JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. A filmben nem volt rossz, de itt semmi combja a csajnak. Még ha kérném, akkor se tudna a combjaival megfojtani Na már nem először olvasom ezt tőled...Furcsa szokásod van... Szóval szereted, ha női combok fojtogatnak téged :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Na már nem először olvasom ezt tőled...Furcsa szokásod van... Szóval szereted, ha női combok fojtogatnak téged :D Á, utálom. Elvégre semmi érdekesség ha többek között a nők combjai közt "heverészik" az emberfia. Igazad van, r*hadt perverzió Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Az kellemes is, ha heverészik, na de ha a nő bedurvul és fojtogat, te meg azt élvezed, az más Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. No azért van különbség fojtogatás és fojtogatás között. De kiegyezek én más testrésszel is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Ha már test gyötrésről van szó, egy kiadós masszírozásnál nincs jobb. Csak nem mind1, hogyan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Beajánlhatlak Ortis haveromnál. 140 kiló, lapát tenyér, van benne erő bőven De előtte nem árt ha biztosítást kötsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Beajánlhatlak Ortis haveromnál. 140 kiló, lapát tenyér, van benne erő bőven De előtte nem árt ha biztosítást kötsz Köszi nem, elég ha az alábbi belinkelt szőke leányzó maszírozgat...Na de térjünk vissza a valóságba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Köszi nem, elég ha az alábbi belinkelt szőke leányzó maszírozgat...Na de térjünk vissza a valóságba Marad az ajtófélfa meg a hátvakarás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Na mi van? Mindenki elment suliba? Ma 38.8-as lázam volt... Ki vagyok írva az első hétre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Olvasgatva itt az eszmecserét, nem tudom Oldira vagy Jakere férne-e rá jobban egy kiadós... masszás? Kolmilan, ügyes vagy! Csak ne csinálj belőle rendszert, mert az egészségtelen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Ma 38.8-as lázam volt... Ki vagyok írva az első hétre Te szegény Szerencsére egyetem hivatalosan 8-án kezdődik Bár így is be kell járnom minden nap, de leaglább 11-ig vagyok csak Megnéztem az órarendemet is, idén se végzek este 6 előtt egyik nap sem. Viszont szerdánként 10-re kell bemennem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Nekem ez az év legszebb napja.Innentől kezdve szinte kizárt 9 hónapig, hogy dögmeleg legyen(este is 25 fok).Viszont az érdekes az, hogy most szomorú vagyok, hogy vége a nyárnak.Ez nagyon jó nyár volt.A 2 sw-talit sosem felejtem el.A 4 napos balatoni kiruccanás, is remek volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Vagyok annyira perverz hogy én is szeretem a szeptembert. Ilyenkor kezdődik a suli, kezdetét veszik a sorozatok, végre jó idő van, nem kell meghallni a melegtől, valamint nem unatkozok itthon valamint a legfontosabb: a 9. hónapban azaz szeptemberben születtem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Nekem ez az év legszebb napja.Innentől kezdve szinte kizárt 9 hónapig, hogy dögmeleg legyen(este is 25 fok).Viszont az érdekes az, hogy most szomorú vagyok, hogy vége a nyárnak.Ez nagyon jó nyár volt.A 2 sw-talit sosem felejtem el.A 4 napos balatoni kiruccanás, is remek volt. Én is szeretem az őszt emiatt, na meg ahogy Phobos is írta, a sorozatok miatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. December nem jön elég hamar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. December nem jön elég hamar! Na az aztán nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Én nem szeretem az őszt. Vége a melegnek, jön a hideg, komorul az idő, de annyira, hogy szomorúságukban még a fák is elhullajtják besárgult leveleiket, nem mellesleg, szeptember az a hónap, ami tudatosítja bennem, hogy már megint egy évvel öregebb lettem. És ami az egészben a legeslegnagyobb tragédia, ami mindent eltörpít, amit most felsoroltam, az az, hogy ősszel a csajok elkezdenek felöltözni. Na, ezért kifejezetten utálom az őszt (meg a telet is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. És ami az egészben a legeslegnagyobb tragédia, ami mindent eltörpít, amit most felsoroltam, az az, hogy ősszel a csajok elkezdenek felöltözni. Na, ezért kifejezetten utálom az őszt (meg a telet is). huh ne is mond... