Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. De gyenge vagy. Mi lenne veled az északi-sarkon? Ő lenne egy jegesmaci legszebb emléke! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. De gyenge vagy. Mi lenne veled az északi-sarkon? Láttál te már csupasz arcú sarkkutatót? Még a nők is szakállt növesztenek, tutti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Láttál te már csupasz arcú sarkkutatót? Szvsz az nem a hideg ellen van, hanem inkább azért, mert befagyott vízzel nehéz borotválkozni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Láttál te már csupasz arcú sarkkutatót? Még a nők is szakállt növesztenek, tutti Ez mondjuk igaz. De azért bírni kell ezt a kis hűst ami most van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Ez mondjuk igaz. De azért bírni kell ezt a kis hűst ami most van. Öregszem, már nem bírom az ilyen fajta "kihívásokat" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Még a nők is szakállt növesztenek, tutti A nők bírják a strapát csupasz arccal is Másrészről meg van eszük rendesen felöltözni Szvsz az nem a hideg ellen van, hanem inkább azért, mert befagyott vízzel nehéz borotválkozni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. A hideg annyira nem gáz.Fel kell öltözni.Én kesztyüt sem hordok meg sálat sem.Kéz zsebre kabát nakig húzva.Az arcom szokott csak fázni.A legrosszabb az, mikor bemegy az ember és a szétfagyott testrészei elkezdenek kiengedni.Gyerekkoromban(amikor állandóan volt rendes normális hó télen, és két-három hétig meg is maradt), szánkózás után a Tarzan-film alatt szenvedtem tőle.Sajnálom a mai kiskölyköket.Azt sem tudják mi az a szánkó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. A hideg annyira nem gáz.Fel kell öltözni.Én kesztyüt sem hordok meg sálat sem.Kéz zsebre kabát nakig húzva.Az arcom szokott csak fázni.A legrosszabb az, mikor bemegy az ember és a szétfagyott testrészei elkezdenek kiengedni.Gyerekkoromban(amikor állandóan volt rendes normális hó télen, és két-három hétig meg is maradt), szánkózás után a Tarzan-film alatt szenvedtem tőle.Sajnálom a mai kiskölyköket.Azt sem tudják mi az a szánkó. Én is jobban bírom ezt az időt. Nyáron én pl nagyon szenvedek néha. Most meg már mindenki nagykabátba én meg ezt az időt szeretem, csak tényleg kéne már ide pécsre is egy kis hóóó. TAlán hamarosan az is meglesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Nyáron néha én is szenvedek. Ma voltunk Tescoban húgival, ő csizmában, sapkában és sálban, én meg őszi csukában sál nélkül Na jó, kocsival mentünk, de akkor is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Na, jöhet a hó, elvileg megoldjuk busszal... Csak kissé necces, hogy az első 6:30-kor indul vissza... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Jó sokat kell várnotok akkor a film után. Csak összejön, hogy minden jó legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Nálunk lehetne esetleg aludni szombaton, aki nem biztos hogy beér vasárnap! Igényeket kéretik jelezni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Na, jöhet a hó, elvileg megoldjuk busszal... Csak kissé necces, hogy az első 6:30-kor indul vissza...Azaz 18:30 -kor? Amúgy nem értem, mert a vonat sokkal megbízhatóbb a havas viszonyok között mint a busz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Azaz 18:30 -kor? Amúgy nem értem, mert a vonat sokkal megbízhatóbb a havas viszonyok között mint a busz.Te azt csak hiszed! Leeseik egy centi hó, rögtön lefagynak a váltók, csúsznak a sínek...blablabla. Abszurdisztánban vagyunk öregem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Azaz 18:30 -kor? Amúgy nem értem, mert a vonat sokkal megbízhatóbb a havas viszonyok között mint a busz. Úgy értettem, reggel akkor indul az első busz. Vonat meg sajnos nincs, megszüntették a vonalat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Úgy értettem, reggel akkor indul az első busz. Vonat meg sajnos nincs, megszüntették a vonalat. Ja vagy úgy. Sajnálom. No de reméljük addig nem lesz hó akadály. Főleg nálad nem, mert már annyira vártad ezt a filmet. Én ha esetleg nem jutnék fel, nem lenne tragédia. Jobban sajnálnám az elszalasztott Pana TV sasolást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Te azt csak hiszed! Leeseik egy centi hó, rögtön lefagynak a váltók, csúsznak a sínek...blablabla. Abszurdisztánban vagyunk öregem. Hasonlót szerettem volna én is írni Én ha esetleg nem jutnék fel, nem lenne tragédia. Jobban sajnálnám az elszalasztott Pana TV sasolást. Na és a fórumtali? Na szép, mi már csak apróságok vagyunk a tévé mellett Szerintem, ha pocsék időt mondanak, időben kell elindulni reggel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Úgy értettem, reggel akkor indul az első busz. Vonat meg sajnos nincs, megszüntették a vonalat. Akkor gyere aludni felénk vasárnap éjjel:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Na és a fórumtali? Na szép, mi már csak apróságok vagyunk a tévé mellett Szerintem, ha pocsék időt mondanak, időben kell elindulni reggel Jó van na. Én reggel megyek valószínűleg a 8:40 -essel. De lehet, hogy gyorssal, mert ugye most nem mással megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Akkor gyere aludni felénk vasárnap éjjel:) Ööö... az éjféli premierről volt szó, szerdáról csütörtökre virradó éjjel. Azért olyan nehéz, mert hajnali három fele lesz vége a filmnek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Az idén valahogy még kevésbé vágyom a havat, mint máskor. Három buszmegállót osztottak rám a hóügyeletben, és semmi kedvem hajnalonként azokat hóeltakarítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Ma jelent meg az Új Galaxis 15. száma, bennem a novellámmal. Tök jó érzés tudni, hogy végre van már egy nyomtatott alkotásom (és milyen jó lesz, mikor készhez kapom). Remélem az első nem lesz egyben az utolsó is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Ma jelent meg az Új Galaxis 15. száma, bennem a novellámmal. Tök jó érzés tudni, hogy végre van már egy nyomtatott alkotásom (és milyen jó lesz, mikor készhez kapom). Remélem az első nem lesz egyben az utolsó is Gratulálok! Pénzt is kaptál érte? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Gratulálok! Pénzt is kaptál érte? Köszi Azt még nem, ez még az "örülj, hogy megjelent" súlycsoport. Még négy-öt ilyen megjelenés, némi név szerzés, és aztán lehet már szó az ellenértékről. Sajnos ebben a szakmában is van szamárlétra, és én most léptem az első fokára. Csak itt egyedül a legfelső fokon fizetnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Köszi Azt még nem, ez még az "örülj, hogy megjelent" súlycsoport. Még négy-öt ilyen megjelenés, némi név szerzés, és aztán lehet már szó az ellenértékről. Sajnos ebben a szakmában is van szamárlétra, és én most léptem az első fokára. Csak itt egyedül az utolsó fokon fizetnek Nem baj. Az a lényeg, hogy felléptél az első fokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Nem baj. Az a lényeg, hogy felléptél az első fokra. Yep Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Ööö... az éjféli premierről volt szó, szerdáról csütörtökre virradó éjjel. Azért olyan nehéz, mert hajnali három fele lesz vége a filmnek... Jajj, tényleg! :P Mondanám h gyere fel éjjel, de azzal nem hiszem h sokat érnél. (én viszont érnék, első kézből jönnének a spoilerek! ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Gratulálok Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Dzséjt, hatalmas gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Mi az EPIII -at éjfélkor néztük és egyből utána is. Szóval reggel ötkor jöttünk ki a moziból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.