Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Jó kis képek.Most kéne nyársalni rövidgatyában. Pluszban felfújni a gumimedencét, előkapni a strandpapucsot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Nyáron meg majd építünk hóembert Szép képek! Bár ÍGY valahogy nem túl nosztalgikus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Pluszban felfújni a gumimedencét, előkapni a strandpapucsot... Na és pár üveg jéghideg sör és jégkrém. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. (szerkesztve) Nyáron itt nyársaltunk, most meg... Most is lehetne. K*rrva nagy ökör nyárson, hodó sörök, Space Wolf űrgárdista páncélok, Sagák, soksok-viking duma... Szerkesztve: 2010. Február 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Most is lehetne. Kurrva nagy ökör nyárson, hodó sörök, Space Wolf űrgárdista páncélok, Sagák, soksok-viking duma... Ááááá... ez én voltam, csak egy gépről vagyunk, amíg a másik kész nem lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Ááááá... ez én voltam, csak egy gépről vagyunk, amíg a másik kész nem lesz... Furcsálltam is a stílust. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Tenel Ka odatette Kár, hogy kiderült hogy csak Ortis az, egy új oldalát ismerhettük volna meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Furcsálltam is a stílust. Engem nehéz összekeverni! Üde keveréke vagyok a pallérozott szellemes intelligens beszéd és a barbár nyers egyszerű lényegretörőségnek! ui.: meg még szerény is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 3. Tenel Ka odatette Kár, hogy kiderült hogy csak Ortis az, egy új oldalát ismerhettük volna meg Van oan oldala is. Csak Ő a Csatanővérekért van oda... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Jó kis képek.Most kéne nyársalni rövidgatyában. Már aki rövidgatyában volt De lentebb kihagytuk a házipáleszt Egyébként meg éljen a -17,5 fok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Azért ha nem bánjátok, a nyársalást, jéghideg sört, jégkrémet, rövidnadrágot stb. inkább mégis halasszuk nyárra. Én meleg szerető ember vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Izé, nem szoktam így nyilatkozni, mármint írásban. De ha akarnék, tudnék. Viszont nem szeretek Én amúgy hirtelen be tudok gurulni, és akkor nem érdekel, hogy az "ellenfél" kétszer akkora, mint én. Ortisból is kiharaptam már egy darabkát, igaz, lassan hét éve lesz már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Jelentem, Nolli jól bírja a bölcsit, még a kosztot is! Sőt, mintha nőtt volna az étvágya! Itthon nem volt hajlandó ülve enni, mászkált körbe a kajával. Bölcsiben első nap megértette, ha feláll, nincs kaja. Azóta úgy ül, mint a kisangyal, még a gondozónéni is csodálkozott. Holnap bölcsi után megy a nagyijához, és lehet hogy csak vasárnap megyek érte! Másfél nap szabadság! Lehet, ebből Avatar nézés lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Remek, hogy így bírja a bölcsit. Nektek meg kell egy kis szünet, srác ellesz majd a nagyanyjával is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Ortisból is kiharaptam már egy darabkát, igaz, lassan hét éve lesz már. Ejnye kislány, hát hol "tépted" meg az a kifutópályaszökevényt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Már értem, hogy Ortisnak miért hiányzik a fél veséje. Egyébként a norvég vendéglátom annó a - 10 celsiusban polóban és vizes hajjal mászkált, mondván, hogy ő igazi viking. Síkabátban bukdácsoltam utána, mert én meg nem szeressem a hideget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Ejnye kislány, hát hol "tépted" meg az a kifutópályaszökevényt? Csak az ujjából! Viszont egyszer beállt elém, terpeszben, hogy "ott" bizti nem merem megrúgni. Nos, megmertem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Csak az ujjából! Viszont egyszer beállt elém, terpeszben, hogy "ott" bizti nem merem megrúgni. Nos, megmertem...Az őrült! Nem hogy inkább másfajta kihívások elé állított volna abban a szituban. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Viszont egyszer beállt elém, terpeszben, hogy "ott" bizti nem merem megrúgni. Nos, megmertem... Nem kellett volna provokálnia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Csak az ujjából! Viszont egyszer beállt elém, terpeszben, hogy "ott" bizti nem merem megrúgni. Nos, megmertem... Most belegondolva ezt vétek lett volna kihagyni, főleg ha provokálnak. Tényleg mit reagált Ortis rá? Örült a rúgásnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Most belegondolva ezt vétek lett volna kihagyni, főleg ha provokálnak. Tényleg mit reagált Ortis rá? Örült a rúgásnak? Megtanulta, hogy ne mondja nekem, hogy nem merem, mert akkor nem tart vissza, az tuti! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. orki, micsoda kérdés.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megtanulta, hogy ne mondja nekem, hogy nem merem, mert akkor nem tart vissza, az tuti! Azóta csak olyanokat mond, hogy "nem mered levenni a ruhám" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Azóta csak olyanokat mond, hogy "nem mered levenni a ruhám" "....a fogaiddal, anyaszült mesztelenül" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. "....a fogaiddal, anyaszült mesztelenül" Nem szaladt kicsit el a fantáziád? Neked is felrúghatom csokornyakkendőnek! :rock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Arra még nem gondoltál, hogyha férjed-uradét rugdosod, végső soron magaddal tolsz ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Ha a kissrác megszületett akkor maradandó károsodást nem szenvedett szegény Ortis. Bár máskor tényleg előbb kell gondolkodni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Arra még nem gondoltál, hogyha férjed-uradét rugdosod, végső soron magaddal tolsz ki? Elég volt egyszer! Többet nem kért belőle! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Állj le oldie, vagy felrúglak műholdnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Ha a kissrác megszületett akkor maradandó károsodást nem szenvedett szegény Ortis. Bár máskor tényleg előbb kell gondolkodni Lassan hét éve történt, azóta nem kísértette a sorsot. A gyerek meg tényleg jól sikerült, úgyhogy szerencsére nem ártottam. De megsúgom, most már nem tenném! :rock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.