Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Szerencsére a családban nem mindenki csinált. Apum anyuja töltöttkáposztát csinált, anyósék meg rántott husit, krumplit, apum grillcsirkét. Így nem telítődtem semmivel! Basszus, most nézzem...khm...illetve láttom, hogy jól összekevertem a dolgokat. Szóval én a töltött kápsztára gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. A savanyúkáposztában legyen pár - 2-3 - cseresznyepaprika is savanyítva. Isteni ízt ad, és nem lesz vadul csípős töle az étel. Tennék bele, de anyám utálja, szóval majd ha nem itt lakom, akkor tuti rakok bele, szeretem a csípőset, köszi az ötletet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Hát, állás még mindig nincs, de azért nem unatkozom..... és olvasom legalább ezt a topikot, még ha ez nem is látszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Előzmény: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=150 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Hát, állás még mindig nincs, de azért nem unatkozom..... Nem jött össze az a munka, amiről szó volt? Vagy még várni kell rá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 9. Nem kell fejtegetni, de úgy érzem, hogy a teljesebb képhez hozzá tartoznak ezek is. Én se fogok ennél mélyebben belemenni. Én tegnap este csak írtam pár gondolatot, a teljesség igénye nélkül, így igazad van, hogy lenne benne mit kiegészíteni még egy-két dologgal. Ez a téma, aminek akár azt a címet is adhatnánk, hogy ?Hogyan tegyük jól élhetővé Magyarországot?? nemhogy egy misét, hanem egy jó kis kormányprogramot is megérne. Hát, állás még mindig nincs, de azért nem unatkozom..... és olvasom legalább ezt a topikot, még ha ez nem is látszik. Még január közepe sincs, bár nem tudom, mit ígértek decemberben, de ahogy ilyen témában menni szoktak a dolgok, ez még semmi rosszat nem jelent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 10. Kulturális főváros lettünk! Szép műsor volt, nagy tömeg, de semmi vészes. Jó volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Ma végeztem az utolsó vizsgámmal is, mostantól egy kis Hawaii van A vizsga után beültünk egy kis pub-ba, ami inkább hasonlított a Kantinra. 4-en voltunk, 3 srác és 1 lány és egyszer csak halljuk, hogy a szomszédos boxban részegek csörömpölnek egy sörös üveggel meg nagyokat kiálltanak. Odafordulunk, hogy mi ez a rikácsolás meg hasonló dolgok és elmondják, hogy azt játszák, hogy a teli sörösüveg alól kihúzzák a papír pénzt (10 ezer) és aki ki tudja húzni azé lesz. Meg ha már ekkora a pofánk, akkor rajta mutassuk meg, mi mit tudunk. Na több se kellett, egyik srác jóvoltából fél perc alatt gazdagabbak lettünk 10 ezer Ft-tal, majd ezen vérszemet kapva, újra előkerült egy 10 ezres, azzal, hogy az előző nem volt épp szabályos, próbáljuk meg mégegyszer de máshogyan dupla a semmin alapon. Most jóvoltamból lettünk gazdagabbak 10 ezerrel és mivel látszuk rajtuk, hogy egészen dühösek lettek, így gyorsan fizettünk és elhúztuk a csíkot Szépen elosztottuk egymás között a kapott pénzt és többet nem megyünk oda Ezzel csak azt akartam mondani, hogy jó napom volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Ügyesek vagytok, gratula Azok meg hogy főhettek utána a levükben, a marhák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Jó történet és tanulságos is: pénzben ne játszunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Gratula, Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Jó történet és tanulságos is: pénzben ne játszunk Dehogy nem, ha nyersz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Jó történet és tanulságos is: pénzben ne játszunk Főleg ha részegek vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Igen, ez egy nagyon jó példa, hogy a piálás igen költséges dolog és hogy hülyül el az ember tőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Dehogy nem, ha nyersz! De jó lenne előtte tudni, hogy nyerek-e Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 11. Ezek komplett barmok.Én sosem csinálnék ilyet, akármennyi van bennem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Bp, és körzetiek, remélem mindenki bejutott munkába, suliba! Ortis vonattal ment be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. De legalább azzal bejutott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Most nem az egyetemen vagyok, de a 42 perces Volán járatom 72 perc alatt ért be, így késtem egy kicsit Amúgy a sok kocsi miatt tartott most ilyen sokáig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Ezek komplett barmok.