Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Obi és te közted én nem akarok fordulót tartani. Annyit azért ne kelljen már várni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Hozzászólás ideje: 2007. December 5. Coce! Készülsz a fordulóval szombatra? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Este vizsgám után kezdek el készülődni. Szombat 20:00 megfelelő? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Remélem nekem is jó lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Remélem, nem felejtjük el az időpontot. Viszont csak egyikünk játszik, a másik meg csak súg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Remélem, nem felejtjük el az időpontot. Viszont csak egyikünk játszik, a másik meg csak súg Az is jó móka. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Előlre tájékoztatást tartok, hogy nagy cliffhanger nem volt az előző évad végén, így egy kis retrós szolid évadnyitóra kell gondolni majd szombat este. 5-6 feladvány meg egy nagy kérdésre lehet számítani. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Remélem, nem felejtjük el az időpontot. Viszont csak egyikünk játszik, a másik meg csak súg Felejteni ugyan nem, de a vonaton elég próblémás lesz gépet és netelérhetőséget találni. :S Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Ajaj, kicsit kevertem a napokat, meg mindent, sorry Szóval mi nem játszunk, de majd legközelebb. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Sajnálom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Sajnálom. Leszünk....kb. hárman. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Ez is olyan, mint a fórumtali, alig pár embernek megfelelő sajna az időpont Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Ez is olyan, mint a fórumtali, alig pár embernek megfelelő sajna az időpont A fórumtalit nem én találtam ki. Már bocs'....amúgy nekem tök mindegy, én itt leszek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Nekem is jó a holnap este Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Nekem is jó a holnap este Te vagy a harmadik. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hát én is megpróbálnám, de csak kb. 20:30-tól érek rá legkorábban (ha a gyerekeket ultra gyorsan ágyba dugom). Van esély rá, hogy fél órával később kezdjük? Vagy lehet közben bekapcsolódni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hát én is megpróbálnám, de csak kb. 20:30-tól érek rá legkorábban (ha a gyerekeket ultra gyorsan ágyba dugom). Van esély rá, hogy fél órával később kezdjük? Vagy lehet közben bekapcsolódni? Szerintem megoldható! Bár ez Coce játékmestertől függ. Érted mindent. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Máskor is megoldottuk. Én ahogy számolom, azért már vagy 5 játékos lesz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Dzséjt, Ody, Rog, Pildi és Én. Ez legalább 5. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hát jó erős mezőny... Nekem esélyem sincs, de azért biztos jó mulatság lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hát jó erős mezőny... Nekem esélyem sincs, de azért biztos jó mulatság lesz De van esélyed, hisz olyan kis okos vagy. Holnap meglátjuk! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hát jó erős mezőny... Nekem esélyem sincs, de azért biztos jó mulatság lesz Csak majd arra kérlek, hogy előtte olvasd már el, hogy hogy zajlottak a korábbi fordulók. Inkább a legrégebbieket nézd meg, ahol kialakult végülis, hogy mi a kvíz menete. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Csak majd arra kérlek, hogy előtte olvasd már el, hogy hogy zajlottak a korábbi fordulók. Inkább a legrégebbieket nézd meg, ahol kialakult végülis, hogy mi a kvíz menete. Már megtörtént (csak úgy vakon nem vágok bele ilyesmibe ). Kell még külön jelentkezni, vagy nincs más teendő, mint várni a holnap estét? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 7. Most már csak várni. Nekem meg a maradék kérdéseket majd még holnap kiötölni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. A fórumtalit nem én találtam ki. Már bocs'....amúgy nekem tök mindegy, én itt leszek. Csupán céloztam arra, hogy mostanság több minden nem jön össze rendesen Hát persze, hogy neked mindegy Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. De van esélyed, hisz olyan kis okos vagy. Mint az már kiderült a többi kvízből, az esély a net- és embergyorsaságtól függ, és nem a tudástól, utóbbi a többségnek van bőven Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (szerkesztve) Hát persze, hogy neked mindegy Van egy kvíz, aki tud és akar, az játszik. Most sírjak, hogy nem jöttök? Nem kell kiforgatni a szavaimat... Egyébként nagyon sajnálom, hogy nem lesztek itt. Akkor a legjobb, ha sokan vagyunk. Szerkesztve: 2007. December 8. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (szerkesztve) Nekem meg most választanom kell... most szóltak, hogy legjobb barátnémnak meglepetés szülinapi bulit szerveznek 7-től... egyelőre fogalmam sincs, mit csináljak... de lehet, hogy az lesz, hogy külön felköszöntöm, és kimaradok a buliból. Szerkesztve: 2007. December 8. - Donát Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hát szerintem meg menj el feltétlenül, nem kell itt mérlegelni! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.