Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Pedig szerelmes vagyok a Kislányba.
Azért vigyázz, hogy mennyire kislány az :)

Ma voltam ballagón, hát a mai 14 évesek ahogy sminkleik magukat meg ahogy kinéznek simán elmehetnének 18-19 évesnek is :D

Hozzászólás ideje:
Frenkie, kicsit gyors ez a tempó szerintem. :D Sört iszol, táncolsz, regisztrálsz valami párkeresőn,....reggel meg házasodsz? :D :D :D:)

Azért az túlzás. Csak megfontoltan haladni. De várjál már egy csaj jelentkezett, pedig ma reggeltem. :D

Hozzászólás ideje:

Orki gratulálok én is...!!!

Amúgy ez a szúnyog téma nagyon durva múlt hétvégén engem is megcsípett egy ilyen csernobili radioktaív mutáns szúnyog... és nekem is úgy bedagadt a bokám, hogy börgyógyászhoz mentem... bár nekem nem volt lázam a duzzanat csak mára enyhült elfogadható mértékűre... én sem bírtam rendesen menni. Döbbenet.

-----

Obi1... gratulálok az érettségihez.

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:
Azért vigyázz, hogy mennyire kislány az :)

Ma voltam ballagón, hát a mai 14 évesek ahogy sminkleik magukat meg ahogy kinéznek simán elmehetnének 18-19 évesnek is :D

Nem kell szó szerint érteni. :D Én most azt várom, hogy szóljon a szomszéd, miszerint mi a francnak ordíttatom a "magnót" éjszaka. :D Ballag a katona!
Hozzászólás ideje:
Azért az túlzás. Csak megfontoltan haladni. De várjál már egy csaj jelentkezett, pedig ma reggeltem. :D
Na azért. Csak ésszel öregem. :)

Amúgy ez a szúnyog téma nagyon durva múlt hétvégén engem is megcsípett egy ilyen csernobili radioktaív mutáns szúnyog... és nekem is úgy bedagadt a bokám, hogy börgyógyászhoz mentem... bár nekem nem volt lázam a duzzanat csak mára enyhült elfogadható mértékűre... én sem bírtam rendesen menni. Döbbenet.
Nálam középsulis koromban volt olyan, hogy pár év elteltével kétszer is megszúrt valami éjszaka, hogy a bokám betagadt és egy hétig nem tudtam cipőt húzni. Szerencsére nyár volt. A fásli belefért a papucsba. :D A Fenistil gél meg némi kálcium tabletta levitte a duzzanatot. Máig nem tudom mi szúrt meg. Pók, hangya vagy franc se tudja. De nem szúnyog volt, az biztos.
Hozzászólás ideje:
Jó kép, igazi vidám, jó kedvű társaság :)

Csak nem vagytok sokan? Hogy tudtatok elférni? (vagy ha nem nálad voltatok, akkor sztornó )

Sok jó ember kis helyen is elfér. Ök a barátaim akikért tűzbe tenném a kezem.

Hozzászólás ideje:
Sok jó ember kis helyen is elfér. Ök a barátaim akikért tűzbe tenném a kezem.
Pontosan. :) Épp a Munkásotthon utcai egyszobás lakásunkban tartottam egyszer bulit a kollégáimmal (akik tényleg olyanok voltak, mint a második családom, még az első munkahelyemen, csupa fiatal, jókedvű és normális emberke), és mi is voltunk 15-en a 36 nm-re. :D Körözöttes kenyér volt a kaja, még arra is emlékszem, és hogy szuperül éreztük magunkat. :D Viszont ott táncolni nem lehetett, csak játszottunk meg beszélgettünk. :D Nagyon szép emlék.

Benne vagyok. :D
Én is. :D
Hozzászólás ideje:

Na ez a mostani éjfélre túl nyúló dumaáradat felelevenítette a 2005-ös nyarat amikor a sw-hu Duma Cantinban hajnal háromig eldumál...elökörködtünk :D Régi szép idők. :)

Nade csak így tovább :D

Hozzászólás ideje:
Körözöttes kenyér volt a kaja,
Nagyon jó a kőrözött. Imádom! De annak a húspástétomnak nincs párja, amit mostanában csinálsz.

