Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Akkor holnap este lészen. Ok, akkor majd létrehozom a topikot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Szerintem kezdhetjük kábé tíz perccel később hátha olyan emberke is betoppen aki nem jelezte hogy jelen lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Oké! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Múltkori végeredmények: Fan fordulós pontok: Csabai Donát: 22 pont Darth Fuge: 0 pont Dzséjt: 19 pont lokatelli: 17 pont MissKarrde: 18 pont Obi1: 15 pont Ody Mandrell: 21 pont Oldfighter: 13 pont Rog: 14 pont Pildi: 1 pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Na, jelen vagyok én is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Én itt vagyok, és örömmel láttam, hogy a múltkor mégis sikerült 1 pontot szereznem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Én is megjöttem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Jelen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Én már régóta itt dekkolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Akkor kvízeljünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Én már régóta itt dekkolok. És hogy hogy nem látszódsz a lap alján még most se? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. És hogy hogy nem látszódsz a lap alján még most se? Spéci álcázóképességei vannak, tiszta Batman. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. tiszta Batman. Vagy Predator Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. És hogy hogy nem látszódsz a lap alján még most se? Én látom magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. A tükör effektus helyett szerintem a másik topicra fordítsuk inkább a figyelmünket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Kezdjük gyorsan, amíg Dzséjt nincs itt. Gonosz vagyok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Nem, okos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Gyerünk Rog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Akkor hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Gyerünk Rog! Lekésem a repülőm..Meg a tárgyalásokat.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Rog: Ez így baromi nehéz lesz. Mégha tudom is a kakukktojásokat, számtalan verzió álhat össze, pláne, ha két nevet kell keresni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Ötletesek voltak a kérdések Rog, gratulálok a fordulóhoz. Egyedül ez a nagykérdés aggaszt kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Ha jól értem, Rog, bármelyik betű lehet az adott szavakban, azok szón belüli sorrendje teljesen véletlenszerű? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Egy teljesen szimpla tulajdonnevet kell elsőre keresni? Vagy egy Star Wars tulajdonnevet? (Az összeolvasással?) Vagy...??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Csak egy nevet kell összehoznini és a kakukkokban levő betűk egymásba olvasása a csoportok sorrendjével megegyező.. Abból következtethető ki a két SW-s név. Nem fontos most megoldani mert adok rá. Pár napot. Annnyi elég lesz? Aki a leggyorsabb az három pontot a többiek pedig kettőt kapnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Egy teljesen szimpla tulajdonnevet kell elsőre keresni? Vagy egy Star Wars tulajdonnevet? Egy szimpla keresztnevet ami nem SW-vonatkozású. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Na ezen gondolkozhatok most egy darabig... Egyébként jók voltak a kérdések, Rog, bár a Falcon-ost elmagyarázhatnád, miért az volt a helyes válasz, hogy Hanra ráborult a szerelődoboz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Tényleg jó volt, és nehéz is, főleg a nagykérdés. De a szóban az a betű mindig tegyük fel a harmadik helyen van, vagy ez változó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. a Falcon-ost elmagyarázhatnád, miért az volt a helyes válasz, hogy Hanra ráborult a szerelődoboz. A hiperhajtómű műszeki hiba miatt volt és az nemigen nevezhető balesetnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 20. De a szóban az a betű mindig tegyük fel a harmadik helyen van, vagy ez változó? Változó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.