Hozzászólás ideje: 2007. November 30.17 éve Szerző Obi és te közted én nem akarok fordulót tartani. Annyit azért ne kelljen már várni.
Hozzászólás ideje: 2007. December 6.17 éve Szerző Este vizsgám után kezdek el készülődni. Szombat 20:00 megfelelő?
Hozzászólás ideje: 2007. December 6.17 éve Remélem, nem felejtjük el az időpontot. Viszont csak egyikünk játszik, a másik meg csak súg
Hozzászólás ideje: 2007. December 6.17 éve Remélem, nem felejtjük el az időpontot. Viszont csak egyikünk játszik, a másik meg csak súg Az is jó móka.
Hozzászólás ideje: 2007. December 6.17 éve Szerző Előlre tájékoztatást tartok, hogy nagy cliffhanger nem volt az előző évad végén, így egy kis retrós szolid évadnyitóra kell gondolni majd szombat este. 5-6 feladvány meg egy nagy kérdésre lehet számítani.
Hozzászólás ideje: 2007. December 7.17 éve Remélem, nem felejtjük el az időpontot. Viszont csak egyikünk játszik, a másik meg csak súg Felejteni ugyan nem, de a vonaton elég próblémás lesz gépet és netelérhetőséget találni. :S
Hozzászólás ideje: 2007. December 7.17 éve Ajaj, kicsit kevertem a napokat, meg mindent, sorry Szóval mi nem játszunk, de majd legközelebb.
Hozzászólás ideje: 2007. December 7.17 éve Ez is olyan, mint a fórumtali, alig pár embernek megfelelő sajna az időpont
Hozzászólás ideje: 2007. December 7.17 éve Ez is olyan, mint a fórumtali, alig pár embernek megfelelő sajna az időpont A fórumtalit nem én találtam ki. Már bocs'....amúgy nekem tök mindegy, én itt leszek.
Hozzászólás ideje: 2007. December 7.17 éve Hát én is megpróbálnám, de csak kb. 20:30-tól érek rá legkorábban (ha a gyerekeket ultra gyorsan ágyba dugom). Van esély rá, hogy fél órával később kezdjük? Vagy lehet közben bekapcsolódni?
Hozzászólás ideje: 2007. December 7.17 éve Hát én is megpróbálnám, de csak kb. 20:30-tól érek rá legkorábban (ha a gyerekeket ultra gyorsan ágyba dugom). Van esély rá, hogy fél órával később kezdjük? Vagy lehet közben bekapcsolódni? Szerintem megoldható! Bár ez Coce játékmestertől függ. Érted mindent.
Hozzászólás ideje: 2007. December 7.17 éve Szerző Máskor is megoldottuk. Én ahogy számolom, azért már vagy 5 játékos lesz.
Hozzászólás ideje: 2007. December 7.17 éve Hát jó erős mezőny... Nekem esélyem sincs, de azért biztos jó mulatság lesz
Hozzászólás ideje: 2007. December 7.17 éve Hát jó erős mezőny... Nekem esélyem sincs, de azért biztos jó mulatság lesz De van esélyed, hisz olyan kis okos vagy. Holnap meglátjuk!
Hozzászólás ideje: 2007. December 7.17 éve Szerző Hát jó erős mezőny... Nekem esélyem sincs, de azért biztos jó mulatság lesz Csak majd arra kérlek, hogy előtte olvasd már el, hogy hogy zajlottak a korábbi fordulók. Inkább a legrégebbieket nézd meg, ahol kialakult végülis, hogy mi a kvíz menete.
Hozzászólás ideje: 2007. December 7.17 éve Csak majd arra kérlek, hogy előtte olvasd már el, hogy hogy zajlottak a korábbi fordulók. Inkább a legrégebbieket nézd meg, ahol kialakult végülis, hogy mi a kvíz menete. Már megtörtént (csak úgy vakon nem vágok bele ilyesmibe ). Kell még külön jelentkezni, vagy nincs más teendő, mint várni a holnap estét?
Hozzászólás ideje: 2007. December 7.17 éve Szerző Most már csak várni. Nekem meg a maradék kérdéseket majd még holnap kiötölni.
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve A fórumtalit nem én találtam ki. Már bocs'....amúgy nekem tök mindegy, én itt leszek. Csupán céloztam arra, hogy mostanság több minden nem jön össze rendesen Hát persze, hogy neked mindegy
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve De van esélyed, hisz olyan kis okos vagy. Mint az már kiderült a többi kvízből, az esély a net- és embergyorsaságtól függ, és nem a tudástól, utóbbi a többségnek van bőven
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Hát persze, hogy neked mindegy Van egy kvíz, aki tud és akar, az játszik. Most sírjak, hogy nem jöttök? Nem kell kiforgatni a szavaimat... Egyébként nagyon sajnálom, hogy nem lesztek itt. Akkor a legjobb, ha sokan vagyunk. Szerkesztve: 2007. December 8.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Nekem meg most választanom kell... most szóltak, hogy legjobb barátnémnak meglepetés szülinapi bulit szerveznek 7-től... egyelőre fogalmam sincs, mit csináljak... de lehet, hogy az lesz, hogy külön felköszöntöm, és kimaradok a buliból. Szerkesztve: 2007. December 8.17 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2007. December 8.17 éve Szerző Hát szerintem meg menj el feltétlenül, nem kell itt mérlegelni!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.