Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 14. Kőkemény verés kéne nekik, akkor nem ezzel szórakoznának.Azért csinálják mert az emberek hagyják magukat, és a törvények is olyanok amilyenek.A nevelés is az önzésről szól.Az én időmbenm ha valaki olvasott az órán elvették a könyvét és senki nem mert visszaszólni egy tanárnak.Ha meg otthon kitudódott kaptam akkora fülest, hogy életre megemlegettem. Az én véleményem szerint brutális verés, ha a szülő bejön és nekimegy a tanárnak akkor 10 év letöltendő tárgyalás nélküla tetűnek.Rend lenne itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Kőkemény verés kéne nekik, akkor nem ezzel szórakoznának.Azért csinálják mert az emberek hagyják magukat, és a törvények is olyanok amilyenek.A nevelés is az önzésről szól.Az én időmbenm ha valaki olvasott az órán elvették a könyvét és senki nem mert visszaszólni egy tanárnak.Ha meg otthon kitudódott kaptam akkora fülest, hogy életre megemlegettem. Az én véleményem szerint brutális verés, ha a szülő bejön és nekimegy a tanárnak akkor 10 év letöltendő tárgyalás nélküla tetűnek.Rend lenne itt. Az a baj, hogy a gyerekek fejébe vésik jól a jogaikat, de nem vésik fejükbe a kötelességeiket. A tanárok kezéből minden fegyelmező eszköz ki van véve, és meggondolja kétszer, megbünteti-e a diákot, maert elég, ha a kis elkényeztetett kölök nyikkan otthon, és a tanárnak másnap már lehet nincs is állása. Veréssel viszont nem értek egyet. Ha nem tanították meg a jó és rossz közötti különbségre, akkor lehet verni akármennyit. Legközelebb csak óvatosabb lesz, nehogy észrevegyék. Nálunk elég volt, hogy apám 2-3 napig nem állt szóba velem. Rosszabb volt, mint a verés lett volna, hidd el. És eszembe nem volt, hogy még egyszer olyat csináljak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Jobb ha hozzászokik. :S Éppen ma mondták a híradóban, hogy a mai kamaszok csupa szórakozásból erőszakoskodnak a társaikkal, meg a tanáraikkal. Fasza világ ez. :S Ezeknél szerintem az a baj, hogy semmilyen nevelést nem kaptak, megvolt viszoont mindenük. Az nem semmi, hogy még az iskolából sem lehet kitenni őket. Nem tudom, otthon milyen lehetett a nevelés. Én azt tapasztalom, manapság nem divat a gyereknek házimunkát adni, és a gyerek előtt kritizálják a tanárokat. Nem kéne. Én megmondtam, a gyerek bizony fog tanulni otthon főzni, pakolni, vasalni. Ha fiú, akkor is. És először a kötelességeit tanítom meg neki, ha iskolába megy. A jogaira én vigyázok majd:) Ha gondom van a tanárral, azt meg a tanárral rendezem le. (nem, nem megyek be hozzá palacsintasütővel( :D ) DE tény, hogy némely mai kamasztól a hideg ráz. Mindig arra gondolok, én is mákvirág voltam, de soha nem ennyire. Tanárnak nem szóltam vissza, az biztos. Pedig nem vertek. Elég volt, hogy kiejtették a szót: Intő! Az osztály azonnal visszavett ilyenkor. Most meg röhögnek. Ez nevelési probléma, kőkeményen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Az én időmben is elég volt ha intővel fenyegetőztek, vagy kiküldték a delikvenst az óráról és igazolatlant írtak neki. Három igazolatlan meg ugye intő volt. Ezek után meg nem csodálkozott senki se ha nem vették fel a gyereket ide-oda. De valós tény, hogy a szülők is jócskán felelősek. Hiába melózik egész nap, ha egyszer gyereket vállalt akkor nevelje. Én tutira szabad kezet adnák a tanároknak. Nálunk még volt pofonosztás és senkinek se jutott eszébe panaszt emelni a tanára. Persze ehhez hozzáteszem, hogy tanárból is csak arra alkalmast engednék tanítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Szóról szóra egyezik a véleményem Tenel Ka-éval. Az én időmben pofonosztás már nem volt, illetve, három esetben (kettőnek még általánosban, egynek már középben) megszaladt egy-egy tanárnak a keze (mind a három régivágású tanár volt), de ki is rúgták őket, legnagyobb bánatunkra, mert a legjobb tanárok voltak, akik tudtak tanítani és érdekesen csinálták azt (nem szárazon nyomták a tankönyv szövegét, hanem mesélték). Ennek ellenére még nálunk is elég volt a tanárnak megemelnie a hangját, vagy intővel fenyegetőznie, aztán máris mindenki tudta, hol a helye. Pedig a fene vigye el, csak négy éve fejeztem be a középsulit, de már ezek a mai középbe menők is hatványozottabban rosszabbak, mint mi voltunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Annak ellenére, hogy minden összeesküdött ellenem, végre sikerült megnézem a CW-t, hamarosan írok róla, a megfelelő topikban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. A nagyfőnökünk egyik lánya tanár, és panaszkodott nem is olyan régen, hogy a szülők mennyire nem nevelik a gyerekeket, és hogy ők mennyire nem tudnak így semmit tenni. Eh..pofont én is kaptam ált. suli 2. osztályában Sajnos két fiúval eléggé túlléptük, amit lehetett (fene bele, szerettem az érdekességeket ), így a tanítónktól kaptunk egy-egy fülest, és még jogosan is. Szegény akkor kezdett el tanítani, volt kb. 22-23 éves a csajszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. NA hogy is volt ez az érdekesség két fiúval másodikban? Ez elég perverz már nekem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. (szerkesztve) Tudtam, hogy nem bírod ki megjegyzés nélkül Vajon mért nem lottózom? Majd egyszer elmesélem, banális egy sztori, ahogy a gyerekkori sztorik nagyja is Szerkesztve: 2008. Október 15. