kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Remélem idén őt küldi maga helyett a nagyszakállú Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Vazz ez a Mikucsaj nekem is kell! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. (szerkesztve) Ha kicsit késve érkezik hozzátok, az miattam lesz, ezer bocs Donát Szerkesztve: 2006. December 6. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Ha kicsit késve érkezik hozzátok, az miattam lesz, ezer bocs Donát Nehogy teát főzzél és süteményt csinálj neki!!!!! Azt nem várom meg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Lányok meg hoppon maradnak Ez van, ha a fiúk vannak jelentős többségben Nekem kolléganőm és anyukám volt a Mikulás, de jó volt ez így is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. (szerkesztve) Boldog mikit mindenkinek, gratula Bomarr, és boldog születésnapot Arrin!Shuh... Szerkesztve: 2006. December 6. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Nekem semmi nem látszik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Nehogy teát főzzél és süteményt csinálj neki!!!!! Azt nem várom meg! Csak rajta múlik, meddig lesz nálam... tudod, a csúcson kell abbahagyni Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Azért majd rendesen csomagold vissza ha továbbküldöd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Nekem semmi nem látszik... http://www.yodajeff.com/pages/seasonal/chr.../santa3-800.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Azért majd rendesen csomagold vissza ha továbbküldöd! Egy aprócska dolgot leszámítva olyan lesz mint új korában Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Obi1: Továbbra sem engedi... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Obi1 tedd fel inkább az Imageshack-re! A Netexplorer előhozza, állati jó kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Csak rajta múlik, meddig lesz nálam... tudod, a csúcson kell abbahagyni Donát ÉS ilyen nehézkesen jut el odáig? Ne szöszmötölj már annyit! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Na a Yodás kép linkjét áthegesztettem kicsit, remélem nem baj Obi! De legalább akkor most látszik a kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. ÉS ilyen nehézkesen jut el odáig? Ne szöszmötölj már annyit! Hiába no, az ember hajlamos leragadni a kerekded dolgoknál Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Gyerekek, nosztalgiázás gyanánt érdemes átolvasgatni az "Egyéb fontos" (azaz ezen topic) utolsó oldalát... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. 24.én lesz az aktuális. De jó volt visszaolvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Ez igaz, viszont én most betettem egy winampnyi zenét magamnak (karácsonyi), és hirtelen már azt is hittem, hogy itt a karácsony Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Na a Yodás kép linkjét áthegesztettem kicsit, remélem nem baj Obi! De legalább akkor most látszik a kép. Szép tőled, de nálam semmi változás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. 24.én lesz az aktuális. De jó volt visszaolvasni. Jó....általában. Nekem nem annyira. Meg van az oka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Szép tőled, de nálam semmi változás. Ahol még Obi a képet szúrta be, azt nem látod? Mert én azt módosítottam, és nem a fentebb lévő csak linket tartalmazó kommentjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Ahol még Obi a képet szúrta be, azt nem látod? Mert én azt módosítottam, és nem a fentebb lévő csak linket tartalmazó kommentjét. Ja, ok. Az már jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Boldog szülinapot Arrin! Boldog Mikulást mindenki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Virgácsot nem kaptál? Arra nem telt . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Jó....általában. Nekem nem annyira. Meg van az oka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 6. Veled jobb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Veled jobb volt. Itt vagyok most is és karácsonykor is feljövök . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. (szerkesztve) Itt vagyok most is és karácsonykor is feljövök . Tudod Te hogy értettem. Egyébként ezt úgy mondtad, mintha karácsonyig nem is jönnél már fel. Szerkesztve: 2006. December 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 7. (szerkesztve) Mostanában milyen márkájú szkennerbe éri meg beruházni? Szerkesztve: 2006. December 14. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.