Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. (szerkesztve) Na jól van. Én itt fejeztem be a kvíz játékot. Pápá. Szerkesztve: 2006. December 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Boldog Új Évet mindenkinek! Van egy "jegyem" a detoxba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Jah. Kettő kivételével mindent tudtam, csak lassabb voltam, mint mindig. A tudás nem minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Örülj inkább a 2 pontodnak részeg barom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Boldog Új Évet mindenkinek! Van egy "jegyem" a detoxba Neked is! Majd viszünk leveskét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Na most ez az, ami nem vicces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Nem értem mit kell ilyen komolyan venni egy ilyen bulicélú kvízfordulót. A kéz tökéletesen beazonosította, hogy melyik végtagra kérdeztem rá(szerintem valahogy a lábat kizárta...), a leírás meg szerintem jó volt. Mikulás rulzik. Biz isten beszarok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Utólag a részeg barom megnevezésért meg elnézést kérek. Ne komolyan gondoltam, de szerintem látszott. Azért tényleg én voltam a hibás!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Na most ez az, ami nem vicces. Sorry! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Utólag a részeg barom megnevezésért meg elnézést kérek. Kérjél is...még jó sokszor. Amúgy meg ha csak ennyi értelme van, akkor kár csinálni. Mikulás rulez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Kérjél is...még jó sokszor. Amúgy meg ha csak ennyi értelme van, akkor kár csinálni. Mikulás rulez. Többször pedig már sajnos nem fogok... Azért ahhoz is gratuláció jár, hogy hazavágod a hangulatot a "Zseni vagyok én válaszoltam csak jól" dumával. Nagyszerű volt első reakciódként olvasni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Te vágtad haza a részeg barommal. Még a végén én kérek elnézést tőled... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. (szerkesztve) Ody, csak a jegyzőkönyv kedvéért, szakállas tábornokot írtam, és mivel a képen nincs még egy szakállas ürge, szerintem tökéletesen kurva jól leszűrhető, hogy ki a frászról van szó. És ha már ennyire kötözködős vagy, akkor a tiéd sem teljesen pontosan beazonosítható leírás, mivel van ott még egy ősz hajú hatvanas. Hogy alkar, felkar vagy kéz, szvsz tök mindegy, mert általánosságban minden csonkításnál azt mondjuk, hogy a kezét vagy a karját vágták le. Még Grievousnál is, pedig neki csak a csuklóit vágták le. És a kérdésben is az volt, a kérdés szerint láb vagy kéz, bal vagy jobb? Egy gyorsasági kérdésnél szvsz prímán elfogadható, ha nem ad pontos anatomiai választ, pláne, ha az ilyem brahiból menő kvíz. Elvégre tudtommal nem díjra megy a játék. Coce-tól a részeg barom viszont tényleg baromi sértő volt. Szerkesztve: 2006. December 30. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. (szerkesztve) Igazad van teljes mértékben! De ezt nem Dzséjtnek, hanem Odynak szántam. Szerkesztve: 2006. December 30. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Amúgy meg ha csak ennyi értelme van, akkor kár csinálni. Mikulás rulez. Ha nem ez lenne az értelme, már rég nem csinálnám. Mert egyébként nem vagyok versenyképes. Már többször nekibúsultam, hogy nem vagyok elég gyors, és ez lelomboz, de azért maradtam, mert végeredményben jó buli. Sokszor emlékeztetem magam erre. OFF Csak úgy mellékesen, mi a fene bajod van két napja? ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. (szerkesztve) Dó, ma volt forduló? A vitátokról csak ennyit: " A szakállas tábornok, ala mint a mikulás." Szakállas, tehát férfi. Tábornok, tehát férfi tábornok. Mikulás, tehát őszhajú, szakállas férfi tábornok. Mivel őszhajú, minimum 60 éves őszhajú szakállas férfi tábornok. Minimum 60 éves őszhajú szakállas férfi tábornok --> Teljesen ráillik a palira. Szerkesztve: 2006. December 30. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. OFFCsak úgy mellékesen, mi a fene bajod van két napja? ON Talán kicsit besokaltam már. "Soon will I rest. Yes, forever sleep. Earned it, I have." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Lesz még forduló? Beszereztem egy progit ami automatikusan frissíti az oldalt másodpercenként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Egyenlőre szünet van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Talán vizsgaidőszak után? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Talán vizsgaidőszak után? Coce tudja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 31. (szerkesztve) Beszereztem egy progit ami automatikusan frissíti az oldalt másodpercenként. Ez már döfi. Szerkesztve: 2007. Január 31. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. A legutóbbi forduló végkimenetele miatt nem tudtam, hogy legyen-e jövője a kvíznek... Legyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 23. Vajon erre a kérdésre miért nem válaszoltunk még? Szerintem legyen, ha a Kvízmester csinálna még néhány fordulót, vagy ha nem, akkor csináljunk egy zárszámadást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 23. Szerintem is legyen, bár vizsgaidőszak van sokaknál a fórumon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 23. Az nem baj, majd akkor kicsit később. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Szerintem legyen még kviz mert jó hangulata van, és nyugivan kenobi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. Akkor majd egy orbitális nagy 20. fordulót kiötlök valamikorra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. Akkor majd egy orbitális nagy 20. fordulót kiötlök valamikorra. Zsír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 1. Jöhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.