A lényeg hogy mindenki jól érezze magát. Lesz disco és rock is. Na meg sör. :)
Tavaly is jól éreztem magam. :D
Hozzászólás ideje:

Most én is itt ragadtam rendesen. :) Már párszor majdnem mentem, de aztán mégsem. De most lehet, nincsenek itthon a gyerekek, reggel nem kell korán kellni. :D

Hozzászólás ideje:
Nagyon jó a kőrözött. Imádom! De annak a húspástétomnak nincs párja, amit mostanában csinálsz.
Velem lehet beszélni. :D Ilyen szendvicset bármilyen bulira csinálhatunk. :)
Hozzászólás ideje:
Most én is itt ragadtam rendesen. :) Már párszor majdnem mentem, de aztán mégsem. De most lehet, nincsenek itthon a gyerekek, reggel nem kell korán kellni. :D

Így kell csinálni. Péntek van buli haverok kanna. :D

Oldie: valami szeszt csak ittál már nem? :D

Komolyan nem vagyok normális. Ez a regisztráció a párkereső oldalon enyhén szólva gáz. Pedig én sose hittem benne. De a haver aki ma itt volt megtalálta a párját.

Hozzászólás ideje:
Oldie: valami szeszt csak ittál már nem? :D
Szerintem már meséltem a középsulis élményemről :D Lyukasóra késő délután, sarki kocsma, két deci vodka, be statisztikára, mosolygás ezerrel a fiatal tanárnőre, ugyanezzel a mosollyal kisomfordálás wc-re...... :D

De ez persze csak az egyik ilyen "élmény". :)

Hozzászólás ideje:
Szerintem már meséltem a középsulis élményemről :D Lyukasóra késő délután, sarki kocsma, két deci vodka, be statisztikára, mosolygás ezerrel a fiatal tanárnőre, ugyanezzel a mosollyal kisomfordálás wc-re...... :D

De ez persze csak az egyik ilyen "élmény". :)

És a többi élmény? :D

Hozzászólás ideje:
Szerinte megmaradok a pozitív élménynél :) Ennyi bőven elég. :D A többihez nem kellett innom.

Ki szerint? Neked ok volt vagy nem? Ez a lényeg.

Hozzászólás ideje:
Jujjj. Remélem nem egyszerre? :)
Khm...de :D Bár nem tudom, hogy mennyit számít ha egy decis pohárból kellett meginnom :D

Ki szerint? Neked ok volt vagy nem? Ez a lényeg.
A többi élmény más ivászatából adódik. Meg egy tragédiából.
Hozzászólás ideje:
Khm...de :) Bár nem tudom, hogy mennyit számít ha egy decis pohárból kellett meginnom :D
Én soha nem tudtam egyszerre meginni ennyi töményet. :D Képtelen vagyok rá. Jó, hogy nem iszol, mert ha ilyen huzatod van akkor az isten irgalmazzon a kocsmáknak. :D
Hozzászólás ideje:
Khm...de :) Bár nem tudom, hogy mennyit számít ha egy decis pohárból kellett meginnom :D

A többi élmény más ivászatából adódik. Meg egy tragédiából.

A tragédiáról kérdezhetlek? Mi volt az oka? Az alkohol? Ha belemásztam a magánéletedbe akkor bocsi.

Szerkesztve: - Frenkie

Hozzászólás ideje:
Azért én beülnék veled az egyikbe és 5 ms alatt százon lennénk. Na akkor röhögnék egyet. :D

Én is, ne félj! :D

Hát igen, kapcslatokban az éleslátás és főleg a nyílt beszéd logikus levezetésekkel nem mindig célravezető. Kell az a lila köd... :D

Az éleslátás és a nyílt beszéd még csak-csak belefér, a kritikussággal vannak főként gondok (nagyon válogatós vagyok és piszlicsáré dolgokon akadok fenn) :D De egyszer hagytam igazán leszálni azt a lila ködöt. Maradandó élmény volt, nem jó értelemben :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.