Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. (szerkesztve) Isten éltessen sokáig Ortis koma! Helyettem is üsd meg a fiamat ha látod. Tapasztaltuk Majd az lesz az igazi tapasztalás ha jól nyakon váglak. Szerkesztve: 2010. Január 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Nem hagyom, szóval lepereg rólam a fenyegetőzés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Nem hagyom, szóval lepereg rólam a fenyegetőzés Ez nem fenyegetőzés, ez ígéret. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. És nem bánom, hogy nem dundibéka, de ha egy kilóval több lenne sem lenne dagi. Örülök, hogy jobban van a kicsi, és a súlya miatt meg végképp ne aggódj. Az alkata olyan, amilyen, de éhen halni biztos nem fog. És még bőven behozhatja a mostani lemaradását. Ma ugyanis még közelebb vagyok a harminchoz, mint a negyvenhez! Ortisnak boldog szülinapot! Holnap meg majd neked is (de azt inkább majd akkor mondom ). A kor egyébként sem számít sokat, a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Ez nem fenyegetőzés, ez ígéret. Na persze... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. És még bőven behozhatja a mostani lemaradását. A kor egyébként sem számít sokat, a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ami viszont abszolut pozitív, az az, h mindenféle gyümit és zöldséget megeszik. Ma befalt egy csomó mandarint pl. Érdekes, h inni általában vizet kér, gyümilé vagy tea, na egy-két korty max! Ami szintén nem baj, csak érdekes, mert általában a gyerekek ezeket szeretik. Igaz, én kicsinek főleg vizet adtam neki, nem akartam, h a cukros italok elrohasszák a fogait. - láttam ilyet, ovis kicsik voltak, tesók, és az alsó-felső első 4 fog tövig volt rohadva. Egyre jobban érzem magam a bőrömben, megmondtam, én leszek a legfiatalosabb negyvenéves öt év múlva! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Boldog szülinapot Ortis.Remélem azért egy üveg bor lecsúszik ma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. 12 éves kóser szilvapálesz! Természetesen lesz sör, sült szarvas, hó, lemészárolni való káoszharcosok... Hogy egy másik megformált karakterem idézzem Ortis mellett, a W40K világából: "Minden přfa az Assimulĺrum csarnřkba! Személyes prédikĺciřt řhajtřk tartani! Majd kesřbb inni és zabĺlni fřgunk meg rřhřgni, tovĺbbĺ přfřzkřdni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Érdekes, h inni általában vizet kér, gyümilé vagy tea, na egy-két korty max! Ami szintén nem baj, csak érdekes, mert általában a gyerekek ezeket szeretik. Igaz, én kicsinek főleg vizet adtam neki, nem akartam, h a cukros italok elrohasszák a fogait. Szerintem ez is nevelés/szoktatás kérdése. Az édes ízeket szeretjük, de nem feltétlenül kell érte megvesznünk A cukros italoktól még olyan jó dundik is lesznek, hogy szépen fejezzem ki magam. Már itt el vannak rontva egy életre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Zéé-nek szólt,igazad van, csak Donát is rá reagált, és én meg nem akartam a másik topikból bemásolni Zéé szövegét. Úgyhogy bocs, ha félreérthető voltam.És teljesen igazad van, egy sorozatnak semmi köze a valláshoz, sem az erkölcsi értékekhez, pont ezért vagyok mérges az ilyen emberekre akik ilyen félreértelmezett keresztény-tudatból mindent leszólnak, ami nem az ő értékeit képviseli. Ez a fajta intolerancia az, ami miatt sokan elítélik a keresztényeket. Eddig mind ok, csakhogy ha Zééé-nek igaza van akkor baromi nagy bajban vagyunk a jövőre nézve.Bár azt azért én sem hiszem, hogy valaki egy sorozat miatt lesz szingli.Ugyanakkor persze hányingerem van a mai globál-kapitalista világtól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Boldog szülinapot, Ortis! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. A cukros italoktól még olyan jó dundik is lesznek, hogy szépen fejezzem ki magam.Én napi 3 liter teát nyomok magamban meg napi 6-7x eszek, még sem vagyok dundi Szóval az ilyenekben nem hiszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Vannak kivételek, de attól még úgy van, ha sok a kalória bevitel, akkor hízol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Hátha érdekel valakit, hogy holnap este 5-kor Az avatarok titka c. kerekasztal beszélgetés lesz. "Kiszorítja-e az élménymozi a hagyományost? Kell-e még gondolkodni a moziban, vagy elég csak nézni? A számítógépes játékok hatása a filmkészítésre. A virtualitás közepette maradhatunk-e valóságosak? A skin-be öltözött avatar a jövő? Ezekről a témákról lesz szó abban a holnap délutáni (január 22. péntek 17 óra) kerekasztal beszélgetésben, melyben Lakatos Márk stylist, Török Ferenc filmrendező és Szipál Márton fotóművész lesznek Réz András partnerei." Helyszíne: Werk Akadémia, Budapest, V. Arany János u. 10. 4. emelet. További információ: Vándor Ágnes T: 06 30 9909 777 http://werkakademia.hu/werk/film/hir.php?id=282 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Nem lesz erről a tévében műsor? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Nem lesz erről a tévében műsor?Nem szokott lenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Nagy kár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Mondjuk azt nem tudom, hogy egy olyan ember mint Lakatos Márk mit is keress egy ilyen beszélgetésnél...? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Mondjuk azt nem tudom, hogy egy olyan ember mint Lakatos Márk mit is keress egy ilyen beszélgetésnél...? Ő is az Akadémián dolgozik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Heppibörzdéj Ortis, és ahogy látom hamarosan Tenel Ka-nak is aktuális lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 21. Boldog(Pandorás) szülinapot Tenel Ka.Ortis maradék 12 éves szilvájából azért egy felest húzzál le a nagy nap alkalmából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Boldog Születésnapot Tenel Ka, és Ortis ;) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Hát nem semmi Szülinapi áradat van. Tenel Ka füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. (szerkesztve) Fene! :) Obi és Frenkie megelőzött úgy 10 perccel! Ugyanis felkeltettem az asszonyt és mondtam neki hogy boldog szülinapot! Mondtam is neki mindíg hogy nincs köztünk két év, csak egy év és 364 nap... Szerkesztve: 2010. Január 22. - Ken Ortis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Boldog születésnapot, Márti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Off Igen de nálam elnézhető. on Másnál is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Köszönöm szépen! Aianyosak vagytok egytől-egyig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Boldog szülinapot Ortisné Házisárkány Véntyúkságának! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 22. (szerkesztve) Boldog szülinapot Ortisné Házisárkány Véntyúkságának! :) Kínzókamrában végzed, Oldi, meglásd! Szerkesztve: 2010. Január 22. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.