Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Egy összesített nagy eredményt szívesen megnéznék még. Önszorgalomból akármikor összeadhatod a kettőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Azon rontottam el, hogy a menekült hajón más a fejdísz (a ruháról nem látom, hogy ugyanaz-e), így azt külön vettem. Szóval akkor az annak a ruhának számít, amit felszálláskor is visel? Ha lehet, erre írjon valaki egy nemet vagy egy igent csak a megnyugtatásom végett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Ha lehet, erre írjon valaki egy nemet vagy egy igent csak a megnyugtatásom végett Nem tudom. Dzséjt majd összeszámolja megint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Köszi Remélem, megsasolja a kérdést, és ír választ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Ha lehet, erre írjon valaki egy nemet vagy egy igent csak a megnyugtatásom végett Megnyugtatlak, ott tényleg két külön ruha van, én benéztem. És lendületből benéztem a hállóingét is, mert az meg ugyan az Coruscanton és Naboon is (én külön vettem), csak Naboon magára tett egy köpenyt. Ám azokat addig sem vettem külön ruházatnak (pl Tatooine-on), tehát végül így is 33 jött ki. De a menekült hajón tényleg más a ruhája, mint felszálláskor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Köszi, Dzséjt A hálóinget én is külön vettem, pont a köpeny miatt. Ezért is jött ki 34, amivel nem tudtam mit kezdeni, mert ugye a válaszban nem volt ilyen. Eszembe sem jutott, hogy esetleg valahol valamit elnéztem Aztán hozzácsaptam a két ruhát, amit csak a helyettes hordott az epI-ben (hátha azok is kellenek, mert alapból nem vettem volna bele), és így jött ki a 36, ami meg volt a válaszok között. De sebaj, legközelebb jobban figyelek Még egyszer köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Nincs mit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Csütörtök este 8 óra megfelel következő forduló időpontjának? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Na egye fene. Itt leszek :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Ready now! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 8. Én még nem tudom, jövök-e. Fél öttől edzés, lehet feliratfordítás is lesz, szal passz... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Most, hogy új modemem van, már én is itt leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Most, hogy új modemem van, már én is itt leszek Az örökös bajnok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Hamarosan meglátjuk coce, mennyire tett jót neked a szünet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Ne várjatok semmilyen forradalmi új változást. A kérdéseket így utólag elnézve ez az előzőekhez képest lazaság lesz. Egyáltalán nem nehezek. Szóval előlre figyelmeztetlek titeket, hogy nehogy csalódás legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. MAjd akkor csalódok, ha nem sikerül legalább egy fordulót nyernem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Én játékra kész vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. MAjd akkor csalódok, ha nem sikerül legalább egy fordulót nyernem. De vigyázz, mert akkor én is csalódni fogok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Én is játszom, de töltök, szal ma nem valószínű hogy nyernék egy fordulót is. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Az örökös bajnok. Jó hír, én is töltök, és most nem állítom le, mert ezt az egy seedet is alig tudtam előbányászni. Szóval lehetséges, hogy ma lassabb leszek az átlagnál (bár jelenleg 0 a letöltési sebesség ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. De vigyázz, mert akkor én is csalódni fogok. Nem is tudtam, hogy ennyire a szíveden viseled a szereplésemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. (szerkesztve) Alapító membertől egy jó kérdést elvárok!!! Na 8at ütött az óra. Csinálom a forduló topicot, ha kész, akkor onnantól kezdve csak azt vizslatni! Szerkesztve: 2006. November 9. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Nekem bár most jó a netem, az egerem nem akor oda menni ahova viszem, elromolhatott az érzékelője.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Alapító membertől egy jó kérdést elvárok!!! A gyorsasággal van a baj, nem a jó kérdéssel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Nekem bár most jó a netem, az egerem nem akor oda menni ahova viszem, elromolhatott az érzékelője.. Ez nem kifogás. Tessék a monitort tologatni akkor :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Ez nem kifogás. Tessék a monitort tologatni akkor Megpróbálhatom, de csúszhatok a válaszokkal.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Hehe, másnál is megy a töltés? Akkor van némi esélyem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Áhh, hülye vagyok, félreértettem az első kérdést.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. (szerkesztve) Egyet behúztam én is. Ráadásul a nagykérdés megizzasztott! Szerkesztve: 2006. November 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.