Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve Szerző Nem lesz, mert pénteken vizsgázok. Talán péntek vagy szombat estére lesz beídőzítve az ünnepi forduló. Szavazzátok meg mikor legyen!
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve Szerző Várjatok lehet nem lesz jó a péntek. Holnap beírom, végül hogy mi között válasszatok.
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve Mivel itt az év vége, jön a delirium, így szerintem bármikor jó lesz.
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve Csak azért írtam pénteket, mert ez is lehetőség volt, de végül is mindegy
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Ha nem felejtem el akkor itt leszek, ha igen akkor nem.......ööööö....de vajon mit is?
Hozzászólás ideje: 2006. December 29.18 éve Úgy néz ki, holnap este nyomhatunk egy fordulót! Ha nem felejtem el, itt leszek
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Nem lesz jo mert partyzok Jut esembe elküldtem a Nagykérdés helyes beküldőinek a nevét privibe Coce
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Szerző Akkor majd mindjárt beszúrom a helyes megfejtőket. Ma este 8 negyed kilenc között forduló. Szilveszteri előhangulat, csak megjegyzem...
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Szilveszteri előhangulat, csak megjegyzem... Jaja! Nagyon ott van a feeling. Valószínűleg itt tudok lenni.
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Szerző Hát Fuge a képrejtvények pontjait is összeszámolhattad volna... Kiraktam végül az utolsó fan forduló eredményeit! Tessék megnézni!
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Ma este 8 negyed kilenc között forduló. Szilveszteri előhangulat, csak megjegyzem... "Halálamájra!" party is lesz?
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Szerző Na akkor csinálom a topicot, majd tessék figyelni akkor mostmár!
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Kóstolás után Ja és nem pontokat hanem jegyeket kapunk a detoxba :D
Hozzászólás ideje: 2006. December 30.18 éve Szép volt! Mindegyiknél én voltam a helyes megfejtő. A kéz az nem alkar, hanem egy egész testrész. A személyeírás meg nem tábornok és mikulásból áll, az alapján a fene se tudja meg kiről van szó. Lehet 2x éves is.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.