Hozzászólás ideje: 2007. Június 12.18 éve Ugye nem tiltotok ki a forumrol ha meghuznak magyarbol? (a tanár nagyon megszivat mindenkit) Majd még meglátom. Bukott gyümölcs már túl sok. Szerkesztve: 2007. Június 12.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Június 12.18 éve Remélem hamarosan mindenki levizsgázik, és végre témát váltunk.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 12.18 éve Nálad jobban szerintem ezt csak mi, vizsgázók akarjuk Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Június 12.18 éve Szerző gyógyszer???? Mért mi a baj? Egészéves anyagból van egy jóóóó nagy vizsga...
Hozzászólás ideje: 2007. Június 13.18 éve Ma kétszer megyek át a zebrán! Drukkoljatok, hogy ne üssön el az autó. Annyira izgulok... Szerkesztve: 2007. Június 13.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Június 13.18 éve Csütörtökön lesz a gyógyszer, drukkoljatok légyszi! Megy a drukk Ody, neked nem, mert gonoszka vagy
Hozzászólás ideje: 2007. Június 13.18 éve Ralph McQuarrie ma 78 éves!Éljen soká!!!!! Nem is látszik meg rajta. Isten értesse. Éljen sokáig.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 13.18 éve Nem is látszik meg rajta. Isten értesse. Éljen sokáig. Jaja. Kinézz vagy 112-nek
Hozzászólás ideje: 2007. Június 13.18 éve Boldog születésnapot neki, de a betegsége miatt néz ki sokkal többnek.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 13.18 éve Happy Börzday! Ody: Nézz körül hogy 2x hogy piros-e a lámpa ! És ha jobbról jó akkor balra is néz úgy talán könnyen átmész Jut eszembe én is átmentem (nem a zebrán hanem a vizsgán) Szerkesztve: 2007. Június 13.18 éve - Darth Füge
Hozzászólás ideje: 2007. Június 13.18 éve Ody, neked nem, mert gonoszka vagy Meg aranyos is, valld be. Azért voltál a feleségem.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 13.18 éve Ma kétszer megyek át a zebrán! Drukkoljatok, hogy ne üssön el az autó. Annyira izgulok... Csak aztán nehogy a zebra is átmenjen rajtad kétszer bosszúból És ha jobbról jó akkor balra is néz úgy talán könnyen átmész icon4.gif És mikor balról is jó, jobbról üti el a váratlanul felbukkanó gyorshajtó tengerimalac. Szerkesztve: 2007. Június 13.18 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2007. Június 13.18 éve Meg aranyos is, valld be. Azért voltál a feleségem. Biztos vagy te abban? Jut eszembe, nem csak a kölök apja vagy, hanem mi még voltunk házasok is?
Hozzászólás ideje: 2007. Június 13.18 éve Biztos. Gyűrűk ura cucc nem jön? Hé, még csak szerda van Na de majd igyekszem, max. holnap fejezem be, ami azt jelenti, hogy egy doksiba gyűjtöm, ami eszembe jut, aztán majd berakom
Hozzászólás ideje: 2007. Június 15.18 éve Szerző Köszi mindenkinek aki drukkolt, hármas!!! Lehetett volna jobb is, rosszabb is...
Hozzászólás ideje: 2007. Június 15.18 éve Á, jó az, sokkal jobb, mintha csak épp hogy, átmentél volna
Hozzászólás ideje: 2007. Június 15.18 éve Köszi mindenkinek aki drukkolt, hármas!!! Lehetett volna jobb is, rosszabb is... Sorry, ennyi tellett a KERESZTAPÁTÓL a megvesztegetéshez! Sokfele kell ám mostanság "adakoznom" tudod?
Hozzászólás ideje: 2007. Június 15.18 éve Köszi mindenkinek aki drukkolt, hármas!!! Elég gyenge. Lehetett volna sokkal jobb is...
Hozzászólás ideje: 2007. Június 16.18 éve Szerző Elég gyenge. Lehetett volna sokkal jobb is... Majd odamész helyettem javítani, OK?
Hozzászólás ideje: 2007. Június 16.18 éve Elég gyenge. Lehetett volna sokkal jobb is... No azért megnézném én a te eredményeidet
Hozzászólás ideje: 2007. Június 16.18 éve No azért megnézném én a te eredményeidet Tudod, gonoszka vagyok. Majd megváltoztatom a nevem.
Hozzászólás ideje: 2007. Június 16.18 éve Skaccok rajtam kívül még nézte valaki a "Mi Derbünket" a tévében? Azé' minimum elvártam volna tőle, hogy íly széles nyilvánosság előtt melyet lefed ez a műsor...szóval azért annak az ötszáz embernek hírül adhatta volna a DINASZTIA ultimátumát :D
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.