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. NA hogy is volt ez az érdekesség két fiúval másodikban? Ez elég perverz már nekem is. Heh, groupenezet a drága. Mik ki nem derülnek róla! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Heh, groupenezet a drága. Mik ki nem derülnek róla! Korán kezdte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Korán kezdte. Vagy ez már a tapasztalatszerzés közepén volt. No majd számonkérek tőle én ezt-azt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Ez olyan, mint mikor én két betűs kitérőt tettem Norvégiában. Majd talin elmesélem, de Oldyék már vagy háromszor hallották. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Ez olyan, mint mikor én két betűs kitérőt tettem Norvégiában. Majd talin elmesélem, de Oldyék már vagy háromszor hallották. Momentán nekem nem rémlik semmi se. De biztos öregszek és feledékenyebbé válok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Momentán nekem nem rémlik semmi se. De biztos öregszek és feledékenyebbé válok. Az északi vadon közepén, medvével.............Pedig Sanyiéknál vagy negyedórán át röhögtetek rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Az északi vadon közepén, medvével.............Pedig Sanyiéknál vagy negyedórán át röhögtetek rajta. A fene...pedig arra se emlékszem, hogy leitatott volna. Biztos Márti tett valamit a palacsintába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. (szerkesztve) Orki, biztos akkor mesélted, mikor mi is ott voltunk? Mert sajnos nekem sem rémlik Mondjuk én ilyen jó sztorikat is képes vagyok gyorsan elfelejteni Fiúk, a kalandjaimat majd elolvashatjátok a memoárjaimból egyszer Szerkesztve: 2008. Október 15. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. (szerkesztve) Fiúk, a kalandjaimat majd elolvashatjátok a memoárjaimból egyszer Azért minden kalandodat ne "árusíts" ki ezeknek a pernahajdereknek. A rólam szóló részt azért átnézném. :P Szerkesztve: 2008. Október 15. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Azért minden kalandodat ne "árusíts" ki ezeknek a pernahajdereknek. A rólam szóló részt azért átnézném. Jujj erre majdnem írtam valamit. Az óvodában mik voltak Karrde? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Jujj erre majdnem írtam valamit. Az óvodában mik voltak Karrde? Sejtem. Hű, az ovis dolgok a legdurvábbak. Csendespihi, egy helyiségben, közel húzott ágyak....többek között. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Sejtem. Dehogy sejted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hogy milyen kíváncsiak a férfiak? Majd megtudod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Nem voltam délutános ovis, a csendes pihi kimaradt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Dehogy sejted. Figy, vagyok akkorra pernahajder mint te. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Orki, biztos akkor mesélted, mikor mi is ott voltunk? Mert sajnos nekem sem rémlik Mondjuk én ilyen jó sztorikat is képes vagyok gyorsan elfelejteni Fiúk, a kalandjaimat majd elolvashatjátok a memoárjaimból egyszer Igen....................Na majd elmesélem. Az én memoárom igen rövid lesz, íme: Él, virágzott, meghalt, kimászott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 15. Hogy milyen kíváncsiak a férfiak? Még csodálkozol? Ilyen sztorik hatására? Te általános másodikban két fiúval, a Orki az északi vadon közepén medvével... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 16. Tegnap táviratot kaptam. Egy nő eltette a pénztárcámat, amikor látta, hogy ott maradt a padon. Pénzestől, mindenestől visszaadta ma, és nem volt hajlandó elfogadni semmit sem cserébe. Le vagyok sokkolva. Vannak még becsületes emberek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 16. Erre mondják, hogy vannak még csodák. Amikor tavaly (vagy előtte), elhagytam a pénztárcámat pénzestül, okiratostul, mindenestül, a buszon, végül akkor is a busz sofőrje adta vissza hiánytalanul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 16. Hatalmas mázli, teljesen elérzékenyültem. Én is megtenném ezt, de ettől még nem várható el másoktól... azért nem kevés pénz volt benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Október 16. *egy őszinte főhajtás, részemről* Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.