Én sosem csinálnék ilyet, akármennyi van bennem.Én sem. Főleg a pénzt nem adnám oda... Bár lehet, hogy megijedtek Phobostól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Tegnap megvolt az újabb DM koncert. Pildivel mentünk mert ő inkább állni akart, a férje pedig elengedte (micsoda rendes arc nem? ). Én még nem voltam a Papp Laciban, de oltári volt! Durván szólt az egész és a fiúk is remek hangulatban voltak. We see you next time! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Én sem. Főleg a pénzt nem adnám oda...Akkor szóltam volna a huttoknak, hogy tegyenek ők igazságot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Amúgy a sok kocsi miatt tartott most ilyen sokáig Egyszer voltam Pesten úgy, hogy BKV-sztrájk volt, akkor kifejezetten kihaltnak tűnt a város, pedig szép tavaszi péntek délelőtt volt. Na de reggel akkor is biztosan sokan tartottak be a városba kocsival, és napközben meg dolgoztak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Ááááááááááá! Fene a BKV-sztrájkba! Ma végre jött az a telcsihívás, amire november közepe óta várok! Gyorsított eljárással - nem vicc!!! - felvették Nolcsit a bölcsibe. Jövőhéten hétfőn kezdhetjük a beszoktatást. De. Holnap el kell menjek a határozatért csepelre, a központi bölcsibe, onnét meg el abba az bőcsibe, ahova járni fog a szentem. A bölcsijében újabb paksamétát kapok, amit a gyerekorvoshoz és a védőnőhöz kell majd vigyek. De innét csak busszal tudnék menni. Szerencse h van apu, aki elvisz kocsival. De a tesóm is viszi dolgozni. Hjah, és még egy öröm. Drága szeretett kisfiam, az angyal, a tündér... Fenét! Ez a kis ördög megszerezte, és szétcincálta a személyimet! Azt is csináltathatok. Elegem van a hivatalosügyintézésekbőőőől! Útálom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Ez szép, isten hozott mindenkit a Föld nevű bolygón (nem szűkítem le szeretet hazánkra, mert ez bárhol megtörténhet): Több infó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Ááááááááááá! Fene a BKV-sztrájkba! Ma végre jött az a telcsihívás, amire november közepe óta várok! Gyorsított eljárással - nem vicc!!! - felvették Nolcsit a bölcsibe. Jövőhéten hétfőn kezdhetjük a beszoktatást. De. Holnap el kell menjek a határozatért csepelre, a központi bölcsibe, onnét meg el abba az bőcsibe, ahova járni fog a szentem. A bölcsijében újabb paksamétát kapok, amit a gyerekorvoshoz és a védőnőhöz kell majd vigyek. De innét csak busszal tudnék menni. Szerencse h van apu, aki elvisz kocsival. De a tesóm is viszi dolgozni. Hjah, és még egy öröm. Drága szeretett kisfiam, az angyal, a tündér... Fenét! Ez a kis ördög megszerezte, és szétcincálta a személyimet! Azt is csináltathatok. Elegem van a hivatalosügyintézésekbőőőől! Útálom! Azt én is rühellem, sőt gyülölöm.Mikor mindenféle hivatalba kell menni ahol kiderül, hogy nem jó majd másnap vissza. Ezt a bkv-sztrájkot most én is beszívtam.Most azok a járatok sem járnak amiket külső cég üzemeltet.Úgyhogy begyalogoltam a munkahelyemre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Ez az, ez az. Még több ilyen multit, még több ilyen lefizethető önkormányzatot és ehhez sík h*lye magyarokat ( sorry, én leszűkítettem, mert e példa pont Kutyakeszit érinti) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Ez az, ez az. Még több ilyen multit, még több ilyen lefizethető önkormányzatot és ehhez sík h*lye magyarokat ( sorry, én leszűkítettem, mert e példa pont Kutyakeszit érinti) Akkor meg mire vársz? Most intézkedhetnél egy kicsit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Akkor meg mire vársz? Most intézkedhetnél egy kicsit Persze, persze.....adom a mixerkocsikat a betonozáshoz. Ilyen üzletből nem lehet kimaradni ugyebár. A nácifasiszta magyarokat meg majd jól megbüntizi a rendőrsége ha tiltakozik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 12. Nah, Odyt most mutatták a tévében. Legalábbis nagyon hasonlitott rá az az alak akit csápolva, egy rekesz sört lobálva figyelmeztettek a biztonságiak a DM koncerten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.