Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Krande:

1. A 30-napos határidő feloldása:Uninstallálod a progit, majd futtatásba beírod, hogy regedit, ott keresés és beírod a program nevét, vagy a gyártója nevét, ha talál valamit akkor kitörlöd azt a mappát.Ezt addig csinálod míg a kereső végig nem ér.Utána ha feltelepíted újra már megint 30 napos lesz.

2. Nem normális.Simán kell működnie mindkét böngészőnek.De rakd fel a Win 7-et, sokkal jobb és gyorsabb is.Különben én valami automatikusan induló progira gyanakszom ami a gebszt okozza.

3. ha valamilyen e-mail klienst használsz, akkor smtp beállítási hiba van.

Hozzászólás ideje:
(Dzséjt: a kinek-a-fénykardja válaszaim átértek? bár most már nagyon tökmindegy)

Hupp, ezt csak most vettem észre. Nem tudom, én csak a kérdéseket állítottam össze, de a válaszok nem hozzám futottak be.

Hozzászólás ideje:
Annyira hülye. Én most vagyok 35 de sose voltam ennél sikeresebb a csajoknál. :D Gabikám mondta anno, hogy 30 alatt minden férfi egy rakás idétlenség. :D

Érdekes, ezt én is észrevettem.A hölgyektől mióta ilyen öreg vagyok, állandóan pozítív kritikát kapok.Tizenévesen le sem sz*rtak. :P

Hozzászólás ideje:
Érdekes, ezt én is észrevettem.A hölgyektől mióta ilyen öreg vagyok, állandóan pozítív kritikát kapok.Tizenévesen le sem sz*rtak. :P
Van, aki későn érő típus. :D Sőt, szerintem azok a legjobbak. :D:P
Hozzászólás ideje:
Igaza van :lol:
Tapasztalat: Némelyik 30 felett is!

De a kedvenc mondásom ezügyben: A férfi gyermekként születik, és gyermekként is hal meg! :lol:

Hozzászólás ideje:

Ahogy én tudom, meló ügyféleség miatt :lol: Krande, megy a drukk :) Aztán ha odakerülsz, majd meglátogatlak, ha egyszer alkalmas lesz :D Sajnos még sose jártam ott, de még a közelben sem :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi mindenkinek! Melóféleség bizony. Főnök azt mondta, január-február átszervezés, öt állatorvos helyére kettőt vesz föl, úgyhogy még választhatok is :)

Hozzászólás ideje:
Köszi mindenkinek! Melóféleség bizony. Főnök azt mondta, január-február átszervezés, öt állatorvos helyére kettőt vesz föl, úgyhogy még választhatok is :D
Akkor ez teljes siker! Gratula! :)
Hozzászólás ideje:
Köszi mindenkinek! Melóféleség bizony. Főnök azt mondta, január-február átszervezés, öt állatorvos helyére kettőt vesz föl, úgyhogy még választhatok is :o

:):o:D Hatalmas gratula! :D Sok sikert! :o

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.