Hozzászólás ideje: 2006. December 20.18 éve Mit szóltok a kantin köv. fordulójához holnap(csütörtök) 21.00 -kor?
Hozzászólás ideje: 2006. December 20.18 éve Szerző Fuge, majd privátban küldenél ilyen rövid összefoglalót, hogy a feladványaid mikből állnak? Holnap én személy szerint lehet nem tudok itt lenni, és azért szeretném megnézni, hogy milyen körülmények elé állítod szerencsétlen népet.
Hozzászólás ideje: 2006. December 20.18 éve Szerző Köszönöm a leírást Fuge! Megjegyzés: este 8 óra lehet jobb lenne a társaságnak, de nem biztos.
Hozzászólás ideje: 2006. December 20.18 éve Nekem is nyolc, hogy 8 vagy 9, lehet egyikre sem tudok ide huppanni.
Hozzászólás ideje: 2006. December 20.18 éve Minden attól függ, apám meddig fog a gép előtt csücsülni. Ha nem fog sokáig, akkor jövök
Hozzászólás ideje: 2006. December 21.18 éve Minden attól függ, apám meddig fog a gép előtt csücsülni. Ha nem fog sokáig, akkor jövök OFF Ha neked az apád, akkor oldinak kije? :)
Hozzászólás ideje: 2006. December 21.18 éve SAjna lehet, hogy nem tudok itt lenni nyolckor, csak kilenckor.
Hozzászólás ideje: 2006. December 21.18 éve Szerző Na megcsináltam a topicját! Majd lehet itt is tudok lenni megnyitni, és végignézni a fordulót.
Hozzászólás ideje: 2006. December 21.18 éve Ez jó coce...ne legyen egy oldalas a topik. Eddig csak két ilyen volt.
Hozzászólás ideje: 2006. December 21.18 éve Na itt vagyok és várok minden kedves résztvevő és én lettem a 8000. aki ezt a témát megnézi Szerkesztve: 2006. December 21.18 éve - Darth Fuge
Hozzászólás ideje: 2006. December 21.18 éve OFFHa neked az apád, akkor oldinak kije? :) Öregem, nekem csak "múltam" van. Jövőm semmi. Szépapának nem akar jelentkezni esetleg valaki?
Hozzászólás ideje: 2006. December 21.18 éve bocs emberek kicsit kések kb 5 percet addig várnotok kell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.