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Nekem ez az év legszebb napja.Innentől kezdve szinte kizárt 9 hónapig, hogy dögmeleg legyen(este is 25 fok).Viszont az érdekes az, hogy most szomorú vagyok, hogy vége a nyárnak.Ez nagyon jó nyár volt.A 2 sw-talit sosem felejtem el.A 4 napos balatoni kiruccanás, is remek volt. Kissé ellentmondásos, amit írtál, de sebaj Értjük, hogy a nyárban nem a dögmeleget szereted Vagyok annyira perverz hogy én is szeretem a szeptembert. Ilyenkor kezdődik a suli, kezdetét veszik a sorozatok, végre jó idő van, nem kell meghallni a melegtől, valamint nem unatkozok itthon valamint a legfontosabb: a 9. hónapban azaz szeptemberben születtem Á, igen, a szeptembert én is szeretem ezekért is, no meg azért az egy jó hónap, még nem túl őszies Viszont szerintem nyáron születni a legjobb Phobos, szerintem a nagy többség a 9. hónapban született meg, legalább is a létrehozástól ennyi idő telik el a születésig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Holnap megyek nyelvizsgázni 8.-ára Remélem már összejön, túl sok pénzem ment el a vizsgákra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Szerintem előbb jól fel kell készülni, utána indulni vizsgázni Sok sikert hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Holnap megyek nyelvizsgázni 8.-ára Remélem már összejön, túl sok pénzem ment el a vizsgákra Sok szerencsét, Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Én nem szeretem az őszt. Vége a melegnek, jön a hideg, komorul az idő, de annyira, hogy szomorúságukban még a fák is elhullajtják besárgult leveleiket, nem mellesleg, szeptember az a hónap, ami tudatosítja bennem, hogy már megint egy évvel öregebb lettem. És ami az egészben a legeslegnagyobb tragédia, ami mindent eltörpít, amit most felsoroltam, az az, hogy ősszel a csajok elkezdenek felöltözni. Na, ezért kifejezetten utálom az őszt (meg a telet is). :D Hát tessék melengetni őket Tamáska Én örülök, hogy véget ér a nyár, főleg a kánikula része. Tél meg nem kell. Már a gyomrom görcsbe áll ha a fűtésre és a járulékos költségére gondolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Na igen...jön az ősz, a ködös idők, amikor a látótávolság kb a zéró felé konvergál, majd jönnek a latyakos időszakok, a durva csípős szelek, na meg a nyakig érő hó, ehhez párosul majd az irtózatos fűtés számla, a rossz kedv, mert a hónapban kb 2-3szor süt ki a nap, az emberek depressziósak lesznek, bebugyulálva mindenféle ruhakölteménnyel, a cipőnk átázva... bruuuurrrr Nyarat akarom inkább mégis! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Na igen...jön az ősz, a ködös idők, amikor a látótávolság kb a zéró felé konvergál, majd jönnek a latyakos időszakok, a durva csípős szelek, na meg a nyakig érő hó, ehhez párosul majd az irtózatos fűtés számla, a rossz kedv, mert a hónapban kb 2-3szor süt ki a nap, az emberek depressziósak lesznek, bebugyulálva mindenféle ruhakölteménnyel, a cipőnk átázva...bruuuurrrr Nyarat akarom inkább mégis! Fogd fel pozitívan.Nem rohadsz meg a 80 fokos lakásban, tudsz aludni, olvashatsz könyvet a jó meleg szobában, filmezhetsz stb.Én télen is elfoglalom magamPl imádom a decemberi karácsony elötti nyüzsgést, mikor kimész egy karácsonyi vásárra iszol egy forralt bort..A fűtésszámlától én is tartok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Fogd fel pozitívan.Nem rohadsz meg a 80 fokos lakásban, tudsz aludni, olvashatsz könyvet a jó meleg szobában, filmezhetsz stb.Én télen is elfoglalom magamPl imádom a decemberi karácsony elötti nyüzsgést, mikor kimész egy karácsonyi vásárra iszol egy forralt bort..A fűtésszámlától én is tartok. Plusz beülhetsz szaunázni egyet, majd hirtelen ki a hóra és meghemperegni benne. A finneknél bevált szokás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. December nem jön elég hamar! Hála égnek! Nem akarok még fázni, inkább élvezni a jó meleget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 1. Ne bánkódjatok. Szeptemberben még langyos az idő, este még lehet andalogni úgy hogy nem fagysz meg. Most van ,vagy lesz szüret, lehet inni a mustot, menni s présházhoz bulizni. Még lehet kirándulni és rövid szoknyában járni. Én is decemberi vagyok a kedvenc hónapom, 3x kapok valami ajándékocskát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Fogd fel pozitívan.Nem rohadsz meg a 80 fokos lakásban, tudsz aludni, olvashatsz könyvet a jó meleg szobában, filmezhetsz stb.