Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Fél órája regisztráltam magam egy párkereső oldalon. Pedig szerelmes vagyok a Kislányba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Frenkie, kicsit gyors ez a tempó szerintem. Sört iszol, táncolsz, regisztrálsz valami párkeresőn,....reggel meg házasodsz? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. A születésnapomon készült a barátaimmal a fotó. Hatalmas buli volt. kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Pedig szerelmes vagyok a Kislányba.Azért vigyázz, hogy mennyire kislány az Ma voltam ballagón, hát a mai 14 évesek ahogy sminkleik magukat meg ahogy kinéznek simán elmehetnének 18-19 évesnek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Frenkie, kicsit gyors ez a tempó szerintem. Sört iszol, táncolsz, regisztrálsz valami párkeresőn,....reggel meg házasodsz? :D Azért az túlzás. Csak megfontoltan haladni. De várjál már egy csaj jelentkezett, pedig ma reggeltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. (szerkesztve) Orki gratulálok én is...!!! Amúgy ez a szúnyog téma nagyon durva múlt hétvégén engem is megcsípett egy ilyen csernobili radioktaív mutáns szúnyog... és nekem is úgy bedagadt a bokám, hogy börgyógyászhoz mentem... bár nekem nem volt lázam a duzzanat csak mára enyhült elfogadható mértékűre... én sem bírtam rendesen menni. Döbbenet. ----- Obi1... gratulálok az érettségihez. Szerkesztve: 2010. Június 18. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Azért vigyázz, hogy mennyire kislány az Ma voltam ballagón, hát a mai 14 évesek ahogy sminkleik magukat meg ahogy kinéznek simán elmehetnének 18-19 évesnek is Nem kell szó szerint érteni. Én most azt várom, hogy szóljon a szomszéd, miszerint mi a francnak ordíttatom a "magnót" éjszaka. Ballag a katona! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. A születésnapomon készült a barátaimmal a fotó. Hatalmas buli volt. kép Jó kép, látszik a remek hangulat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. A születésnapomon készült a barátaimmal a fotó. Hatalmas buli volt. kép Jó kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Jó kép, igazi vidám, jó kedvű társaság Csak nem vagytok sokan? Hogy tudtatok elférni? (vagy ha nem nálad voltatok, akkor sztornó ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Ilyesmi bulit tartanék összel a fórumtali keretében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Azért az túlzás. Csak megfontoltan haladni. De várjál már egy csaj jelentkezett, pedig ma reggeltem. Na azért. Csak ésszel öregem. Amúgy ez a szúnyog téma nagyon durva múlt hétvégén engem is megcsípett egy ilyen csernobili radioktaív mutáns szúnyog... és nekem is úgy bedagadt a bokám, hogy börgyógyászhoz mentem... bár nekem nem volt lázam a duzzanat csak mára enyhült elfogadható mértékűre... én sem bírtam rendesen menni. Döbbenet.Nálam középsulis koromban volt olyan, hogy pár év elteltével kétszer is megszúrt valami éjszaka, hogy a bokám betagadt és egy hétig nem tudtam cipőt húzni. Szerencsére nyár volt. A fásli belefért a papucsba. A Fenistil gél meg némi kálcium tabletta levitte a duzzanatot. Máig nem tudom mi szúrt meg. Pók, hangya vagy franc se tudja. De nem szúnyog volt, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Jó kép, igazi vidám, jó kedvű társaság Csak nem vagytok sokan? Hogy tudtatok elférni? (vagy ha nem nálad voltatok, akkor sztornó ) Sok jó ember kis helyen is elfér. Ök a barátaim akikért tűzbe tenném a kezem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Ilyesmi bulit tartanék összel a fórumtali keretében. Benne vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Sok jó ember kis helyen is elfér. Ök a barátaim akikért tűzbe tenném a kezem. Pontosan. Épp a Munkásotthon utcai egyszobás lakásunkban tartottam egyszer bulit a kollégáimmal (akik tényleg olyanok voltak, mint a második családom, még az első munkahelyemen, csupa fiatal, jókedvű és normális emberke), és mi is voltunk 15-en a 36 nm-re. Körözöttes kenyér volt a kaja, még arra is emlékszem, és hogy szuperül éreztük magunkat. Viszont ott táncolni nem lehetett, csak játszottunk meg beszélgettünk. Nagyon szép emlék. Benne vagyok. Én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Benne vagyok. A lényeg hogy mindenki jól érezze magát. Lesz disco és rock is. Na meg sör. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Na ez a mostani éjfélre túl nyúló dumaáradat felelevenítette a 2005-ös nyarat amikor a sw-hu Duma Cantinban hajnal háromig eldumál...elökörködtünk Régi szép idők. Nade csak így tovább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Körözöttes kenyér volt a kaja,Nagyon jó a kőrözött. Imádom! De annak a húspástétomnak nincs párja, amit mostanában csinálsz. A lényeg hogy mindenki jól érezze magát. Lesz disco és rock is. Na meg sör. Tavaly is jól éreztem magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Most én is itt ragadtam rendesen. Már párszor majdnem mentem, de aztán mégsem. De most lehet, nincsenek itthon a gyerekek, reggel nem kell korán kellni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Nagyon jó a kőrözött. Imádom! De annak a húspástétomnak nincs párja, amit mostanában csinálsz. Velem lehet beszélni. Ilyen szendvicset bármilyen bulira csinálhatunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Most én is itt ragadtam rendesen. Már párszor majdnem mentem, de aztán mégsem. De most lehet, nincsenek itthon a gyerekek, reggel nem kell korán kellni. Így kell csinálni. Péntek van buli haverok kanna. Oldie: valami szeszt csak ittál már nem? Komolyan nem vagyok normális. Ez a regisztráció a párkereső oldalon enyhén szólva gáz. Pedig én sose hittem benne. De a haver aki ma itt volt megtalálta a párját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Oldie: valami szeszt csak ittál már nem? Szerintem már meséltem a középsulis élményemről Lyukasóra késő délután, sarki kocsma, két deci vodka, be statisztikára, mosolygás ezerrel a fiatal tanárnőre, ugyanezzel a mosollyal kisomfordálás wc-re...... De ez persze csak az egyik ilyen "élmény". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerintem már meséltem a középsulis élményemről Lyukasóra késő délután, sarki kocsma, két deci vodka, be statisztikára, mosolygás ezerrel a fiatal tanárnőre, ugyanezzel a mosollyal kisomfordálás wc-re...... De ez persze csak az egyik ilyen "élmény". És a többi élmény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. És a többi élmény? Szerinte megmaradok a pozitív élménynél Ennyi bőven elég. A többihez nem kellett innom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. sarki kocsma, két deci vodka,Jujjj. Remélem nem egyszerre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerinte megmaradok a pozitív élménynél Ennyi bőven elég. A többihez nem kellett innom. Ki szerint? Neked ok volt vagy nem? Ez a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Jujjj. Remélem nem egyszerre? Khm...de Bár nem tudom, hogy mennyit számít ha egy decis pohárból kellett meginnom Ki szerint? Neked ok volt vagy nem? Ez a lényeg.A többi élmény más ivászatából adódik. Meg egy tragédiából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Khm...de Bár nem tudom, hogy mennyit számít ha egy decis pohárból kellett meginnom Én soha nem tudtam egyszerre meginni ennyi töményet. Képtelen vagyok rá. Jó, hogy nem iszol, mert ha ilyen huzatod van akkor az isten irgalmazzon a kocsmáknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. (szerkesztve) Khm...de Bár nem tudom, hogy mennyit számít ha egy decis pohárból kellett meginnom A többi élmény más ivászatából adódik. Meg egy tragédiából. A tragédiáról kérdezhetlek? Mi volt az oka? Az alkohol? Ha belemásztam a magánéletedbe akkor bocsi. Szerkesztve: 2010. Június 18. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Azért én beülnék veled az egyikbe és 5 ms alatt százon lennénk. Na akkor röhögnék egyet. Én is, ne félj! Hát igen, kapcslatokban az éleslátás és főleg a nyílt beszéd logikus levezetésekkel nem mindig célravezető. Kell az a lila köd... Az éleslátás és a nyílt beszéd még csak-csak belefér, a kritikussággal vannak főként gondok (nagyon válogatós vagyok és piszlicsáré dolgokon akadok fenn) De egyszer hagytam igazán leszálni azt a lila ködöt. Maradandó élmény volt, nem jó értelemben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.