Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Ma kimentünk haverral tekerni egy nagyobb kör. Az első ebben az évben. Hát majdnem kiköptem a belem a végére Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Ma kimentünk haverral tekerni egy nagyobb kör. Az első ebben az évben. Hát majdnem kiköptem a belem a végére Mára tartogattam én is még egy tekerést, de az időt elnézve... :S És a héten csak rosszabb lesz ennél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Mára tartogattam én is még egy tekerést, de az időt elnézve... :S És a héten csak rosszabb lesz ennél. Micsoda? Tök jó idő volt ma. Fél órája jöttem be a fahordásból, egész délután, meg délelőtt egy kicsit hordtam a fát be a raktárba, miközben apum fűrészelt. Déletlőtt volt egy kis eső, de utána tök jó idő volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Itt semmilyen eső nem volt. Sütött végig a nap. Olyan szép idő volt, hogy könyvet olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Nálunk minden volt többször felváltva, szóval nem volt érdemes kirándulni indulni, mert bármikor jöhetett egy zuhé. Szóval én is olvastam meg tanultam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 14. Itt egyszer esett, de mire leértem a kutyával hogy kicsit leöblítsem az esőben, már el is állt Boldog pí napot! Jó kis vers Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Itt semmilyen eső nem volt. Sütött végig a nap. Olyan szép idő volt, hogy könyvet olvastam. Nálunk is. Egyszer ugyan befelhősödött, de minden lakos legnagyobb megdöbbenésére és riadalmára, elmentek a felhők. Hajnali kettőkor kint kelebóláltam, és még akkor is tök jó idő volt. Meg most is verőfényes napsütés van, hála a jó égnek. A legtöbb negatívum, amit elmondhatok, hogy fújt a szél, de hát az ugye nem szokatlan errefelé. Mondjuk ez utóbbi szívás volt bringázás közben, mert lejtőnek lefelé fékezés nélkül lassított a bringa, és hát az a baj, hogy Szentkirályról hazajövet csak az utolsó pár száz méteren van lejtő... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Na ma volt ( van még) igazán f*sza idő Prücsökkel letudtunk négy kilométer sétát, fémparipával meg harminckettőt Rengetegen voltak a dunán meg a kerékpárúton. Hogy egyem meg a görkoriscsajok fene.... :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Itt némi felhő van, de szerintem csak dekorációnak. Neo szerintem még a vasárnapi séta hatása alatt van, sokkal kevesebbet rohangál, mint szokott. Vagy csak, hogy ebben a négy napban nem reggel tízperces sétával kellett beérnie, és nem is alhatott délután kb négyig? Számítógépes kérdés: egy mappán hogyan tudom azt beállítani, hogy amit oda belehelyezek file-t azt MÁSOLJA? Tehát, hogy alapból maradjon meg a file az eredeti helyén is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Krande: Nem tudom, de ha másolni akarsz, akkor a kijelölt fájlokra nyomsz egy CTRL+C-t, bemész a mappába ahova tenni akarod, aztán ott CTRL+V. Vagy jobb gomb/másolás (ha már egerezni akarsz) és a mappára jobb gomb/beillesztés. Vagy használj valami fájlkezelőt és ott az ablakok között F5-tel tudsz másolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Csak el szeretném kerülni, hogy a Másolatok mappába (amiből kedvem szerint törölgetek) behelyezzek valamit, anélkül, hogy lenne egy biztonsági tartalék az eredeti helyén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Itt csodaszép volt az idő ma, Debrecenben is és Szolnokon is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Regeltem végre én is a facebookon, bocsi, hogy most nem keresek meg mindenkit, de ha arra jártok, és bejelöltök, azt megköszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Regeltem végre én is a facebookon, bocsi, hogy