Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Ha kicsit késve érkezik hozzátok, az miattam lesz, ezer bocs Donát Szerkesztve: 2006. December 6.18 éve - Csabai Donát
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Ha kicsit késve érkezik hozzátok, az miattam lesz, ezer bocs Donát Nehogy teát főzzél és süteményt csinálj neki!!!!! Azt nem várom meg!
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Lányok meg hoppon maradnak Ez van, ha a fiúk vannak jelentős többségben Nekem kolléganőm és anyukám volt a Mikulás, de jó volt ez így is
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Boldog mikit mindenkinek, gratula Bomarr, és boldog születésnapot Arrin!Shuh... Szerkesztve: 2006. December 6.18 éve - Coce_Plant
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Nehogy teát főzzél és süteményt csinálj neki!!!!! Azt nem várom meg! Csak rajta múlik, meddig lesz nálam... tudod, a csúcson kell abbahagyni Donát
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Nekem semmi nem látszik... http://www.yodajeff.com/pages/seasonal/chr.../santa3-800.jpg
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Azért majd rendesen csomagold vissza ha továbbküldöd! Egy aprócska dolgot leszámítva olyan lesz mint új korában Donát
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Obi1 tedd fel inkább az Imageshack-re! A Netexplorer előhozza, állati jó kép.
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Csak rajta múlik, meddig lesz nálam... tudod, a csúcson kell abbahagyni Donát ÉS ilyen nehézkesen jut el odáig? Ne szöszmötölj már annyit!
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Na a Yodás kép linkjét áthegesztettem kicsit, remélem nem baj Obi! De legalább akkor most látszik a kép.
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve ÉS ilyen nehézkesen jut el odáig? Ne szöszmötölj már annyit! Hiába no, az ember hajlamos leragadni a kerekded dolgoknál Donát
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Gyerekek, nosztalgiázás gyanánt érdemes átolvasgatni az "Egyéb fontos" (azaz ezen topic) utolsó oldalát... Donát
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Ez igaz, viszont én most betettem egy winampnyi zenét magamnak (karácsonyi), és hirtelen már azt is hittem, hogy itt a karácsony Donát
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Na a Yodás kép linkjét áthegesztettem kicsit, remélem nem baj Obi! De legalább akkor most látszik a kép. Szép tőled, de nálam semmi változás.
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve 24.én lesz az aktuális. De jó volt visszaolvasni. Jó....általában. Nekem nem annyira. Meg van az oka.
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Szép tőled, de nálam semmi változás. Ahol még Obi a képet szúrta be, azt nem látod? Mert én azt módosítottam, és nem a fentebb lévő csak linket tartalmazó kommentjét.
Hozzászólás ideje: 2006. December 6.18 éve Ahol még Obi a képet szúrta be, azt nem látod? Mert én azt módosítottam, és nem a fentebb lévő csak linket tartalmazó kommentjét. Ja, ok. Az már jó!
Hozzászólás ideje: 2006. December 7.18 éve Veled jobb volt. Itt vagyok most is és karácsonykor is feljövök .
Hozzászólás ideje: 2006. December 7.18 éve Itt vagyok most is és karácsonykor is feljövök . Tudod Te hogy értettem. Egyébként ezt úgy mondtad, mintha karácsonyig nem is jönnél már fel. Szerkesztve: 2006. December 7.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. December 7.18 éve Mostanában milyen márkájú szkennerbe éri meg beruházni? Szerkesztve: 2006. December 14.18 éve - Rog Ertay
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.