Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. (szerkesztve) Ennyit megtanultam 4 év alatt: nőre a legjobban édességgel, azon belül is a csokival lehet 6ni. Mert amíg ezeket eszik addig sem jár a szájuk és csönd van legalább Szerkesztve: 2009. Június 9. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Nem tudjátok Ti, hogy lehet egy nőre hatni Kimeríthetetlen hitelkártyával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Ennyit megtanultam 4 év alatt: nőre a legjobban édességgel, azon belül is a csokival lehet 6ni. Ez így van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Szép is ez az összefogás. Phobos, azért remélem nem most zúzák össze rajtad a billentyűzetet....a monitorral.....és a számítógéppel együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Nem tudod Te Phobos, mivel ehet még betömni a szájukat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. (szerkesztve) Phobos? ki az a Phobos? Ja, akire "véletlenül" ráesett az üllő? A PC-t nem bántjuk, hisz akkor nem lehetne ilyen jókat csevegni veletek, Phobosról ez nem mondható el. Szerkesztve: 2009. Június 9. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. (szerkesztve) A régi fórum linkje: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=150 Szerkesztve: 2009. Június 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Nem tudod Te Phobos, mivel lehet még betömni a szájukat? No, mégis mivel lehetne még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. No, mégis mivel lehetne még? Ez már 18 -as karika, szóval nem tudom bevállalni a válaszadást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Jól szórakozom ám rajtatok. A nőkre kedvességgel és odafigyeléssel lehet hatni.Legalábbis szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hűha, lett nekem is egy topicom kösz Ody Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Hűha, lett nekem is egy topicom kösz Ody Látod milyen rendes vagyok? Krande azonban mindig bekebelezi a végén. Olyan mint egy fekete lyuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Jól szórakozom ám rajtatok. A nőkre kedvességgel és odafigyeléssel lehet hatni.Legalábbis szerintem. Aha. És már papucs is lettél Én aszondom, olykor helyre kell tenni őket. Egy férfiembernek is vannak tűréshatárai Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Egy férfiembernek is vannak tűréshatárai Addig, amíg a nő engedi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Én aszondom, olykor helyre kell tenni őket. Egy két tasli jobbról-balról mi? Na most lebuktál Te vadállat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Addig, amíg a nő engedi Jóvanna Na még szép. Úgyis ti irányítotok. NŐK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Egy két tasli jobbról-balról mi? Na most lebuktál Te vadállat. Az én vadságom máshol kezdődik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Az én vadságom máshol kezdődik :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Aha. És már papucs is lettél Én aszondom, olykor helyre kell tenni őket. Egy férfiembernek is vannak tűréshatárai Ja aztán egy hétig megvonná a sört. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Ja aztán egy hétig megvonná a sört. Inkább azt mint mást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Inkább azt mint mást. Te úgy is csak 2-3 hetente kapsz 'mást' szóval ne játszd meg magad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Inkább azt mint mást. Inkább mint a pálinkát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Látod milyen rendes vagyok? Krande azonban mindig bekebelezi a végén. Olyan mint egy fekete lyuk. ??? Mióta eszem én vacsorára frissen nyitott topikokat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 9. Barnez: sok boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. (szerkesztve) Isten éltessen barnez! De öreg vagy. Szerkesztve: 2009. Június 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Boldog születésnapot barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. A mondás úgy szól, hogy "jössz ide egy pofonért?" De majd átköltöm: "menjek oda egy pofonért?" hangzásúra. Végül is ha így gondolod, pofozni képes vagyok Kimeríthetetlen hitelkártyával :P Nem vagy Te egy kicsit rosszindulatú? A nőkre kedvességgel és odafigyeléssel lehet hatni.Legalábbis szerintem. Végre egy tisztességes férfiember Jóvanna Na még szép. Úgyis ti irányítotok. NŐK! Naná, hogy mi Barneznek sok boldog születésnapot Ööö... némi hiányérzetem van, hol van az Egyéb fontos 2.0? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Boldog szülinapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Heppi Születésnapot barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.