Hozzászólás ideje: 2006. Július 29.19 éve Hehe...ha nagyon nem tetszik lecserélhetem ám valami másra is Rog! Neked viszont marha jó az avatárod!!! Szerkesztve: 2006. Július 29.19 éve - kudarmubat
Hozzászólás ideje: 2006. Július 29.19 éve Jé, újra itt az integetős piró! Üdv itthon! Egyébként van egy Ghost Rider DVD, amin egy csávó a városban motorozik 200-zal.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 29.19 éve Rog! Neked viszont marha jó az avatárod!!! Köszi. A Tied is klassz.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 29.19 éve ÉS abból nem is csak egy rész készült... Bizony, nekem most éppen 3DVD van itt. Nem semmi az a manus.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 29.19 éve Szerző Hehe...ha nagyon nem tetszik lecserélhetem ám valami másra is Ne cseréld le, olyan aranyosan integet
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1.19 éve Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok. Obi, jó a torta. Nem tudom, miért ünnep, ha öregszünk! Éljél soká
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1.19 éve Nem tudom, miért ünnep, ha öregszünk! Éljél soká Köszi neked is Tenel! Nem is nagyon szoktam ünnepelni. Ma este viszont megyek sörözni!
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1.19 éve Boldog szülinapot Ody! Kapok szülinapomra egy explorerben is illeszkedő bannert?
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1.19 éve Sok Boldog Szülinapot, Ody! http://www.winds-of-hoth.de/pix/potw/2000/...rthday-card.jpg
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1.19 éve Köszi neked is Tenel! Nem is nagyon szoktam ünnepelni. Ma este viszont megyek sörözni! Én sem nagyon, de a hétvégén előünneplek, ha minden igaz Még inni is fogok valamit
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1.19 éve Hapi bordéj vagy sördéj Robi-van. Ody lesz bulid? Én erre napra akartam neki fórumtalit szervezni ,de azt mondta,hogy ne mert nem őt akarjuk ünnepelni. De ettől még sok boldogságot kívánok neki.Boldog születés napot Ody. Most meghúznám a fuledet ha hadnád. Szerkesztve: 2006. Augusztus 1.19 éve - Derb
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1.19 éve Köszi szisz, derb. Szisz: este megyek sörözni. Csak nehogy úgy meny haza,hogy nem mész haza.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1.19 éve Csak nehogy úgy meny haza,hogy nem mész haza. Ne félts Te engem.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1.19 éve Hihetetlenül jó idő van most Pesten, pont biciklizés közben kapott el.Pont ugyan olyan mint amilyen a SW3 premierjének estéjén volt..És a sötétség is olyan mintha este 9 óra lenne, az ablakokon ki sem lehet látni. Hehe, tesómék elolvadnak balatonon a melegtől.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 1.19 éve Nálunk még csak a szél lengedez, de bármikor eshet. Amikor elindultam Pestről, akkor kezdett el esni, és még útközben is esett néhol ezen a vonalon. Remélem, holnap este azért megússzuk, mert ma vettem jegyet a Forma1-es versenyzős focimeccsre és megyünk haverommal
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.