kdani20 Hozzászólás ideje: Október 22. Hozzászólás ideje: Október 22. (szerkesztve) Ezt láttátok? Először "csak" valami kártyajáték bejelentés követte, de (!!!) írtam kommentet, hogy sajnálom, hogy nem regény-bejelentés, mire ez a komment érkezett, és nagyon izgatott lettem. "Annak is el fog jönni az ideje, sok mindent tartogatunk még idénre! Köszönjük a türelmet, igyekszünk! " Aztán a "hype is on" válaszra érkezett ez a válasz: "Persze ez mindig olyan, hogy ami valakinek a legnagyobb örömhír és durranás, arra a másik a füle botját sem mozdítja. Nem egyszerű, a nyomdák is kifejezetten leterheltek év vége felé, de megtesszük ami tőlünk telik!" Egy másik kommentre pedig ez a válasz érkezett: "A regények és a szerepjátékok kapcsán is lesznek még bejelentéseink idén, arra kérünk benneteket, hogy ne csüggedjetek!:) Mindig váltogatjuk a hangsúlyt, legalábbis igyekszünk, nem felejtünk el semmit és senkit! " Szerintetek? Szerkesztve: Október 22. - kdani20 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 22. Hozzászólás ideje: Október 22. Mindenféleképpen nagyon érdekes amit írtak neked. Konkrétan egy álom lenne, ha a Szukits Star Wars kiadásának leállása után nem sokkal már meg is jelenne az új kiadó. Erről beszélgettünk tegnap a Rebo szerkesztőségben is, de én most úgy vagyok vele, hogy érdemes megvárni amíg végleg leáll a Szukits. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 22. Hozzászólás ideje: Október 22. Nem ismerem ezt a kiadót, igényes kiadásai vannak? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 22. Hozzászólás ideje: Október 22. Én is most fedeztem fel. Igen, lehet utalás arra, hogy ők lesznek a befutók. Bár a regényekre való utalás általánosságban van megfogalmazva, és sok más regényt is adnak ki. Nekik van kontaktjuk a Disney-vel, - Star Wars-os társasjátékokat adtak ki - és van tapasztalatuk franchise könyvek kiadásában. Ezért utaltam rá korábban, hogy a Tuan mellett a Delta Vision lenne az olvasók számára a lehető legjobb. 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 23. Hozzászólás ideje: Október 23. Illetve még azt is hozzá tudnám tenni, hogy a Delta előszeretettel fel szokott karolni félbehagyott könyvszériákat. Belőlük kinézem, hogy simán kiadják a Köztársaság Fénykora harmadik fázisának regényeit. A Libri Kiadóból ezt nem nézem ki. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 23. Hozzászólás ideje: Október 23. Én is nagyon remélem, hogy ha meglesz az új kiadó, akkor a Köztársaság Fénykora harmadik fázisának legalább a könyvei kiadásra fognak kerülni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Október 23. Hozzászólás ideje: Október 23. Annál is inkább, mert az még futó széria. Engem jelen pillanatban csak az érdekel és egyből meg is venném, ha kiadnák Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 23. Hozzászólás ideje: Október 23. Az új könyvek közül engem is a Köztársaság Fénykora harmadik fázisának könyvei érdekelnek. Ezek mellett még a Living Fornce és az Abyss Glass. A többit én kihagyom. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 23. Hozzászólás ideje: Október 23. Amúgy ha azt nézzük, nem olyan sok kiadatlan kánon könyv van egyelőre. Van a The Living Force, a Princess and the Scoundrel, a Glass Abyss, az Eye of Darkness, Defy the Storm, Temptation of the Force, Tears of the Nameless és a Crimson Climb. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 23. Hozzászólás ideje: Október 23. Igen, szerencsére sokkal jobb a helyzet, mint 20 éve volt. 1 Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. Van valahol egy lista a magyarul megjelent kánon könyvekről? Nem kronológiai ,megjelenési lista. Egyelőre nem találok... Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. (szerkesztve) Igaz már megint kronológiai...de ez teljes lenne; https://www.szukits.hu/star-wars-konyvek-sorrendben ??? 2024-ben nem is jött ki már semmi?Mondjuk '23-ban is talán 4 db.Ha frissítik egyáltalán a cikket. Szerkesztve: Október 25. - ZoliZoltán Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. Már nem is fog megjelenni a Szukitstól semmi. Idén decemberben befejezik a Star Wars kiadást, és kivezetik a forgalomból a könyveiket és képregényeket. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. 3 órával ezelőtt, Iqvi írta: Már nem is fog megjelenni a Szukitstól semmi. Idén decemberben befejezik a Star Wars kiadást, és kivezetik a forgalomból a könyveiket és képregényeket. Azt tudom. Csak meglepő ,hogy idén mar semmi nem jött. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 25. Hozzászólás ideje: Október 25. Nincs ebben semmi meglepő, sőt, butaság lett volna még idén is új címet kiadnia a Szukitsnak úgy, hogy először idén nyár elejére volt meghirdetve a kiadványok kivezetése, amit ,,valahogyan" sikerült decemberig eltolniuk. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Október 26. Hozzászólás ideje: Október 26. 17 órával ezelőtt, ZoliZoltán írta: Azt tudom. Csak meglepő ,hogy idén mar semmi nem jött. Azért pár regény még kijött idén is. Kánon oldalról befejezték a Köztársaság Fénykora 2. fázisát. Kijött a fázisokat kibővítő novellásgyűjtemény, jött A Jedi visszatér szülinapi novellásgyűjteménye. Legendák vonalon meg befejezték az X-szárnyúakat új kiadásban. Állítólag az első 4 könyv így egy sztorit ad ki, a többi regény már új történetet mesélnek el. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 23. Hozzászólás ideje: November 23. (szerkesztve) Új SW könyv fog kijönni 2025. augusztusában, egy "Tanner" kódnévre hallgató regény. (A kategóriája space opera, ami eddig mindig a Star Warsra vonatkozott). Mivel jövő év első felében végetér a Köztársaság Fénykora, valószínűleg ez másfajta könyv lesz majd. Lehet ünneplés (20 éves lesz a ROTS, 10 éves a TFA), de lehet ettől különálló alkotás. Majd idővel megtudjuk. Szerkesztve: November 23. - Bence1997 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Hoppá! Úgy tűnik nem csak egy Dark Horse mini sorozatot kap a Bad Batch a saját sorozatuk vége után, hanem egy regény is érkezik az osztagról: https://www.penguin.co.uk/books/465305/star-wars-sanctuary-by-giles-lamar/9781804955710 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Érdekes, a cím (Sanctuary) talán azt sugallja, hogy ez a Pabun fog játszódni? Esetleg az animációs sorozat után? Amúgy az a fickó (valamilyen Tomnak hívják), aki még a nyáron szellőztette meg a Reign of the Empire trilógiát, azt írta, hogy hamarosan lesznek majd könyvbejelentések (újév után), mert több könyv is elővan készítve a jövő évre. És mi van jövőre? - 10 éves az Ébredő Erő - 20 éves a Sithek bosszúja Az elmúlt években a filmeket megszokták ünnepelni különböző könyvekkel (legyen szó Bizonyos szemszögből vagy egyéb karakterekközpontú regényekkel, mint a Testvériség, a Mester és tanítványa). Gondolom legalább 1-1 könyv jön ezekhez a filmekhez is. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Hozzászólás ideje: 15 órával korábban Jó lenne ha most Az Ébredő Erő kapna két három könyvet. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Hozzászólás ideje: 14 órával korábban 1 hour ago , Bence1997 said: Érdekes, a cím (Sanctuary) talán azt sugallja, hogy ez a Pabun fog játszódni? Esetleg az animációs sorozat után? Ha csak a Pabun játszódna nekem annyira nem lenne érdekes a könyv. Jobb lenne egy akciódús történet a klónok háborújából a 99-esekkel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Valószínűleg Pabu lenne a menedék és a bázis, de nyilván nem ott játszódna csak. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Hozzászólás ideje: 14 órával korábban Az már jobb lenne, de minimum érdekes lenne egy, a sorozat után játszódó Bad Batch regény. Legalábbis valamiért. De megvárom mi lesz a szinopszis, és a borítóra is kíváncsi vagyok. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Szerintem jövő hónapban kapunk szinopszist, legkésőbb a tavasz kezdetére. Augusztus 5-én érkezik a könyv, ami nincs is olyan messze. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Remélem így lesz. Amúgy szerinted Az ébredő erőhöz kapcsolódóan milyen könyveket lehetne kiadni? Kik azok a filmes karakterek akikben van potenciál egy önálló regényre? Én például érdekesnek találnék egy Armitage Hux-ra fókuszáló regényt, vele úgy sem sokat foglalkoztak, és a film eseményei előtti években lenne lehetőség arra, hogy bemutassanak egy történetet a tábornokról. Mellette szerintem még Leia-ról lehetne kiadni egy regényt, ami azt mutatná be, ahogy a Vérvonal és a film között építi az Ellenállást, szervezi be a pilótákat, ügynököket. Plusz még egy Kylo Ren regényt is szívesen olvasnék a Kylo Ren Felemelkedése képregény és a film cselekménye közötti időszakban. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 10 órával korábban Hozzászólás ideje: 10 órával korábban (szerkesztve) Látok esélyt egy Kylo regényre vagy ha jövőre nem csak az Ébredő Erőt hanem magát a folytatástrilógiát is megünneplik (mint azt tették idén a 25 éves Baljós Árnyakkal, az Empire magazin az egész trilógiát kivesézte), akkor én még egy nagyon esedékes Ben Solo történetet is eltudok képzelni. Mondjuk a történet lehetne a Sithek árnyékának a folytatása és esetleg Ben és Snoke első találkozása lehetne a történet egyik kulcspillanata. Ha meg maradunk Kylonál, akkor ja, van 6 év a Legfőbb Vezér szerepébe kerüléséig, addig lehetne egy jó kis történetet a karakter köré építeni. Akár egy Hux-al való kaland is lehet belőle. Hux se lenne rossz választás, itt talán jobban belehetne menni az Első Rendbe és annak múltjába. Leia kapcsán a Vérvonal vonalán haladva egy folytatást sejtek, mik voltak ama regény következményei, az Ellenállás első megmozdulásai. Ha nagyon akarják, elővehetik újra Phasmát vagy ha őt nem, akkor még Maz lenne opció, hogy ő milyen kalandba keveredett Hanék megérkezése előtt. És ha már Hanék, az ő száluk azért érdekes, mert hirtelen nem ugrik be, hogy tudjuk-e hogyan is váltak el az útjaik Leiával. Akár ezt is bemutathatják. Mást én most nem tudok elképzelni, Rey és Finn történetei igazán az Ep7-tel kezdődnek, Poe-nál lehetne még egy régi X-szárnyúakra hajazó történetet rikkantani, még az Új Köztársaságban töltött szolgálatait bemutatva. A Sithek bosszújánál meg őszintén fogalmam sincs, hogy mivel tudnák megünnepelni azt. Talán megkapjuk a kánon verzióját a Coruscanti csatának? Díjaznám. Szerkesztve: 10 órával korábban - Bence1997 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.