most nem keresek meg mindenkit, de ha arra jártok, és bejelöltök, azt megköszönöm Megtettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megtettem. Én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Köszi a többieknek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. (szerkesztve) Nekem már elegem lett a Facebook-ból, de ha esetleg farmerkedni akarsz, és kell hozzá szomszéd, akkor jelöld be Vaderke at Freemail -t Egy kérdés a közgazdászokhoz: ha Magyarprszágon valami probléma van (pl rosszat nyilatkozik a kormány) akkor esni szokott a forint értéke. Most viszont Japán földrengese miatt nő a jen. Miiért? Szerkesztve: 2011. Március 16. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Sajnos semmilyen játékot nem fogok játszani, se alkalmazásokat figyelni, de köszi a felajánlást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. http://www.abc.net.au/news/events/japan-quake-2011/beforeafter.htm - légi/mműhold fotók Japánról nemrég és most (egeret kell a képekre húzni). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Ezt csak azért raknám be mert megint az életünkbe szól bele de nagyon. Ha ezek normálisak. http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110316-tappenz-a-minimalber-negyszerese-helyett-a-duplaja-lesz-a-maximum.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Ezt csak azért raknám be mert megint az életünkbe szól bele de nagyon. Ha ezek normálisak. http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110316-tappenz-a-minimalber-negyszerese-helyett-a-duplaja-lesz-a-maximum.html Hála égnek ez minket még nem nagyon érint. Eleve asszem tíz napig beteg szabinak könyvelik el a dolgokat, tehát full bért kapsz, ráadásul itt a magasabb keresetűekről van szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Hála égnek ez minket még nem nagyon érint. Eleve asszem tíz napig beteg szabinak könyvelik el a dolgokat, tehát full bért kapsz, ráadásul itt a magasabb keresetűekről van szó. Akkor ok. Mondjuk nálunk a cégnél az első 15 napot 100 %-ra fizetik. Nem véletlenül nem lépek le innen. Az elöző munkahelyemen ott volt olyan hogy mikor egy hétig betegállományvban voltam alig kaptam valamit. Hát hiába az utóbbi magyar volt az elöbbi osztrák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Akkor ok. Mondjuk nálunk a cégnél az első 15 napot 100 %-ra fizetik. Nem véletlenül nem lépek le innen. Az elöző munkahelyemen ott volt olyan hogy mikor egy hétig betegállományvban voltam alig kaptam valamit. Hát hiába az utóbbi magyar volt az elöbbi osztrák. Máris megvan az ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Máris megvan az ok. Persze nem csak ezért vagyok itt. Nem hinnék el az emberek miket kapunk itt, hogy bánnank velünk és mennyire más itt lenni mint egy magyar cégnél. Áldom a szerencsémet hogy 2005-ben idekerültem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. (szerkesztve) Persze nem csak ezért vagyok itt. Nem hinnék el az emberek miket kapunk itt, hogy bánnank velünk és mennyire más itt lenni mint egy magyar cégnél. Áldom a szerencsémet hogy 2005-ben idekerültem. Frenkie! Még mindig azt mondom, hogy a magyar munkáltatónál nincs rosszabb! Én még ebben a hónapban nem kaptam fizetést! A k*rva anyjukat! Csak a külföldi jöjjön dolgoztatni, a magyar meg pusztuljon éhen! Nem érdemel mást! És akkor jön a Jobbik meg a többi agy károsult a külföldiek ellen tüntetni? Először a szittya vállalkozóknál kellene szétnézni, hogy mit művelnek. Megmondom neked őszintén, én összeterelném az összes birkát, és elvinném őket Japánba a szivárgó erőműhöz. Ott terjesszék az igét. Szerkesztve: 2011. Március 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. (szerkesztve) Frenkie! Még mindig azt