Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Ennyit megtanultam 4 év alatt: nőre a legjobban édességgel, azon belül is a csokival lehet 6ni. Mert amíg ezeket eszik addig sem jár a szájuk és csönd van legalább Szerkesztve: 2009. Június 9.16 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Nem tudjátok Ti, hogy lehet egy nőre hatni Kimeríthetetlen hitelkártyával
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Ennyit megtanultam 4 év alatt: nőre a legjobban édességgel, azon belül is a csokival lehet 6ni. Ez így van
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Szép is ez az összefogás. Phobos, azért remélem nem most zúzák össze rajtad a billentyűzetet....a monitorral.....és a számítógéppel együtt.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Phobos? ki az a Phobos? Ja, akire "véletlenül" ráesett az üllő? A PC-t nem bántjuk, hisz akkor nem lehetne ilyen jókat csevegni veletek, Phobosról ez nem mondható el. Szerkesztve: 2009. Június 9.16 éve - Mina
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve A régi fórum linkje: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=150 Szerkesztve: 2009. Június 9.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Nem tudod Te Phobos, mivel lehet még betömni a szájukat? No, mégis mivel lehetne még?
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve No, mégis mivel lehetne még? Ez már 18 -as karika, szóval nem tudom bevállalni a válaszadást.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Jól szórakozom ám rajtatok. A nőkre kedvességgel és odafigyeléssel lehet hatni.Legalábbis szerintem.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Hűha, lett nekem is egy topicom kösz Ody Látod milyen rendes vagyok? Krande azonban mindig bekebelezi a végén. Olyan mint egy fekete lyuk.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Jól szórakozom ám rajtatok. A nőkre kedvességgel és odafigyeléssel lehet hatni.Legalábbis szerintem. Aha. És már papucs is lettél Én aszondom, olykor helyre kell tenni őket. Egy férfiembernek is vannak tűréshatárai
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Egy férfiembernek is vannak tűréshatárai Addig, amíg a nő engedi
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Én aszondom, olykor helyre kell tenni őket. Egy két tasli jobbról-balról mi? Na most lebuktál Te vadállat.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Addig, amíg a nő engedi Jóvanna Na még szép. Úgyis ti irányítotok. NŐK!
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Egy két tasli jobbról-balról mi? Na most lebuktál Te vadállat. Az én vadságom máshol kezdődik
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Aha. És már papucs is lettél Én aszondom, olykor helyre kell tenni őket. Egy férfiembernek is vannak tűréshatárai Ja aztán egy hétig megvonná a sört.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Inkább azt mint mást. Te úgy is csak 2-3 hetente kapsz 'mást' szóval ne játszd meg magad.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 9.16 éve Szerző Látod milyen rendes vagyok? Krande azonban mindig bekebelezi a végén. Olyan mint egy fekete lyuk. ??? Mióta eszem én vacsorára frissen nyitott topikokat?
Hozzászólás ideje: 2009. Június 10.16 éve Isten éltessen barnez! De öreg vagy. Szerkesztve: 2009. Június 10.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Június 10.16 éve A mondás úgy szól, hogy "jössz ide egy pofonért?" De majd átköltöm: "menjek oda egy pofonért?" hangzásúra. Végül is ha így gondolod, pofozni képes vagyok Kimeríthetetlen hitelkártyával :P Nem vagy Te egy kicsit rosszindulatú? A nőkre kedvességgel és odafigyeléssel lehet hatni.Legalábbis szerintem. Végre egy tisztességes férfiember Jóvanna Na még szép. Úgyis ti irányítotok. NŐK! Naná, hogy mi Barneznek sok boldog születésnapot Ööö... némi hiányérzetem van, hol van az Egyéb fontos 2.0?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.