Én télen is elfoglalom magamPl imádom a decemberi karácsony elötti nyüzsgést, mikor kimész egy karácsonyi vásárra iszol egy forralt bort..A fűtésszámlától én is tartok. Ha a fűtéstől eltekintünk, megvannak az ilyen pozitív oldalai a télnek is. Régebben valahogy jobban tudtam értékelni, de az utóbbi pár évben többször is elvette a kedvem, ha hetekig csak a ködöt lehetett bámulni, pl. két éve borzasztó ködös telünk volt, azt nem várom vissza. Télen meg aztán tényleg kevesebb a munka az ilyen vidékinek, mint én, nem kell kertbe kimenni, stb. A decembert én is nagyon szeretem, évek óta nem mentem ki karácsonyi vásárra, de idén tuti kimegyek, barátosném nem is hagyná, hogy csak senyvedjek majd a lakásban. Majd végig járunk mindent, ami akad Már pedzegette, hogy egy napra elmehetnénk a bécsi vásárra is, elvégre nincs annyira messze, és megjárható egy nap alatt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 2. Fogd fel pozitívan.Nem rohadsz meg a 80 fokos lakásban, tudsz aludni, olvashatsz könyvet a jó meleg szobában, filmezhetsz stb.Én télen is elfoglalom magamPl imádom a decemberi karácsony elötti nyüzsgést, mikor kimész egy karácsonyi vásárra iszol egy forralt bort..A fűtésszámlától én is tartok. Csak a saját nevedben beszélj. Én jelenleg, és ez augusztustól novemberig igaz, egyáltalán nem tudok aludni, hála annak a ténynek, hogy azok a növények, amikre allergiás vagyok, ezekben a hónapokban érzik a legjobban magukat. Egy hónapja nem aludtam ki magam, tegnap hajnali négykor keltem, ma akkor feküdtem, és nyolckor már fenn voltam, mert majd megfulladtam. Hűűűű de jó a szeptember! Ha már öt órát tudnék egy huzamba aludni, nagyon boldog ember lennék, de kb. október végéig erre esélyem sincs. Ráadásul kiszúrnám a szemem, annyira viszket, lángol az orrom a folyamatos orrfújástól (jó esetben, de megesik, hogy kisebesedik), a nyálkahártyám állandóan irritálva van, a sok tüsszögéstől egész nap hulla vagyok, a torkon ugyanettől átkozottul meg tud fájdulni, és már csak az a tudat vigasztal, hogy a gyógyszernek hála ezek csak enyhébb tünetek... Szóval, nagyon sok jó oldala lehet az ősznek, de a sok rossz miatt én már odáig nem látok el. Télen meg az a probléma, hogy akkor meg benáthásodom, szóval az allergia tünetei jól megmaradnak, csak nem olyan erősen, így legalább aludni tudok. Olvasni meg baromi jól tudok nyáron is, mert az én szobám speciel minden évszakban ugyanolyan dögmeleg (most meg éppen felújítják a házat, kapjuk az új 8 cm-es szigetelést, hál' istennek... ez vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon rossz...). Csak annyi a különbség, hogy nyáron még este kilenckor is napfénynél olvasok, télen meg jó esetben délután négykor lámpát kell gyújtanom, rosszban akkor, amikor felkelek, ha látni akarom a könyv betűit. Ami meg azért tömör gyönyör számomra, mert a huzamosabb ideig használt lámpafénytől nekem megfájdul a szemem. Filmezni meg aztán pláne tudok, éjjel-nappal, forróságban-fagyban, józanul és részegen. Nem az évszakhoz igazítom, hogyan foglaljam el magam A karácsonyi nyüzsgést meg ki nem állhatom. Azon túl, hogy az embernek nincs kedve kimozdulni a hidegbe, mivel itt Veszprémben jó esetben mindig esik vagy fúj, ezért vagy a jeges széllel, vagy a szakadó hóval/jégesővel/esővel is számolnom kell, melynek hála a sétálóutcán a karácsonyi vásár egy merő latyaktenger. A karácsonyi vásár, ami nálunk talán már van 300 m hosszú is, és teli van olyan kacatokkal, amikre akkor sem adnék ki pénzt, ha puskát nyomnának a halántékomhoz. De hál' istennek, a bódékat olyan szűken teszik le, hogy két ember is alig fér el, Veszprém lakossága pedig valahogy képes oda betömörülni. Na most, ez a heveny tömegundoritiszem mellett ritka felemelő érzés tud lenni, de kikerülhetetlen, mert minden használható bolt a sétálóutcán van. Vagyis, akkor is meg kell birkóznom a tömeggel, ha csak egy könyvesboltba akarok beugrani. Szóval, hideg, nyakig érő latyak, tömeg, haszontalan kacatokkal teletömött szűk utat hagyó bódék, hideg, szél vagy hóesés, kis szerencsével mindkettő, pusz még a hihetetlen összegek, melynek láttán az embernek már a forralt bortól is elmegy a kedve (inkább veszek a sarki kocsmában, mint a karácsonyi vásáron), mindezt egybevetve az jön ki, hogy személy szerint utálom az egész karácsonyt megelőző mizériát, élén a vásárt. No, ilyen, mikor abszolúte pozitívan állok az élethez Örülnék, ha az egész ősz-tél mizériából csak a fűtésszámla lenne a legnagyobb gondom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.