Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Most nem tudom, hogy fogadjam-e el a szerkesztett kommentet... Végülis nem volt feltétel, hogy fejből kell tudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. De a szerkesztéssel meg kijátszható a sorrend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. De a szerkesztéssel meg kijátszható a sorrend. volt már jó megoldás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Most nem tudom, hogy fogadjam-e el a szerkesztett kommentet... Elösszőr én is szerkesztettem, de rögtön amikor még nem láttam a ti válaszaitokat, méghozzá rosszra.Szerintem ne lehessen ezentúl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. meg kell nézni a szerkesztés időpontját. Ha későbbi mint a többieké, akkor bebukta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. meg kell nézni a szerkesztés időpontját. Ha későbbi mint a többieké, akkor bebukta. Dzséjté volt a megoldás, 3 percel késöbb. Gratula a nyerteseknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Rendben, akkor most jön a ülősebb, bár ki tudja, nektek lehet ez is másodpercek kérdése lesz csak. A játéktopicba írom, privát üzenetben kell nekem elküldeni a megfejtést! Plusz pontot ér itt is a gyorsaság! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Ennyi volt a villámkérdések halmaza? Várom az ülősebb kérdést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Azért majd egy gyors összesítést is összedobhatnál az első körről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Vallomás: az utolsó válasz tipp volt, sajna az angol szövegekkel bajaim vannak (és lehet, hogy nem úgy fordítom, ahogy elhangzik magyarul). Na mindegy, nem magyarázom a hülyeségem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Az "ülősben" csak 4 nap múlva lesz eredményhirdetés? Ha jól emlékszem ennyi legvégső határidő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Rendben, akkor most jön a ülősebb, bár ki tudja, nektek lehet ez is másodpercek kérdése lesz csak. A játéktopicba írom, privát üzenetben kell nekem elküldeni a megfejtést! Plusz pontot ér itt is a gyorsaság! Ne haragudjatok, nem olvastam el, amit itt írtatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Én is ennyire emlékszem. Pedig már most kíváncsi lennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. A legvégső, de azt elárulhatom, hogy lokatelli volt a legggyorsabb, hangsúlyozom, HELYES megfejtő! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Én meg szép körmondattal feleltem, nem csoda, hogy kések Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. A legvégső, de azt elárulhatom, hogy lokatelli volt a legggyorsabb, hangsúlyozom, HELYES megfejtő! Én is jól válaszoltam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. A legvégső, de azt elárulhatom, hogy lokatelli volt a legggyorsabb, hangsúlyozom, HELYES megfejtő! Juhú! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. A 4 nap arra van, hogy mindenki meggyőzödjön, hogy jó megfejtést adhatott-e. Utólag még lehet helyes megfejtést küldeni, ha valaki nem biztos a dolgában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Remek volt a játék Már várom a következőt, és remélem, hogy nem követek el több hülyeséget. Egyébként izgalmas volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Valóban jó volt, bravo coce! Kicsit rövid volt sajna. Amúgy coce!!! Tudom hogy helyes volt a válaszom, csak kérlek erősíts meg Te is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Jó játék volt, örülök, hogy sikerült megjelennem. Az utólagos szerkesztésért meg még egyszer bocsánat, nem bírtam megállni hogy ne használjam a kiskaput (tessék szépen belakatolni azt a kaput, hogy a magam fajták ne mászkáljanak át rajta). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Muhahaha!!! Nem mondom el!!! Amúgy nyugodtan mondjatok negatív kritikákat is, hogy min kéne változtatni! Szívesen várom azokat is! Na nem szívesen, de várom, na! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szupi volt! Várjuk a folytatást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Mennyire hamar akarjátok a folytatást? Felőlem kitűzhetjük most is már az új forduló időpontját, ami a legtöbb embernek megfelel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Én 29-től 31-ig nem leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerintem hetente lehetne egy forduló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Amúgy nyugodtan mondjatok negatív kritikákat is, hogy min kéne változtatni! Öööö, hát legközelebb az első kérdés előtt tessék beírni minden tudnivalót a menetről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Az egy hetes forduló szerintem is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Öööö, hát legközelebb az első kérdés előtt tessék beírni minden tudnivalót a menetről Rendben! A szerkesztés dolgot is beleszerkesztem majd a szabályzatba. Rendben, akkor ez a heti egy forduló lesz. A konkrét napokat azért a biztonság kedvéért mindig majd előtte kb. 3 nappal lefixáljuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Bocsi srácok, hogy nem voltam. Dobott a barátnőm :D Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.