Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Hímekkel hasonló a helyzet. Nem az állatkertben vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Telejesen változó, kinek a 'hibája'. Bár amit írtál, abból úgy érzem ki, hogy a lányokat kevésbé lehet hibáztatni, mint fordítva. Pedig nem... Sok sz*rházi nő van (és persze pasi is), ez az igazság. Nem is kellene messzire menni megerősítésért. Ugye oldie? Én már inkább a jelennel törődnék. Most úgy érzem nagy kincs került a kezeim közé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Én már inkább a jelennel törődnék. Most úgy érzem nagy kincs került a kezeim közé De azért Te is érdekes vagy... Ez a nagy kincs hozzád járt majdnem évekig, akkor nem tűnt fel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Ebben a kapcsoaltos mizériában nekem eddig az volt a legrosszabb tapasztalatom, hogy alkalmazkodásra képtelen idiótának minősítettek, miközben ő elvárta tőlem, hogy minden nap menjek el hozzá (25 km-re lakott), miközben ő cseszett felém nézni. Ezek után fogadtam meg, hogy csak az én városomba keresek barátnőt (ami eddig még nem jött össze egy ízben sem). Ha véletlen késő éjszaka, kora hajnalban megint megfejthetetlen kóddal írok, akkor előre elnézést, csak van ez az utcazene fesztivál itten, amit nem hagyhatok ki Amúgy nincs tervbe véve, hogy felszédülök ide, csak jobb, ha szólok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. De azért Te is érdekes vagy... Ez a nagy kincs hozzád járt majdnem évekig, akkor nem tűnt fel? Hát olyan régóta nem, nameg ő is tudja, hogy én már kivontam magamat a "nagy csajozásból". Ergó elégé magam alatt voltam, hogy pont megint kockáztassak. De ebbe most hagyj ne menjek bele. Szar háttér van mögöttem ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Dzséjt: Szerintem meg tudunk érteni Na gyerekek elő a kódkönyvekkel! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Ha véletlen késő éjszaka, kora hajnalban megint megfejthetetlen kóddal írok, akkor előre elnézést, csak van ez az utcazene fesztivál itten, amit nem hagyhatok ki Amúgy nincs tervbe véve, hogy felszédülök ide, csak jobb, ha szólok. Gyere nyugodtan, és számolj be milyen volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Gyere nyugodtan, és számolj be milyen volt. Szerintem nemhogy számolni de szavalni se fog tudni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Gyere nyugodtan Dzséjt! Legalább feldobod az estém Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Gyere nyugodtan Dzséjt! Legalább feldobod az estém Donát Egy barnabőrű, csöcsös maca jobban feldobná nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Hát... momentán úgy fáj az egész fejem, fülem, mindenem, hogy azt se tudom fiú vagyok-e vagy lány... Ja, egyébként felvettek a Debreceni Egyetem Közgazdaságtan Karára (Gazdálkodás és Menedzsment szak) 124 pont kellett, 139-m volt, szóval mondhatni simán. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Bravo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Grat Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Bár amit írtál, abból úgy érzem ki, hogy a lányokat kevésbé lehet hibáztatni, mint fordítva. Pedig nem... Sok sz*rházi nő van (és persze pasi is), ez az igazság. Még csak nem is céloztam ilyenre. Mint ahogy írtad, mindkét kategóriában sok hülye van, ez így is van. De nem mondanám, hogy egyik túlsúlyban lenne a másikkal szemben Viszont ti itt, fiúk nagyon a lányokra fújtatok itt, elvégre túlsúlyban vagytok itt képviselve, mi lányok, meg felhoztuk az ellenoldalt is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Ajajajjjj, mi lesz akkor itt... Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Nem az állatkertben vagy. Viszont állatorvos lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Most úgy érzem nagy kincs került a kezeim közé Valahogy olyan remek érzés ilyesmit olvasni Tisztára szívmelengető Na de a folytatást majd négyszemközt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. De azért Te is érdekes vagy... Ez a nagy kincs hozzád járt majdnem évekig, akkor nem tűnt fel? Két éve ismerjük egymást, de tavaly ősszel voltam ott először Pedig egyszer mondtam is, hogy nem járkálunk gyakran össze, csak neked tűnik úgy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Hát olyan régóta nem, nameg ő is tudja, hogy én már kivontam magamat a "nagy csajozásból". Én ne tudtam volna? Hajaj ... főtt is miatta a fejem eléggé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Ja, egyébként felvettek a Debreceni Egyetem Közgazdaságtan Karára (Gazdálkodás és Menedzsment szak) Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Gratula Donát. Ody: Nem hinném, hogy becsapom magam.Az életelvem eddig bejött.Én nyugodtan, kiszámíthatóan élek, a barátaim meg állandóan panaszkodnak, vagy a férjükre, vagy a feleségükre.Ilyenkor mindig megkérdezem, hogy miért mentél hozzá?A válasz általában az, hogy akkor szerelmes voltam belé, olyan aranyos volt stb.Na neeee. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Gratula Donát, hogy sikerült ennyi pontot szerezni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 25. Én meg megbukta,. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 26. (szerkesztve) Donát, gratula, de fel nem dobom az estéd, főleg mert ezt reggel/nappal olvasod. Kijózanodtam, mire hazaértem Most éppen laptopot buherálok, szóval minden jó. Na jó, kicsit könnyű leütni ezeket a billentyűket, de amúgy minde faxa Amúgy jó volt, mint tegnap, holnap is megyek. Van itt sok jó nő, jó music, meg pia dögivel Derb, sajnálom Szerkesztve: 2007. Július 26. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 26. Derb: Donát: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 26. Én nyugodtan, kiszámíthatóan élek, a barátaim meg állandóan panaszkodnak, vagy a férjükre, vagy a feleségükre.Ilyenkor mindig megkérdezem, hogy miért mentél hozzá?A válasz általában az, hogy akkor szerelmes voltam belé, olyan aranyos volt stb.Na neeee. Jah, hát kérem, nem tudják előre, hogy egy életre házasodnak elvileg, és nem pár hónapra? Meg kell gondolni ilyenkor, hogy mi mindenre képesek egy kapcsolat megtartásáért. Évekkel ezelőtt olvastam, hogy nem a szerelem mélysége számít, hanem, hogy mit vagyunk képesek megtenni érte. Ezen múlik. Sokszor totál igaznak érzem. Az a baj, hogy sokan nem gondolkodnak előre, és aztán egy picit sem képesek egymásért meg a kapcsolatukért tenni is valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 26. Én meg megbukta,. Sajnálom És mi lesz ezután? Pótvizsga? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 26. Ody: Nem hinném, hogy becsapom magam.Az életelvem eddig bejött.Én nyugodtan, kiszámíthatóan élek, a barátaim meg állandóan panaszkodnak, vagy a férjükre, vagy a feleségükre.Ilyenkor mindig megkérdezem, hogy miért mentél hozzá?A válasz általában az, hogy akkor szerelmes voltam belé, olyan aranyos volt stb.Na neeee. Van benne valami... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 26. Sajnálom És mi lesz ezután? Pótvizsga? Nem mert a szakmámból rég átmentm. most felsőbb fokú intézménybe jelentkeztem. Az egyikbe kelett éretségi a másikba nem. Oda jelentkeztem amiben nem kell természet szerüen mert az nioncs. még. De ahol nincs oda se vettek fel. Gyűlölöm a szakmámat. Akkro megyek jelentkezem majd estire,de addig meló ezerrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 26. Derb akkor miből is buktál meg? Szerintem semmiből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.