Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Krande: 1. A 30-napos határidő feloldása:Uninstallálod a progit, majd futtatásba beírod, hogy regedit, ott keresés és beírod a program nevét, vagy a gyártója nevét, ha talál valamit akkor kitörlöd azt a mappát.Ezt addig csinálod míg a kereső végig nem ér.Utána ha feltelepíted újra már megint 30 napos lesz. 2. Nem normális.Simán kell működnie mindkét böngészőnek.De rakd fel a Win 7-et, sokkal jobb és gyorsabb is.Különben én valami automatikusan induló progira gyanakszom ami a gebszt okozza. 3. ha valamilyen e-mail klienst használsz, akkor smtp beállítási hiba van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. (Dzséjt: a kinek-a-fénykardja válaszaim átértek? bár most már nagyon tökmindegy) Hupp, ezt csak most vettem észre. Nem tudom, én csak a kérdéseket állítottam össze, de a válaszok nem hozzám futottak be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Köszi. Ezt a futtatás - regedit dolgot kijjebb fejtenéd? Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Start Menü -> futtatás -> oda kell írni, hogy regedit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Köszi. Ezt a futtatás - regedit dolgot kijjebb fejtenéd? Köszi! Ahogy Dzséjt írja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hurrá! Már megint kitört belőled a pozitív életfelfogás! Annyira hülye. Én most vagyok 35 de sose voltam ennél sikeresebb a csajoknál. Gabikám mondta anno, hogy 30 alatt minden férfi egy rakás idétlenség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Szálljatok már le rólam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Annyira hülye. Én most vagyok 35 de sose voltam ennél sikeresebb a csajoknál. Gabikám mondta anno, hogy 30 alatt minden férfi egy rakás idétlenség. Érdekes, ezt én is észrevettem.A hölgyektől mióta ilyen öreg vagyok, állandóan pozítív kritikát kapok.Tizenévesen le sem sz*rtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Érdekes, ezt én is észrevettem.A hölgyektől mióta ilyen öreg vagyok, állandóan pozítív kritikát kapok.Tizenévesen le sem sz*rtak. Van, aki későn érő típus. Sőt, szerintem azok a legjobbak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Én no ser, én mondjuk Becherovka! Az sem rossz.Vagy a társaság nagy kedvence a Jager. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Az sem rossz.Vagy a társaság nagy kedvence a Jager. Tökkéletes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Van, aki későn érő típus. Sőt, szerintem azok a legjobbak. Ezt most magamra vehetem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Szálljatok már le rólam Ezt gondolom csajok körében nem szoktad mondani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ezt most magamra vehetem? Naná. Ha Te magad is igaznak érzed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Naná. Ha Te magad is igaznak érzed. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ezt gondolom csajok körében nem szoktad mondani Nem mondanám. De nekik általában mindig jobb izlésük volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Gabikám mondta anno, hogy 30 alatt minden férfi egy rakás idétlenség. Igaza van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Igaza van Tapasztalat: Némelyik 30 felett is! De a kedvenc mondásom ezügyben: A férfi gyermekként születik, és gyermekként is hal meg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 1. A bátor lengyelek. Elgondolkodtató, főleg most amikor az itthoni H1N1 halálozás, gyakran védőoltással együtt szedi az áldozatait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 1. Pár napra megyek Pécsre. Drukkoljatok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Pár napra megyek Pécsre. Drukkoljatok! Miért? Mert veszélyesen éled az életed? :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Ahogy én tudom, meló ügyféleség miatt Krande, megy a drukk Aztán ha odakerülsz, majd meglátogatlak, ha egyszer alkalmas lesz Sajnos még sose jártam ott, de még a közelben sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Pár napra megyek Pécsre. Drukkoljatok! Sok sikert! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Hát ha erre járok XD én is meglátogatlak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 2. Pár napra megyek Pécsre. Drukkoljatok! Kivel mérközől? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Szerintem meg nyugodtan írd, amit jól esik. Többnyire ezt teszem, néha a fórumlakók nem kis bosszúságára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Többnyire ezt teszem, néha a fórumlakók nem kis bosszúságára Kit bosszantassz vele?Engem nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Köszi mindenkinek! Melóféleség bizony. Főnök azt mondta, január-február átszervezés, öt állatorvos helyére kettőt vesz föl, úgyhogy még választhatok is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Köszi mindenkinek! Melóféleség bizony. Főnök azt mondta, január-február átszervezés, öt állatorvos helyére kettőt vesz föl, úgyhogy még választhatok is Akkor ez teljes siker! Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Köszi mindenkinek! Melóféleség bizony. Főnök azt mondta, január-február átszervezés, öt állatorvos helyére kettőt vesz föl, úgyhogy még választhatok is Hatalmas gratula! Sok sikert! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.