MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Ha kell -és újra működőképes az oldal- akkor tudok a Majomparádéra. Erről már egy csomó jót hallottam. Ha senkit nem érdekel, engen igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Erről már egy csomó jót hallottam. Ha senkit nem érdekel, engen igen Amint tudom, küldöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Küldök PMet Dzséjt!Köszi! Te is köszi a Kudar segítséget!Miss ha majd lesz meghívód küldhetsz nekem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Hát az Endless meghívomról lokatelli tudna mesélni. Azóta nem győzöm megköszönni. Még jövök neked eggyel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Azóta nem győzöm megköszönni.Még jövök neked eggyel. Én meg mondtam h semmivel nem jössz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Itt folytatom Kudar. Tök jó, 90%-nál leesett 0-ra a sebessége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Itt folytatom Kudar. Tök jó, 90%-nál leesett 0-ra a sebessége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Erről a meghívós torrentről tudna valaki bóvebb felvilágosítást adni emilben vagy priviben? Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Aki be akar jutni a majomparádéra az küldjön egy felhasználó nevet, egy jelszót és egy érvényes mailcímet a majomparade@gmail.com címre.Visszafogják igazolni és mehet. Án Azeureust használok.Messze ez a legjobb.A letöltés meg ahogy Dzséjt is írta a seeder/leecher feltöltési sebességétől függ.Ha lassú a feltöltése, hiába gyors a mi letöltésünk.Ezért jó ha a seedernek T3-as Lan-ja van.Az 160 kb/s feltöltést jelent. Van még a bithumen is az is nagyon jó torrentoldal de oda csak meghívóval lehet bejutni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Én eláztam tegnap. Gondolom a zuhétól meg a sok tejtől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. (szerkesztve) Censored! Szerkesztve: 2006. Augusztus 3. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Gondolom a zuhétól meg a sok tejtől. Természetesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 2. Van még a bithumen is az is nagyon jó torrentoldal de oda csak meghívóval lehet bejutni. A legjobb hely, csak kár, hogy korlátozva van a feltöltés, így nekem legalábbis nehéz tartani az arányom. A legjobb, ha az endlessről leszedek valamit és ha ugyan az a release, azt seedelhetem a bitire is. A majomparádé szvsz sose volt jó hely. Mindi a biti, mind az endli veri. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. HELP! Keresek egy képet, a gumimaicik című rajzfilmből. Pontosabban olyan kellene, amit Tódward-ot ábrázolja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Hát nem tudom hogy róla van-e szó, de van pár bedigitalizát részem, és ezt abból vágtam ki. REmélem megfelel! Gumimacik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Ő az!!! Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Ő az!!! Köszi Nincs mit - remélem használható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. A legjobb hely, csak kár, hogy korlátozva van a feltöltés, így nekem legalábbis nehéz tartani az arányom. A legjobb, ha az endlessről leszedek valamit és ha ugyan az a release, azt seedelhetem a bitire is. A majomparádé szvsz sose volt jó hely. Mindi a biti, mind az endli veri. Ezzel nem értek egyet.A majomparádéra sookal több mindent felraknak mint a bithumenre.Mikor a bithumenen tag voltam, volt olyan hét amikor semmit sem szedtem onnan.Egyszerüen pl filmet alig raknak fel.Nekem a majomparádé sokkal jobban tetszik.Ja és a bithumen nagyon igazságtalan.Alig megy vissza valami.Leszedtem egy filmet és pár nap alatt 5 MB ment vissza pedig egész nap megy a gép.Így sose lehet jó arányt elérni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Most a Pretorians nagyon jó még!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. HELP! Keresek egy képet, a gumimaicik című rajzfilmből. Pontosabban olyan kellene, amit Tódward-ot ábrázolja. A kis gügye Tódi a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 3. Gyagyás Tódi rulez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Gyagyás Tódi rulez. Zsarnok Igthorn is nagy király! Ahogy bánik a kis gyagyással, nagyon jó. Csurka László nagyon elkapta a figurát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Zsarnok Igthorn is nagy király! Ahogy bánik a kis gyagyással, nagyon jó.Csurka László nagyon elkapta a figurát. Tódinak ki a magyar hangja? Az is nagyon nagy ász. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Tódinak ki a magyar hangja? Az is nagyon nagy ász. Botár Endre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Botár Endre Köszi! Picit ismerős név... Kép esetleg róla? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Hát ez hihetetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. (szerkesztve) Fel szokott tűnni a Szomszédokban, abban egy kötekedő vevőt játszott. Szerkesztve: 2006. Augusztus 5. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Köszi! Hirtelen kettő is lett belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 4. Átszerkesztettem, mert addig tököltem a képpel, hogy nem tűnt fel az előző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.