Bence1997 Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Hozzászólás ideje: Szeptember 19. A borító és a szinopszis alapján ez még az első feltűnésük előtt fog játszódni. Echo itt még nem tagja a csapatnak. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Na a 26. Vader képregény után végre valami változatosság. A Klónháborús ténykedéseikről jöhet pár mini Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Szeptember 19. Hozzászólás ideje: Szeptember 19. 33 perccel korábban, NorbiLordi írta: Na a 26. Vader képregény után végre valami változatosság. Lesz az még több is. Amúgy ennek én is örülök. Jó lesz megismerni a klónháborúkban végzett munkájukat. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Szeptember 20. Hozzászólás ideje: Szeptember 20. (szerkesztve) Marvel képregénymegjelenések az év hátralévő részéig (+ egy kis január ): Október: - Inqvisitors #4 - Ahsoka #4 - Ewoks #1 - Battle of Jakku: Insurgency Rising #1-3 November: - Ahsoka #5 - Ewoks #2 - Battle of Jakku: Insurgency Rising #4 - Battle of Jakku: Republic Under Siege #1-2 December: - Ahsoka #6 - Ewoks #3 - Battle of Jakku: Republic Under Siege #3-4 - Battle of Jakku: Last Stand #1 2025. Január: - Ahsoka #7 (január 1) - Battle of Jakku: Last Stand #2 (január 8) Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy az Ewoks januárban befejeződik (mivel 4 füzetes lesz csak), az Ahsoka februárban (8 epizód = 8 füzet). A Battle of Jakku: Last Stand utolsó két száma meg szerintem januárban legördül, esetleg az utolsó füzetet februárban adják ki, bár egyelőre úgy néz ki, hogy 3 füzet/hónap a menetrend náluk. Februárban új ongoingok? Vagy kivárnak velük márciusig? Szerkesztve: Szeptember 20. - Bence1997 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Szeptember 21. Hozzászólás ideje: Szeptember 21. Mindkettőt elképzelhetőnek tartom. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: Október 2. Hozzászólás ideje: Október 2. (szerkesztve) Október 14-től a Szukits több mint húsz kánon képregényt véglegesen kivezet. https://www.szukits.hu/akciok/utoljara-kaphato-star-wars-kotetek?utm_source=starwarsmedia&utm_medium=facebook&utm_campaign=partnership&utm_content=sw-kivezetes&utm_term=starwarsmedia&fbclid=IwY2xjawFqj3lleHRuA2FlbQIxMAABHYFIBOm_-sH16iC5B-3ussI9yP1ZH8HaMnBnoPRCVowiTRYD15JBUBPVpw_aem_WkiBzU_Q08HrVcvPmEQL9A Szerkesztve: Október 2. - tomcsi80 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 10. Hozzászólás ideje: Október 10. 2025 januárjában a Marvel megünnepli 10. évfordulóját egy különszámmal, amely az Új Hagyaték címet kapja majd. A különszám az alábbi történeteket tartalmazza: - Charles Soule ír majd egy olyan történetet, amelyben Vadertől kezdve egészen Tarkinig a Birodalom legnagyobbjait gyűjti össze az Alderaanon, hogy a Császárt ünnepeltesse. Ám ezen az eseményen mások is részt akarnak venni: Doctor Aphra és Sana Starros rabolni szeretnének, miközben Valance ott van a nyomukban. És egy Sith ereklye mindenkit veszélyeztetni kezd a partin! Olyanok szerepelnek még ebben a történetben, mint Darth Momin, Chanath Cha, Rik Duel, Commander Zahra, a Tagge család pár emberkéje, és még sokan mások! - Jason Aaron újra visszatért, hogy elmesélje, vajon mi is történt a SCAR osztaggal. Az osztagot másnéven Task Force 99-ként emlegetik, vezetője Kreel őrmester. - Kieron Gillen is újra alkot, méghozzá Doctor Aphra és Darth Vader kettősét fogja elővenni újra, egy közös kaland ígéretében. A történetben 0-0-0, BT-1 és Krrsantan is tiszteletét teszi! 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Október 11. Hozzászólás ideje: Október 11. 20 órával ezelőtt, Bence1997 írta: - Charles Soule ír majd egy olyan történetet, amelyben Vadertől kezdve egészen Tarkinig a Birodalom legnagyobbjait gyűjti össze az Alderaanon, hogy a Császárt ünnepeltesse. Ám ezen az eseményen mások is részt akarnak venni: Doctor Aphra és Sana Starros rabolni szeretnének, miközben Valance ott van a nyomukban. És egy Sith ereklye mindenkit veszélyeztetni kezd a partin! Olyanok szerepelnek még ebben a történetben, mint Darth Momin, Chanath Cha, Rik Duel, Commander Zahra, a Tagge család pár emberkéje, és még sokan mások! Még pár karaktert belezsúfolhatnának, olyan kevesen vannak 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 13. Hozzászólás ideje: Október 13. Szerintetek van rá esély, hogy a Battle of Jakku: Insurgency Rising befelyezése után bejelentenek egy jakkui csata után játszódó Luke Skywalker illetve egy Doctor Aphra ongoingot, illetve valamifajta prequeles sorozatot? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 13. Szerző Hozzászólás ideje: Október 13. Luke Skywalker and Doctor Aphra ongoing sorozat esetleg. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 13. Hozzászólás ideje: Október 13. Én egy ilyen közös ongoingot nem tartok elképzelhetőnek. Sokkal reálisabbnak tartom, hogy legyen egy Luke Skywalker és egy Doctor Aphra ongoing, amik közé amúgy simán lehetne crossovereket csinálni. Most olvasom A sithek árnyékát, és abban már elég sok utalás volt Luke korábbi küldetéseire amikor jedi ereklyéket keresett a galaxisban. Ezeket már simán ki lehetne dolgozni egy egy történetszálban egy nagyobb ongoing részeként. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 18. Szerző Hozzászólás ideje: Október 18. Izgalmasnak hangzik ez az új Jedi Knights képregény sorozat. Úgy látom ongoing lesz és az előzmény-trilógia idejében fog játszódni. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 19. Hozzászólás ideje: Október 19. Na jó. Ezzel most felcsigáztak. Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Október 19. Hozzászólás ideje: Október 19. (szerkesztve) A sorozat egész pontosan a Baljós árnyak előtt fog játszódni. Szerkesztve: Október 19. - kdani20 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 19. Hozzászólás ideje: Október 19. Mondjuk a cím fura, mert a képen a legtöbb jedi inkább mesteri rangban tiszteleg. Örülök, hogy jön egy ilyen. Remélem nem csak 12-15 füzetből fog állni. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 19. Hozzászólás ideje: Október 19. Jaja. Szerintem ebben van potenciál vagy 50 füzetre, pláne azért, mert új lovagokat is be akarnak mutatni. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 19. Szerző Hozzászólás ideje: Október 19. Maximálisan egyetértek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 19. Hozzászólás ideje: Október 19. (szerkesztve) Charles Soule újra a Marvelnak ír valamit, de egyelőre nem tudni, hogy mit. Azt mondta, hogy már korábban megírt karakterekről ír, szóval lehet találgatni. Amik a tippeim: 1. The Broken Blade --> Köztársaság Fénykora történet, Porterrel, a 3. fázis idején. Erről még mindig nem tudni, hogy mikor is jön, szóval elképzelhető, hogy erre célzott. 2. Lando --> ez annyiból fura, mert a fő Star Wars szériában eléggé belement Lando és Lobot barátságába. Konkrétan van egyfajta folytatása is a régi Lando sorozatának, szóval meglepő volna, ha megint ővelük dolgozna. 3. Vader --> ugye ő írta a 2017-es Vadert, ami szerintem nagyon jó lett. De komolyan, Vaderről csak a Kenobi-Rebels közti 4 évben lehetne még mesélni valamit, de inkább nem kéne. Nem gondolom tehát, hogy őt venné elő Soule 4. Obi-wan & Anakin --> ha jól emlékszem régen azt mondta, hogy több történetet is akart írni róluk, de végül valamiért nem lett belőle semmi. Talán most? Én örülnék neki, végre lenne történet az Ep1-2 között, amely eléggé ismeretlen terület még mindig 5. Kylo Ren --> Na igen, jó kérdés, hogy vajon erre célozgatott-e. Van ebben is bőven történet, kérdés, hogy ez lesz-e a története. Meg ugye kérdés, hogy az, hogy történetet ír, az most ongoingot vagy minit jelent. 6. Poe Dameron --> Ezt csak akkor tudnám komolyan venni, ha a Lucasfilm megengedi neki, hogy a TROS utáni érát feltérképezheti. De erre nem sok esélyt látok. Valami olyat olvastam (legalábbis rémlik valami), hogy a történet egyszerre tekint a múltba és a jövőbe. Szerkesztve: Október 19. - Bence1997 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 19. Hozzászólás ideje: Október 19. Csak ne Vader, Lando vagy Lobot legyen a téma. Az összes többi fent felsorolt karakterben van még potenciál, de én leginkább a Broken Bladenek örülnék. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 19. Hozzászólás ideje: Október 19. (szerkesztve) Most ért véget a Dark Horse/Lucasfilm Publishing panel, ahol egy-két apróbb HR bejelentés mellett csak annyi újdonság derült ki, hogy Ethan Sacks is megjelent a panelen, hogy bejelentse: egy Poe képregényen dolgozik, amely a TFA előtt fog játszódni és Poe egy titkos küldetésen vesz részt - olyan titkoson, hogy Sacks nem is árult el róla semmit. Jövőre lesz 10 éves a film, tehát nem meglepetés, hogy lesz hozzá egy kis tartalom. Bár az nem derült ki, hogy ez most Dark Horse vagy Marvel lesz, bár a panelen nagyrészt csak DH dolgokról beszéltek. Ja és az idénre tervezett, végül jövőre érkező Hyperspace Stories: Qui-Gon mellett érkezik majd két másik is: egy Grievousre és egy Windura fókuszáló. A Qui-gonost George Mann, a Griviset Michael Moreci, a Windusat pedig Justina Ireland körmöli majd. ű Szerkesztve: Október 19. - Bence1997 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 19. Hozzászólás ideje: Október 19. Cavan szerint a Poe képregénye DH-s lesz. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 19. Hozzászólás ideje: Október 19. Értem, köszi. Úgy néz ki, hogy nem most fogjuk megtudni, hogy mit kotyvasztanak a Marvelnél. Pláne, hogy az Ewoks 4 füzetes csak, ergo januárban már finálézik. És az Ahsoka is februárban zárul. És mivel a Battle of Jakku utolsó 4 részes története (Last Stand) januárban finálézhat (esetleg az utolsó szám februárra tolódhat át), így a tavaszi szezont 2 történettel kezdhetik el: a High Republic 2025-tel és a Jedi Knights-al. Csak nem jövő hónapban akarnak bombát robbantani? Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Megvan, mit teaselt Soule a múltkor. Érkezik egy Kylo Ren ongoing széria Legacy of Vader címen. 2 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Csináltam neki topikot. Ahogy olvastam, ez a 8-9 között fog játszódni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. Érdekes a Marvel jövő évi terve: úgy néz ki egyelőre, hogy nem egy érára fókuszálnak és szórják tele 3-4 ongoinggal. Jelen állás szerint februárban indul nekünk egy High Republicos képregény (ez egyben zárás is lesz, szerintem ez inkább mini lehet), egy PT érára fókuszáló képregény (Jedi Knights, Pre-TPM időszak) és most egy Kylo Ren legfőbb vezért főszerepbe helyező (TLJ-TROS közti 1 év). Gondolom egy ongoing még belefér nem? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: Október 24. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Érdekes a Marvel jövő évi terve: úgy néz ki egyelőre, hogy nem egy érára fókuszálnak és szórják tele 3-4 ongoinggal. Jelen állás szerint februárban indul nekünk egy High Republicos képregény (ez egyben zárás is lesz, szerintem ez inkább mini lehet), egy PT érára fókuszáló képregény (Jedi Knights, Pre-TPM időszak) és most egy Kylo Ren legfőbb vezért főszerepbe helyező (TLJ-TROS közti 1 év). Gondolom egy ongoing még belefér nem? Jaj, csak egyelőre. Max később indítják el a Poszt Endor ongoing áradatot. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Október 24. Hozzászólás ideje: Október 24. 22 minutes ago, Bence1997 said: igh Republicos képregény (ez egyben zárás is lesz, szerintem ez inkább mini lehet) Az a HR képregény egy ongoing lesz, bár nem értem, hogy miért nem a fő sorozatot húzták el 20 füzetre 10 szám helyett. 23 minutes ago, Bence1997 said: Gondolom egy ongoing még belefér nem? A 2020-as Doctor Aphra sorozat zárásából kiindulva én még várok egy Doctor Aphra vol3 bejelentést. 21 minutes ago, Darth Revan9 said: Jaj, csak egyelőre. Max később indítják el a Poszt Endor ongoing áradatot. Én az ep6 után most csak egy Luke Skywalker ongoingot, egy Doctor Aphra vol3-at és egy Bounty Hunters vol3-at tudok elképzelni, minikkel, crossoverekkel kiegészítve. Szerintem az bőven elég is lenne. Amúgy nekem tetszik, hogy most a Marvel több korszakba fog ongoing képregényeket kiadni. Sok volt már nekem az az OT dömping, ami 2020-tól, de akár 2015-től is számíthatjuk, volt az utóbbi években. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Jövő februárban el se hiszitek, de a TROS is végre megkapja az adaptációját. Mikor is lett eredetileg bejelentve ez? Valamikor a COVID időszakban? https://www.marvel.com/articles/comics/star-wars-the-rise-of-skywalker-marvel-comics-adaptation? 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Hozzászólás ideje: 16 órával korábban (szerkesztve) Hát igen, van vagy már 4 éve, hogy elkaszálták. De örülök, hogy végre elkészül. Emellett még a The Mandalorian harmadik évadának a képregény adaptációját várom. Szerkesztve: 15 órával korábban - Iqvi Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.