mondom, hogy a magyar munkáltatónál nincs rosszabb! Én még ebben a hónapban nem kaptam fizetést! A k*rva anyjukat! Csak a külföldi jöjjön dolgoztatni, a magyar meg pusztuljon éhen! Nem érdemel mást! És akkor jön a Jobbik meg a többi agy károsult a külföldiek ellen tüntetni? Először a szittya vállalkozóknál kellene szétnézni, hogy mit művelnek. Megmondom neked őszintén, én összeterelném az összes birkát, és elvinném őket Japánba a szivárgó erőműhöz. Ott terjesszék az igét. Ugyanezt gondolom én is. A japánok milyen fegyelmezettek már? Tuti hogy 2 éven belül újjáépítik ami elpusztult. Nem hőbőrőgnek hanem dolgoznak.Pont ma beszéltük hogy ide kéne jönniük. Bár akkor a magyar melós repülne is. De mondhatok egy olyat is hogy egy kamionsofőr azt mondta nekem hogy a bolgár sokkal jobban segít rajta ha lerobban mint egy magyar. Ha én most leírnám hogy milyen gusztustalan módon vezették a Mistralt a két testvérpár, akkor Vona kitérne a hitéből. Én is összeterelném őket és vinném Németországba. Aztén néze már meg ők hova jutottak meg mi? És a kedves idiióta baromállat miniszterelnökünk kijelenti tegnap hogy Brüsszelből sem okíthatnak? Nem? Mondd már meg Viktor mink van? Mit tudunk felmutatni? A nagy nullát. Ők adják a pénzt a technológiát az értelmet a kultúrát. És majd mi mondjuk meg hogy nehogymár? A magyar virtus? Mire fel? Mi akarunk odakerülni, mi tartozunk nekik, akkor mit ugat ez a barom? Annyira remélem hogy bukik meg mint az állat. Ezért tartunk itt mert mindig nagy volt a pofánk csak teljesítmény nincs mögötte. Itt van egy vélemény rólunk amivel egyetértek. http://modoros.blog.hu/2011/03/15/buvalbaszott_nemzetem Nem érdemlünk meg semmit. '56-ban sem türtük hogy Moszkvából dirigáljanak. Ja nem 2 hét múlva jöttek a tankok aztán kuss volt. Most is az lett. Orbán már olyan szinten nulla(és őmiatta az ország is) Európában hogy nem is jegyzik. Pl nem lesz május végén a gödöllői kastélyban semmi. Megmondták ennek a hataloméhes gazembernek hogy hol a helye. A lábtörlőn. Mint az országunknak. Érdemes Freit elolvasni mindjárt világos lesz hol döntenek mindenről, amit tudomásul kéne már vennünk. Itt van még egy kis adalék a röhögnivalóhoz. http://www.fn.hu//belfold/20110315/jobbik_itt_iv_bela/ Szerkesztve: 2011. Március 17. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Itt van még egy kis adalék a röhögnivalóhoz. http://www.fn.hu//belfold/20110315/jobbik_itt_iv_bela/ Ebben mi röhögnivaló van? Így kéne csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. "családi pótlékot csak 20 év feletti anyák vehetnék igénybe, és a harmadik gyerektől átalakulna adókedvezménnyé" "a Jobbik állami bentlakásos iskolákat hozna létre a szociálisan rossz helyzetben lévő gyerekeknek" "a büntető törvénykönyv módosításával lehetővé tennék, hogy a saját telkén bárki megvédhesse tulajdonát és szeretteinek biztonságát." "Ha a kormány valóban extra szavazati jogot ad a gyermekek után, akkor az Kelet-Magyarországon szinte azonnali, az egész országban pedig viszonylag gyors cigányuralom létrejöttét jelentené" Nem tudom ki hogy van vele, de én ezekkel egyetértek. A Jobbikot ugyan nem engedném hatalomra jutni, de ezeket valóban meg kéne fontolnia a mindenkori kormánynak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 17. "Magyarországra látogató uniós vezetőket nem szállodákban altatnám, hanem egy vidéki bezárt gyár elhagyott csarnokában kukoricán térdepeltetném őket, hogy lássák mit tettek ezzel az országgal – mondta Vona." Tudok jobbat. Az egész poltikus csürhét be ide a Kerepesen lévő cigánytanyára. Nem kéne sokat kocsikázniuk sem, hisz a Kastély kb. 10 km-re van innen és meglátnák milyen is az igazi Élet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.