Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A Total Commanderben hogyan állítsam be hogy a rejtett mappám látszódjon?

Beállítások->Általános beállítások->Képernyő->Látszik a rejtett/system file

Hozzászólás ideje:

Ismét segítséget kérnék tőletek. Hogyan lehet a gépben lévő video kártyát rákötni a TV-re? Van rajta s-video kimenet. Pontosabban kell-e valami progi ehhez? Ugyanis már összekötöttem a tv-vel, de nem tudom ráhangolni.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

A videókártya aktuális driverét célszerű feltelepíteni, majd az asztalon jobb klikk- tulajdonságok: beállítások fül - speciális gomb. És ha be van dugva az s-video kábel, akkor elvileg ott azon belül is van valamilyen fül, ahogy a megjelenítő eszközöket tudod beállítani. Na ott a TV-t választod, ha a kábel másik vége is a megfelelő helyre van dugva. Arra átállítod, a tv távirányítón meg az AV vagy tv/video gombot nyomogatod, amig meg nem jelenítődik a kép. Elvileg így kéne működnie, ha persze klappol minden. De ez a kábel csak képjelet fog közvetíteni.

Hozzászólás ideje:

Nem fog, az S-video csak képátvitelre jó. Mellé még kell olyan kábelt venned, ami a hangot viszi át. Nem tom mi a neve, ami olyan hosszúkás(talán Jack dugó?), és piros meg fekete meg talán fehér vagy sárga színű? :) De műszaki boltban azt tudni fogják.

És szerintem a legegyszerűbb ha veszel még egy scart átalakítót is, és azokba dugdosod be a kábeleket, és magát a scartot meg egy helyre a tv-be. Nem olyan nagy pénzek ezek, én vagy 800ért vettem anno a Hama scart átalakítót.

Hozzászólás ideje:

Csakhogy adtak a kártyához egy kábelt, aminek az egyik oldala 'S', a másik viszont három jack dugós. :) Szóval akkor hangot is viszi :P Egyébként Nvidia 7600GS kártyáról van szó, erről kellene pontos beállítás. A leírásában erről egy mukkot se írnak. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Akkor passzolom. :) Nekem az s-video kábel mindkét végén s-video végü. :) Nekem is anno adtak a kártyához valami kábelt, de az meg olyan malacfarkincányi volt, hogy meg se néztem. Nálam 5 méteres tétel kellett. :P

Hozzászólás ideje:

Én egyszer próbáltam összekötni a videót a TV-vel mert egy ismerősöm megoldotta valahogy. Magyarázta is meg nem is és az lett a vége, hogy tönkrement videó Scartjának a bemenő jeleket fogadó része.

Hozzászólás ideje:

Apropó Carbon!

Szerintem nagyon eltalálták! :)

Most végeztem vele (mármint a carrierrel), de még mindig nagyon szívesen játszom vele, kár, hogy neten nem tudok :)

(online játéknál valami EA f*szságot kér, ami meg biztos, hogy csak az eredeti játékhoz lenne :P )

Donát

Hozzászólás ideje:

Az öcsém most kezdi.

Ő focival multizik a haverjával IP-cím alapján. Ahhoz nem kell semmi az EA-tól.

Hozzászólás ideje:

Hát IP alapján nem is, de ha pl. interaktív ligát szeretnél játszani a Fifa 07-tel, sajnos ahhoz is kell egy bizonyos EA code, amihez a key generator által kreált kód nem jó (ergo meg kéne venni a teljes játékot, ha játszani szeretnék vele. De az meg mennyibe kerül? 15 rugó... hihető, hogy meg tudom venni :) )

Donát

Hozzászólás ideje:

Hát a tesó pont a 07-tel multizgat, amúgy meg a "Pro Evolution Soccer 6"-ot nyomja.

Én meg csak egyszer multiztam, a "Splinter Cell Chaos Theory"-val.

De nem is akarok többet rizsázni erről mert annak megvan a külön helye.

Hozzászólás ideje:
Apropó Carbon!

Szerintem nagyon eltalálták! :)

Én még csak a Most Wanted 6. helyéért küzdök :P

Bár amilyen sűrűn én NFS játékkal játszok. Az első az NFS 1 volt. A második a Most Wanted. Most úgy tíz évre megint talonba teszem az NFS-t, maradok a GTA-nál, abban lehet törni, zúzni (bár ezért jött be az MW is, mert szabadon lehet mászkálni és viszonylagosan amortizálható a környezet).

Hozzászólás ideje:

Carbon?Vegyes érzelmek.Mivel nem vettem meg, a törés hibája hogy az utolsó pályán magától kilép a játék.A legnagyobb szivatás az egészben hogy az uccsó küzdelem 4 versenyt foglal magába...

Hozzászólás ideje:
Pedig mifelénk az írott CD-k lefagynak. Miután új segítőt akarsz aktiválni pl.

Én segítő nélkül vittem végig, nem muszáj őket felvenni. :)

Egyébként ha jóltudom néha tényleg kifagynak akkor.

Hozzászólás ideje:

Nem, nem gyárilag vettem meg (írtam lentebb is :) ). Emiatt nem tudok vele multizni:

A kifagyásokról: a beállításokban be lehet állítani az automatikus mentést, így gyakorlatilag nagyon ritka az, amikor vesztek valamit a kifagyásokkal.

De az igaz, hogy gyakori a kifagyások száma. Engem mondjuk a "Virtuális memória túl kicsi" figyelmeztető ablak idegesít, de nagyon.

Ha kirúgod az első segítődet, Neville-t, akkor mindig kilép, ez fix, én mindig így hagytam abba a játékot :D Ez volt a leggyorsabb módja.

A szélsőjátékosokról: Érdemes őket felvenni. Főleg a szélfogó és az útkutató is hasznos, de a blokkoló sem rossz, ha gyors a kocsija. A versenyháború kategóriájú versenyben pont az a nehéz, hogy nincs szélsőd. Azzal sokkal könnyebb, bár ki tudja, kinek mi a jó: a könnyebb vagy a nehezebb :)

Obi, egy tuti tipp az utolsó verseny utolsó szakaszára: Én mindig azt csináltam a kanyon párbaj első lépcsőjén, hogy rögtön az első kanyart máshogy vettem mint a "főellenség", egy óra gyakorlással pedig sikerült magamat előtte tartanom 10 sec-ig így kiütéses győzelmet arattam. Ha jó a kocsid gyorsulása, és a kezelhetősége, érdemes kipróbálni :)

Donát

Hozzászólás ideje:

Nem lehet ezeknél az EA-s cuccoknál valahogy leállítani a Floppy csesztetését amikor a játék indul?

Nemtom Nektek csinálja-e.

Szerkesztve: - Rog Ertay

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.