lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Nézzük józanul a dolgot. Egy érettségin nem lehet megbukni. A józanul nálam azt jelenti, ha az ember egy cseppet komolyabban veszi, mint egy témazárót akkor nem lehet gondja, még ha nem is érdekli. Egy évvel felettünk voltak olyanok, akik az írásbeli utáni hónapot átstrandolták. Tök lesülve és üresen mentek szóbelizni. Kb 7-8-an voltak mind elhasalt. Pedig volt olyan akinek fontos lett volna, mert felvették, mindenből csak kettes kellett volna. Évfolyam társam volt a Fradi mostani kapusa: Kemenes Szabolcs, őt meghúzták matekírásbelin. (Elég érdekes véleménye volt róla.) Hát az is egy művészet. Legyen valaki akármilyen matek analfabéta, aki nem tud megoldani egy egyenletet amiből kiesik a másodfoku tag, az megérdemli, azzal már majdnem megvan a kettes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Azoknak külön kell gratulálni... Gratuláltunk is. Lokatelli jól mondja, aki azért kicsit komolyabban áll hozzá, az átmegy. Erre szoktam mondani, hogy ahhoz, hogy érettségin megbukj, nagyon hülyének kell lenned. Hát az a három az volt. Az egyik (amin már én is benn voltam) történelemből hasalt, annak a végső mentő kérdése az volt, hogy a hidegháború miért volt hidegháború. A válasz: Mert télen volt. A töri tanár és a vizsgabiztos itt eldobták a tollukat és feladták az utolsó kenetet. Na szóval, a bukáshoz ennyire sötétnek kell lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. (elnézést, de ezt nem bírtam ki) Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. holnap vizsga This is Paraaaaa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Gratulálok! Csak nem karóra számítottál? Arra számítottam hogy megbukok, mivel volt egy olyan dolgozat hogy akinek 1-es lesz az megbukik, akármilyen jegyei is vannak. Füge sok sikert, biztos jól fog sikerülni.Érezz, ne töprengj, halgass az ösztöneidre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Kösz Qui Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Na gyerekek. köszi mindenkinek. Ma megvolt a szóbeli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. És mi lett a vége? Füge drukk megy Obi1, grat a nem várt jó eredményhez Érettségihez meg annyit, hogy valóban hülyének kell hozzá lenni. Habár hugi összepuskázta matekból a ketteshez való minimális pontot Tényleg nem értett hozzá, pedig még tanult is rá. A jótanulók meg azon paráznak, hogy ne égjenek le pont az érettségin, ergó legalább egy négyest összehozzanak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. (szerkesztve) Hogy mia vége?Mi az eredmény? Hát ez....... Szerkesztve: 2007. Június 12. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Hogy mia vége?Mi az eredmény? Hát ez....... Te, ez jobb lett, mint az én vizsgám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Habár hugi összepuskázta matekból a ketteshez való minimális pontot Ígértél róla egy képet, azóta is várom (mármint hugodról ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Te, ez jobb lett, mint az én vizsgám. Nehogy azt hidd. tudod hány sörömbe került. Amúgy van még egy bizi az az éves és a sulis.De abban a gyakorlati a legszarabb.Az ott kettes. És a számtech tancsinéni is szemét volt. ötös volt megbeszélve betig tök jól is tudtam minden jegyem ötös. csak azért hujített mert egy vizsgáról lemarattam apu halála miatt. Ja és akkor még nem láttad az esti gimis bizimet az első évről. Szinte minden 2-es. csak a művtöri és a számtech ötös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Ígértél róla egy képet, azóta is várom (mármint hugodról ) Szerintem nézz rá a IWIW-en. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Szerintem nézz rá a IWIW-en. Ott az ész, nem a parlamentben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. És mi lett a vége? Füge drukk megy Obi1, grat a nem várt jó eredményhez Érettségihez meg annyit, hogy valóban hülyének kell hozzá lenni. Habár hugi összepuskázta matekból a ketteshez való minimális pontot Tényleg nem értett hozzá, pedig még tanult is rá. A jótanulók meg azon paráznak, hogy ne égjenek le pont az érettségin, ergó legalább egy négyest összehozzanak Így igaz nekem a matek 4-hez két **************** pont kellett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Ja és amultévi esti gimi bizi. Apu miatt halasztanom kelett 1 évet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Ígértél róla egy képet, azóta is várom (mármint hugodról ) Á, tényleg Észben tartom, és majd csak megszületik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Á, tényleg Észben tartom, és majd csak megszületik mi ,ki? ha hugod? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Ott az ész, nem a parlamentben! Jah, csak nincs fenn róla kép, mert abszolút nincs róla digi kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. mi ,ki? ha hugod? A kép róla És gratula eredményhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. A kép róla És gratula eredményhez köszi. Amúgy nem is tudtam hogy van hugod. Hm... kezd érdekelni engem is a kép ügy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Így igaz nekem a matek 4-hez két **************** pont kellett volna. Hát ezt sajnálom Pár éve egyik kolléganőm gyerekével készültem a matek szóbelire, mert meghúzták az írásbelin (mondjuk nem csodálom), de aztán valahogy összeszedték a hiányzó egy pontot neki, így mégsem kellett szóbeliznie. Habár soha olyan lelkesen nem foglalkozott a matekkal, mint abban a két hétben, mivel "közös nyelvet beszéltünk", értsd volt diák a diákkal, sikerült vele ezt-azt megértetni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Amúgy nem is tudtam hogy van hugod. Hm... kezd érdekelni engem is a kép ügy. Pedig már volt szó róla régebben Ha buksz egy picit idősebb csajokra, akár még be is jöhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Pedig már volt szó róla régebben Ha buksz egy picit idősebb csajokra, akár még be is jöhet menyi az apici? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Számold ki, tavasszal töltötte a 25-öt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Számold ki, tavasszal töltötte a 25-öt 6 év az nem is sok. :-P én mindjárt 20 leszek és akkro csak 5 év. Amúgy 25 a legjobb korszak szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Csütörtökön lesz a gyógyszer, drukkoljatok légyszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Csütörtökön lesz a gyógyszer, drukkoljatok légyszi! gyógyszer???? Mért mi a baj? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. gyógyszer???? Mért mi a baj? Biztos elgurult neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 12. Ugye nem tiltotok ki a forumrol ha meghuznak magyarbol? (a tanár nagyon megszivat mindenkit) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.