Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Valamikor a télen totál más kinézettel jött ki A kinézete változtatható, benne van a hagyományos BSPlayer skin is. Én is azt használom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. A kinézete változtatható, benne van a hagyományos BSPlayer skin is. Én is azt használom. Nem tudom, ez miért nem jutott eszembe magamtól Köszi, fel fogok rakni megint a gépre, szerettem ezt a programot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Nem tudom, ez miért nem jutott eszembe magamtól Köszi, fel fogok rakni megint a gépre, szerettem ezt a programot Nekem is az egyik kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. (szerkesztve) Ennek a Hamer dokinak van ez a megállapítása:" nem kell "gyógyítani" őket, hanem nyugodtan hagyni lezajlani, hiszen mindig van valamilyen biológiai értelmük." (mármint a daganatnak) - Az áttétes daganatokról: "A metasztázisokról, áttétekről szóló mese nem bizonyított és nem bizonyítható "! Ettől lehidaltam! Hogy érti a lezajlást?! Koporsóig? Szerkesztve: 2010. Június 28. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Továbbra is nagyon nagy szükségem lenne egy megfelelő kémprogram eltávolítóra, ami hajlandó működni Winsows 7-en. Frenkie próbált segíteni, de a telepítő, amit leszedtem a Spy Sweeperhez, nem ajánl fel regisztrációs kulcs beírási lehetőséget, így nem tudok vele mit kezdeni. Tényleg jó lenne, ha valaki tudna segíteni, mert már az msn-em se tudom megnyitni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Donát: Spyboot, Ad-Aware, Spyware Terminator. Régebben én ezeket használtam, és mindent kiirtott. A szakmában is ajánlják. Ebből kettő ingyenes. Innen le is szedheted ezeket a programokat. http://szoftverbazis.hu/kategoriak/biztonsagkemprg.html Persze mondanám megint a rendszervisszaállítást, vagy az automatikus indításban meg kéne nézni mi az ami nem odavaló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Sajnos én ebben nem tudok segíteni, de az ajánlott Spyware Terminator nálam is ment egy ideig, öcsém azt rakta fel, viszont nem tudom, hogy megy-e Win7 alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Donát: Akkor úgy érzem nagyon egy cipőben járunk. Frenkie: Hogy is volt az a rendszervisszaállítás, mert valószínűleg tudom melyik napon kaptam be a vírust. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Donát: Spyboot, Ad-Aware, Spyware Terminator. Bezony, én is ezeket javallom. Én ad-aware-t használok. Plusz ajánlanám a CCleanert - az nem feltétlen kémprogram takarító, de azért azokat is kidobálja, ha felismeri -, ez kiporszívózza a rendszermeghajtót, megkeresi a file-hibákat (törlésből visszamaradt állományok, rossz regisztrációs hivatkozások) és ki-be lehet rajta kapcsolni az automatikusan induló programokat (plusz ez is használható uninstallra egyéb programok esetén). Bár belegondolva, azt hiszem, már ajánlottam korábban is. Frenkie: Hogy is volt az a rendszervisszaállítás, mert valószínűleg tudom melyik napon kaptam be a vírust. Start menü -> kellékek -> rendszereszközök -> rendszer visszaállítás. De vírusok esetén ritkán működik, mivel azoknak nem szokásuk visszaállítási pontot létrehozni és nem is úgy van köze az op. rendszerhez, ahogy az normális lenne. Egyszerűen úgy működnek, mint teszem azt egy játékszoftver. Azok sem tűnnek el rendszer visszaállításkor. De egy próbát megér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Köszi mindkettőtöknek. CC-t azt már használom jó ideje. Nagy nehezen sikerült összekaparnom egy fél éves licencű spy sweepert, úgyhogy most minden oké, de eléggé elkeserítő, hogy így kell összeszedni ezt a programot :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Adidas melegítőt és cipőt szeretnék vásárolni a héten. Tudtok esetleg ,ezeken kívűl(Hervis, Intersport, saját boltjuk), olyan üzletet ahol árulnak normális Adidas cuccokat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Adidas melegítőt és cipőt szeretnék vásárolni a héten. Tudtok esetleg ,ezeken kívűl(Hervis, Intersport, saját boltjuk), olyan üzletet ahol árulnak normális Adidas cuccokat?Szerintem mindenképpen saját boltban nézd meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Karrde! Jó múltkorában linkeltél ide egy középfokú angol lecke anyagot, tömörítve. Most akartam kicsomagolni, de jelszót kér. Esetleg tudnál adni hozzá? Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Biztos én voltam? Mert nem rémlik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Biztos én voltam? Mert nem rémlik Szerintem te. 100 megás, rar -os fájl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Ide raktam be? Kellene részlet vagy a link, vagy nem tudom én mi, mivel egyáltalán nem emlékszem rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Ide raktam be? Kellene részlet vagy a link, vagy nem tudom én mi, mivel egyáltalán nem emlékszem rá Ide, de lehet, hogy akkor nem Te voltál. Három fájl. teb2, tek és tesou. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Hátha valakinek ismerős lesz. Az sem rémlik, mikor került fel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Hátha valakinek ismerős lesz. Az sem rémlik, mikor került fel?2008.12.16 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Jesszus, jó régi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Nem Obi1 töltötte fel? Jelszó: englishtips.org Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Nem Obi1 töltötte fel? Jelszó: englishtips.org Az is lehet, hogy ő volt, de ez a jelszó nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Az is lehet, hogy ő volt, de ez a jelszó nem jó. Akkor nem tudom Mindenesetre itt volt: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=1...amp;#entry90316 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Akkor nem tudom Mindenesetre itt volt: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=1...amp;#entry90316 Ez az köszi! Most meg jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Már majdnem lefoglalóztuk a lakást. Jelzálog van rajta, a pár (két gyerekkel) hitelt vett föl a családi házhoz, ennek a terhére. Svájci frankban. Múlt héten még OK volt, amikor a férj kérdezte. Ma a hitel nagyobb mint a lakás értéke, vagyis nem lehet eladni. Hiába lennénk rá vevők. A bankjuk meg persze nem fogja átszabni a hitelt a kedvükért, hogy eladhassák. No komment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Igen most a svájci frank rendesen szívatja a népet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Oldi ma eszembe jutottál. Svédek nyitottak számlát a bankban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Oldi ma eszembe jutottál. Svédek nyitottak számlát a bankban. Ne má' móóóre! És ki is engedted őket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Ne má' móóóre! És ki is engedted őket? Ezek igazi svédek voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. (szerkesztve) Nah... Noel bent maradt a Heim Pál kórházban, úgy néz ki a cécót az orrmandulái csinálják. Hajnali fél egyre értem haza. Márti ott van vele folyamatosan. Valószínűleg műtét lesz belőle. De az a lényeg hogy minél hamarabb legyenek túl rajta... Majd még jelentkezem. Szerkesztve: 2010. Július 2. - Ken Ortis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.