MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Oké, akkor holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Bakker, hát nem holnap megyek nyaralni? No mindegy, zavarjátok le nyugodtan, majd a következő körbe beszállok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Köszi srácok! Remek lesz holnap. Szegény Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Vagyis mikor ezt írtad, már ma volt az a holnap Viccet félretéve sajna biztos lesz mindig olyan, hogy egy-egy ember egyéb elfoglaltság miatt nem tud játszani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. szerencsére ma még itt leszek de holnap én is megyek 10 napra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Már kevesebb mint egy óra. Remélem valamennyire tudok nehézséget produkálni, bár lehet 5 perc alatt lemegy a játék az ügyességetek miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Remélem hogy nem olyasmi lesz hogy hányan állnak Luke mellett a halálcsillagon 1:34:12-kor, mert nem tudok most videót lejátszani a gépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Na hajrá! Mindenkinek sok sikert! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Most már inkább nem mondok semmit. Majd meglátjátok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Hát, szóval, nekem majdnem kiment a fejemből De mentségemre legyen szólva, a mai napom kicsit rendhagyóra sikerült, és most itt vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. (szerkesztve) Éééés jelen Milyen jó, hogy a nagyinál minden hely foglalt, így kénytelen vagyunk éjszakára a nagybátyáméknál elleni (holnap hajnalba indulunk osztrákiába). És itt van gép, meg net, én meg a gépes szobába lettem elszálásolva Szerkesztve: 2006. Augusztus 17. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Standing by Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. És itt van gép, meg net, én meg a gépes szobába lettem elszálásolva Remek Az Erő veled van ma (Velem megy egy két decis kis üveges pezsgő, amit kolléganőmtől kaptam a születésnapomra, a német barátaik hozták, és mivel tegnap elfelejtettem meginni, most felbontottam ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. (szerkesztve) Ugye 20:20 -kor kezdődik? Hajrá mindenki, de legfőképp én. Szerkesztve: 2006. Augusztus 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Remek Az Erő veled van ma (Velem megy egy két decis kis üveges pezsgő, amit kolléganőmtől kaptam a születésnapomra, a német barátaik hozták, és mivel tegnap elfelejtettem meginni, most felbontottam ) Akkor ihatsz majd a győztesre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Jaja Mit nem mondjak, gyorsnak is kell ám lenni itt, ezzel lesznek bajaim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Jaja Mit nem mondjak, gyorsnak is kell ám lenni itt, ezzel lesznek bajaim. Nekem mondod! Mire bejött a kérdés, már ott is volt Ody válasza! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. A fenébe, nem tudtam hogy a Vos mester is elég Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. K**** net, ilyenkor szakadt meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. De most nem voltam elég gyors. Dzséjt leelőzött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Nálunk pedig megszakadt a netkapcsolat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Nálunk pedig megszakadt a netkapcsolat Hajrá ADSL. Ne szomorkodj Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Na az oszlopos kérdésnél csak tippeltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Nem az volt a baj, hanem a router Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Tényleg négy, mert duplák. Most már ezt is tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Muhahaha! Hajrá Hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Az utolsó még várat magára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Most nem tudom, hogy fogadjam-e el a szerkesztett kommentet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Az utolsó még várat magára. Lesz majd határidős feladvány is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Igen, amit majd privát üzenetben kell majd a válaszát elküldeni nekem. De az majd ezután. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.