Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Holnap lesz forduló? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Nem lesz, mert pénteken vizsgázok. Talán péntek vagy szombat estére lesz beídőzítve az ünnepi forduló. Szavazzátok meg mikor legyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Péntek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Várjatok lehet nem lesz jó a péntek. Holnap beírom, végül hogy mi között válasszatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Mivel itt az év vége, jön a delirium, így szerintem bármikor jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Csak azért írtam pénteket, mert ez is lehetőség volt, de végül is mindegy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Úgy néz ki, holnap este nyomhatunk egy fordulót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Talán jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Remélem, a szokatlan időpont miatt nem felejtem el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Ha nem felejtem el akkor itt leszek, ha igen akkor nem.......ööööö....de vajon mit is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Úgy néz ki, holnap este nyomhatunk egy fordulót! Ha nem felejtem el, itt leszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Remélem semelyik haver sem akar előszilvesztert tartani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Nekem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Nem lesz jo mert partyzok Jut esembe elküldtem a Nagykérdés helyes beküldőinek a nevét privibe Coce Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Akkor majd mindjárt beszúrom a helyes megfejtőket. Ma este 8 negyed kilenc között forduló. Szilveszteri előhangulat, csak megjegyzem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szilveszteri előhangulat, csak megjegyzem... Jaja! Nagyon ott van a feeling. Valószínűleg itt tudok lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Hát Fuge a képrejtvények pontjait is összeszámolhattad volna... Kiraktam végül az utolsó fan forduló eredményeit! Tessék megnézni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megint jól szerepeltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Ma este 8 negyed kilenc között forduló. Szilveszteri előhangulat, csak megjegyzem... "Halálamájra!" party is lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Olyasmi, remélem nem hervad le a társaság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Most majd piák neveit kell kitalálni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Most majd piák neveit kell kitalálni? Kóstolás után Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Na akkor csinálom a topicot, majd tessék figyelni akkor mostmár! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Kóstolás után Ja és nem pontokat hanem jegyeket kapunk a detoxba :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Gyors volt! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Boldog új évet neked is, Coce Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Hát ez király volt. Na megyek, lebaszok valakit... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. BUÉK Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szép volt! Mindegyiknél én voltam a helyes megfejtő. A kéz az nem alkar, hanem egy egész testrész. A személyeírás meg nem tábornok és mikulásból áll, az alapján a fene se tudja meg kiről van szó. Lehet 2x éves is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Örülj inkább a 2 pontodnak részeg barom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.