Hozzászólás ideje: 15 órával korábban15 órája Szerző Annak idején a Dark Horse-ot nem igazán zavarta, hogy épp nincs film és adtak ki azért képregényeket.
Hozzászólás ideje: 13 órával korábban13 órája Nem kell azért túldrámázni, a Marvel is ad ki képregényeket. Nem megszűnik a kiadás, csak lezárják a mostani sorozatokat. Na, bumm. Egyrészt én nem bánom, ha nem erőltetnek be minden résbe egy 50+ sorozatot, másrészt van itt bárki, aki naprakész a Marvel jelenlegi sorozataival? Olvassa bárki is ezeket megjelenés szintjén? Tényleg annyira jók, vagy látatlanul várunk még többet?
Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája Én örülök, hogy nem húzzák tovább a mostani szériákat, bár szerintem pont a Jedi Knight széria az, amelyet továbbvihetnek, hiszen antológia, mindegyik történet más-más karakterekről szól (persze van egy átívelő történet), a 11. füzettől akár írót is válthattak volna és egy újabb történetet hoznak be. A Kylo Renes történetben is rengeteg potenciál van még, én itt reménykedek egy címváltozásban és Soule folytatja a történetet.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája 13 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:Annak idején a Dark Horse-ot nem igazán zavarta, hogy épp nincs film és adtak ki azért képregényeket.De akkor az amerikai képregény piac is más helyzetben volt.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.