Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Közben sikerült,úgy hogy lehajtottam a monitort hogy felülről lássam, s mikor visszahajtottam balra forgott. Csak sikerült beállítani az agyadat, hogy balos legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. (szerkesztve) Ha fejjel lefele nézem akkor is balra forog, ahogy szemből nézek rá, fejjel felfele, hamar visszafordul jobbra Szerkesztve: 2008. Június 4. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Na nekem csak óramutató járásával megegyező irányba forog. Ami azt jelenti, hogy az agyam jobb oldalát használom jobban, ami tökéletesen igaz is, hiszen bal kezes vagyok Tök jó ez a teszt!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Nem is értem, hogy foroghat ez mutató járással ellentétesen! Egek... ez durva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Ha az agyad más feladatot kap, utánna átfordul. Én a fordítással tudtam elérni előszőr. Azóta persze nem működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Nem is értem, hogy foroghat ez mutató járással ellentétesen! Egek... ez durva Egész nap próbáltam balra forgatni, most jött össze, trószáld ki amit írtam! Én jobb kezes vagyok, mégis jobbra forog, ettől független a forgás iránya... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Nem ment egyhamar, most már ilyen trükkök alkalmazásával balra tudom forgatni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Nem ment egyhamar, most már ilyen trükkök alkalmazásával balra tudom forgatni Trükközöl....nem szabályos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Trükközöl....nem szabályos. Hát akinek csak így megy.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Hát akinek csak így megy.. Talán ha átállnál a világos oldalra, akkor menne amúgy is. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Itt fejre állsz meg minden, a koponyádban meg forgolódik az agyad. Így ugyanúgy a bal féltekét használod, csak átkerül jobbra vagy belebonyolódtam...?!?!?!?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Nekem bizony isten nem forog ellentétesen. Ha olvasok, ha számolok, ha ugrálok, nekem ez csak óramutató szerint megy. És szerintem nagyon is van összefüggés. Akik balkezesek, azok az agyuk jobb oldalát használják jobban, csakúgy mint a szöveg tanúsága szerint azok, akik óramutató szerint látják forogni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Egy oldalon olvastam hogy a jobb agyféltekéjüket inkább az újszülöttek használják, a felnőttek körében inkább este, alvás alatt dominál a jobb agyfélteke. A tesztet is a többség balra látja forogni . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Azért mert a többség jobb kezes. Szerinted én csecsemő vagyok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Nekem bizony isten nem forog ellentétesen. Ha olvasok, ha számolok, ha ugrálok, nekem ez csak óramutató szerint megy. És szerintem nagyon is van összefüggés. Akik balkezesek, azok az agyuk jobb oldalát használják jobban, csakúgy mint a szöveg tanúsága szerint azok, akik óramutató szerint látják forogni. Hát én is azt hittem hogy nem is él a bal agyam és mint mondtam jobb kezes vagyok mégis jobbra forog (tudom van rejtett balkezesség, nem hiszem hogy nálam ez van) és olvastam is hogy a félteke dominancia független a jobb és balkezességtől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. És az újszülötteket is megkérdezték, merre forog? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Azért mert a többség jobb kezes. Szerinted én csecsemő vagyok? Nem tom. Magammal kapcsolatban is megfordult ez a fejemben. Vagy az is lehet, hogy Nő vagyok és azért. Bocs, ezzel nem azt akarom mondani, hogy Te is az vagy . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. És az újszülötteket is megkérdezték, merre forog? Azt nem a tesztnél olvastam. Nyilván agyi elektromos tevékenységet rajtuk is lehet vizsgálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Én egyértelműen azt hallottam, hogy bal kéz = jobb agyfélteke dominancia. Nem azt jelenti, hogy a bal agyféltekéd halott, csupán hogy a jobb dominál. A teszt is ezt igazolja, én hiszek neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Na nekem csak óramutató járásával megegyező irányba forog. Ami azt jelenti, hogy az agyam jobb oldalát használom jobban, ami tökéletesen igaz is, hiszen bal kezes vagyok Tök jó ez a teszt!!! Nekem is, pedig jobb kezes vagyok, de elméletileg rejtett balkezes is. Néhány dolgot bal kézzel csinálok........................... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Közben új világcsúcs van születőben. A gépemen futó víruskeresés 12% -on áll, és eddig 3343 vírust talált. A végső számról is beszámolok majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. (szerkesztve) Én egyértelműen azt hallottam, hogy bal kéz = jobb agyfélteke dominancia. Nem azt jelenti, hogy a bal agyféltekéd halott, csupán hogy a jobb dominál. A teszt is ezt igazolja, én hiszek neki. Attól függetlenül rohadtul zavart, hogy csak jobbra látom forogni. Számítógépes munkám van, sosem hittem, hogy közben is a jobb agyféltekémet használom inkább. Mindenesetre ez megmagyarázza miért a geometria volt az erssőégm matekból, ahhoz kell térlátás, és az állítólag jobb agyfélteke. Szerkesztve: 2008. Június 4. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Mikor rákattinottam óramutatóval ellentétesen járt, akkor beleolvastam a mellette lévő szövegbe és átfordult az iránya. Utánna kicsit később meg megint ellentétesen forgott. Pont így jártam én is! Most próbálkozom magamtól állítgatni a forgás irányt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Közben új világcsúcs van születőben. A gépemen futó víruskeresés 12% -on áll, és eddig 3343 vírust talált. A végső számról is beszámolok majd. Az meg hogy? Nekem 4 éve van Windowsom, 3 éve netem, és még eddig 1-szer kaptam el vírust, azt is nyakon csípte egyből az avast. A windowsom pedig 4 éve nincs újrarakva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. (szerkesztve) Nekem is, pedig jobb kezes vagyok, de elméletileg rejtett balkezes is. Néhány dolgot bal kézzel csinálok........................... Néhány dolog? Pl most a tejesbögrét bal kézzel vettem fel, az is számít? Szerkesztve: 2008. Június 4. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Nálam is az óramutató járásával megegyező irányba forog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Közben új világcsúcs van születőben. A gépemen futó víruskeresés 12% -on áll, és eddig 3343 vírust talált. A végső számról is beszámolok majd. Oh, ilyenem nekem is volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. (szerkesztve) Az meg hogy? Nekem 4 éve van Windowsom, 3 éve netem, és még eddig 1-szer kaptam el vírust, azt is nyakon csípte egyből az avast. A windowsom pedig 4 éve nincs újrarakva. Jó ideje nincs vírusírtó a gépemen. De nekem is kezd gyanús lenni a dolog... De mondjuk ez egy vírus, csak ekkora számban replikálta magát. A system volume-ban tenyészik. Szerkesztve: 2008. Június 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. És sikerült!!! A kép mögé kellett nézni Ez olyan, mint azok a mágikus képek, amelyeket ha így nézel, akkor három dimenziósakká válnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Június 4. Jó ideje nincs vírusírtó a gépemen. De nekem is kezd gyanús lenni a dolog... De mondjuk ez egy vírus, csak ekkora számban replikálta magát. A system volume-ban tenyészik. És nem aggódsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.