Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. És ha egyszer lesz egy lányotok aki 14 éves lesz, bomba kinézetű és óránként egy falka fiú udvarol neki, plusz még dizsibe is szeretne menni, hogy fogjátok kordába tartani? Szobafogság? Akkor olyan nevelésbe részesül, mint amilyent a húgom kapott az apámtól. Önvédelmit. Amikor félpercenként születik új hsz amire reagálni lehet ez képtelenség Nekem is megy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Akkor olyan nevelésbe részesül, mint amilyent a húgom kapott az apámtól. Önvédelmit. Nekem is megy Azt megnézném. Mire megírtam egy hsz-t, addig kettő új született. Erre varjál gombot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Azt megnézném. Mire megírtam egy hsz-t, addig kettő új született. Erre varjál gombot Neki nem megy szépen tagolni az idézeteket, szóval megnyugodhatsz oldie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Akkor olyan nevelésbe részesül, mint amilyent a húgom kapott az apámtól. Önvédelmit. Helyes hozzáállás Szerintem több szülőnek is így kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Ha minden "jól" megy, akkor a totális liberalizmus jegyében törvényesítik a vérfertőzéses kapcsolatokat, szóval nyugodt szívvel lehet házasodni közeli rokonnal is. Szóval a fenti ideológiát maguknak valók örülhetnek. De azért érdekes lesz amint a családi pótlékot folyósító intézethez, eme korabeli levelek özöne fog befutni http://imgsrv09.kuruc.org/galeriaN/egyeb/verfert.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Barack Obama kapta a Béke-Nobelt. Remélem, hű lesz a meghirdetett programjához, és a díjhoz is, hajrá Barack! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 9. hajrá Barack!Őszi vagy sárga? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Barack Obama kapta a Béke-Nobelt. Remélem, hű lesz a meghirdetett programjához, és a díjhoz is, hajrá Barack! Olvastam én is tegnap, reméljük a legjobbakat továbbra is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. No akkor ezek szerint előbb-utóbb vissza fogja hívni a hadsereget azokról a helyekről ahová csak az olajért mentek, nem engedi, hogy a zsidók terrorizálják a palesztinokat vica-verza, és Iránt is békén hagyja. Szóval végre tényleg a saját ügyeivel fog foglalkozni és lemond a világuralmi törekvéseiről. Szép tőle. Vagy csak én lennék túl optimista? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Túl optimista vagy. Az USA, mint nagyhatalom, szerintem jogosan vállal fel rendfenntartó törekvéseket, más kérdés, hogy ezt milyen módon teszi. Pl. Irakba elég gyanús, hogy csak az olajért mentek. Morálisan az is megkérdőjelezhető, hogy miért erőltetnek demokráciát olyan társadalmakra, melyek alapból más berendezkedésűek. De például Obama már sokkal kevésbé folytat agresszív külpolitikát Bush-hoz képest, erre jó példa a most októberi nyilatkozata, melyben kijelentette, hogy átgondolják a rakétapajzsok kitelepítését (még Bush tervezte, hogy Lengyelországba telepít rakétákat, az "orosz fenyegetés" miatt, mire persze vodkás barátaink is hasonlót terveztek), és szerintem Irakból is lassacskán ki fogja vonni a csapatokat, csak ugye ott az a gond, hogyha az amerikaiak eltűnnek, várhatóan kiirtják az összes jelenlegi vezetőt... Más: Most először küldtem virágcsokrot egy nőnek. Hétezer forint volt, de az öröm az arcán minden egyes forintot megért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Te jó ég! Mi volt abban a csokorban ennyiért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. 6000 volt maga a csokor (nagyon szép )és 1000 forint volt a kiszállítás. (Debrecen-Józsán lakik a hölgy.) Ezúttal tényleg nem számított a pénz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Egy igazi úriember vagy. Remélem megérte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Eh, kiszállítani Személyesen átnyújtani neki és ott iziben behajtani rajta minimum két cuppanóst. Na azt az élményt nem kárpótolhatja semmi sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Legközelebb úgy kapja. Csak ma nem voltam Debrecenben, holnap pedig utazik el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Sok sikert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Köszi a bíztatást, szükségem lesz rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Kalappal! Gratula a hölgyhöz, de hogy' láttad a minden pénzt megérő arcát ha nem te adtad át? Úgy az igazi.... na mindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Szerintem ez így is remek, sőt. Még ha magad távol vagy, és nem tudsz neki személyesen virágot vinni, akkor is gondolsz arra, hogy kapjon, szerintem ez egy nagyon szép gesztus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Krande: Nem mondtam, hogy láttam, de tudom, hogy örült neki, és mivel eléggé kivan mostanában, arra értettem az "az öröm az arcán minden pénzt megér" című mondatom, hogy örülök, hogy szereztem neki néhány boldog pillanatot Karrde: Legközelebb majd én viszem, csak előtte megkeresem rá a pénzt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Karrde: Legközelebb majd én viszem, csak előtte megkeresem rá a pénzt No igen, az sem árt hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Donát, nagyon szép gesztus ez a virágküldés, és mondok valamit: kerülhetett volna ez a csokor sokkal kevesebbe is, mert úgysem virágot kapott az a leányzó, hanem törődést, és ezt biztos ő is tudja. Én legalábbis egy pár szál virágtól is totál meghatódom, és soha nem az értékét nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. De most egy igazán szép csokrot szerettem volna neki küldeni ha tehetném, minden alkalommal olyat küldenék, hiszen ilyet érdemel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. De most egy igazán szép csokrot szerettem volna neki küldeni ha tehetném, minden alkalommal olyat küldenék, hiszen ilyet érdemel. Nocsak-nocsak. Az ügyvéd úr nem tán szerelmes? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. De most egy igazán szép csokrot szerettem volna neki küldeni ha tehetném, minden alkalommal olyat küldenék, hiszen ilyet érdemel. Ezzel nem lehet vitatkozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Nocsak-nocsak. Az ügyvéd úr nem tán szerelmes? Előbb-utóbb csak kiheveri. Most ez elég veszélyes korszak lesz nála szerintem Rózsaszín köd, ilyesmi.... Jönnek majd a szerelmes versek a Versek topicba dögivel. De azért majd mi tartjuk benne a lelket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Ez szép gesztus tőled Donát a hölgy felé.Ezt nem helyettesíti havi 3 millás fizu. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Ez szép gesztus tőled Donát a hölgy felé.Ezt nem helyettesíti havi 3 millás fizu.Pedig abból milyen csokorra futná! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Vagy hány rekesz sör Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 10. Vagy hány rekesz sör Mondja ezt az aki nem ihat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.