Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Nagyon jó volt a kvíz C-3PO tényleg alap (de én is kapkodtam...) Tényleg, lehet megváltoztatni a választ egy új üzenetben, és az lehet jó, ha addig még nem volt jó megfejtés? (vagyis lehet kétszer válaszolni?) Lehet kétszer válaszolni, csak az a lényeg, hogy ne szerkezd a kommented mint én, mert az nem számít! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Dzséjt- 7 Lokatelli- 0 Obi1- 4 Ody Mandrell- 1 Pildi- 1 Rog- 0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Köszönöm a gratulációt. Most megyek enni valamit, mert ordaséhes vagyok, de utánna összeügyködök egy összesítő pontlistát is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Egyszer vertem is az asztalt, mert Dzséjt beelőzött, pedig gyors voltam. Én meg akkor amikor a temetősnél a négyet számmal akartam beírni és nem hagyta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Én meg akkor amikor a temetősnél a négyet számmal akartam beírni és nem hagyta. Nálam sem a 3-at. Bár úgyse volt jó, de Shmi eszembe sem jutott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Én meg akkor amikor a temetősnél a négyet számmal akartam beírni és nem hagyta. Ki nem hagyta? A num lock? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Nem lepődtem meg nagyon, hogy Dzséjt nyert Gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szilveszteri fordulót bevállalnám, ha lehet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Én meg akkor amikor a temetősnél a négyet számmal akartam beírni és nem hagyta. Azt nálam sem... Alig jött össze a neégy... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szilveszteri fordulót bevállalnám, ha lehet! Szilveszterkor is szoktatok játszani? Ez jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szilveszterkor is szoktatok játszani? Ez jó Tavaly volt. Pildi Te is részt vennél? Vagy mentek szilveszterezni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Ki nem hagyta? A num lock? Egy nagy túrót. A válasz-mód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. De az első kör talán Pildié lesz!!! Jaj, ezt csak most láttam... Köszi, Ody, így utólag is a támogató bizalmat, úgy érzem, a realitások talaján maradva nem okoztam csalódást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Jaj, ezt csak most láttam... Köszi, Ody, így utólag is a támogató bizalmat, úgy érzem, a realitások talaján maradva nem okoztam csalódást Ügyes voltál. Te hogy érzed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Tavaly volt. Pildi Te is részt vennél? Vagy mentek szilveszterezni? Nem szoktunk menni sehova, inkább othon játszunk mindenféle társasjátékokat. Úgyhogy ilyesmi időpontban szívesen részt vennék megint. Biztos jó kérdéseid lesznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Dzséjtnek gratula, és Pildinek is az első pontjához. Igen, Shmi nekem se jutott eszembe.De utána beírtam hogy csak egy temetés volt, mivel temetés csak tényleg egy volt. Én mikor is fogok következni a játékvezetésben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Érdemes megnézni az újratöltések statisztikát. http://statgep.hu/stat/swsaga/refresh.sx Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Nem lepődtem meg nagyon, hogy Dzséjt nyert Gratula Köszi! Én is gratulálok, mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (szerkesztve) Nem szoktunk menni sehova, inkább othon játszunk mindenféle társasjátékokat. Úgyhogy ilyesmi időpontban szívesen részt vennék megint. Biztos jó kérdéseid lesznek Jó lenne ha itt lennél most már folyamatosan! Dzséjt, én is gratulálok a sikeredhez! Obi. Jövő héten Rog, aztán Te és végül én (ha engedi Coce, mert itt ő a főnök). Bár a jövő hét elég csíkos, mert fórumtali lesz!! Szerkesztve: 2007. December 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Érdemes megnézni az újratöltések statisztikát. Ehh.. Én percenként nyomtam vagy hatvanat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Obi. Jövő héten Rog Obié a jövő heti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hát az eredeti megállapodások szerint most Obi jönne egy fordulóval, aztán Rog, de nekem teljesen mindegy a sorrend. Nyugodtan csinálhatod a fordulót Ody, én most habzó szájjal nőket kergetve akarok szilveszterezni, valószínűleg nem leszek fórumközelben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Ügyes voltál. Te hogy érzed? A Klónok támadása kivételével már régen láttam a filmeket, ehhez képest nem voltam rossz, de azért a Yoda-Sidious párbeszéd első mondatára illett volna emlékeznem, csak ott teljes rövidzárlatom volt. A négy temetést is csoda, hogy valahogy számba tudtam venni. A kódolásnál pedig percekig kellett koncentrálnom, hogy megértsem, mi is a feladat - és a végén nem is lett jó. De az egész valami eszméletlen jó volt Ugye, akkor ilyen lesz jövő héten is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Köszi Coce! Akkor Obi-Rog-Ody a következő három heti sorrend. Jó így? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. A Klónok támadása kivételével már régen láttam a filmeket, ehhez képest nem voltam rossz, de azért a Yoda-Sidious párbeszéd első mondatára illett volna emlékeznem, csak ott teljes rövidzárlatom volt. A négy temetést is csoda, hogy valahogy számba tudtam venni. A kódolásnál pedig percekig kellett koncentrálnom, hogy megértsem, mi is a feladat - és a végén nem is lett jó. De az egész valami eszméletlen jó volt Ugye, akkor ilyen lesz jövő héten is? Hááát a mai kvízben én sem jeleskedtem. A Sidious-Yoda párbeszédnek az elejére nem is emlékeztem. A jövő heti is ilyesmi lesz szerintem, de ezt majd Obi megmondja. Rajta áll a dolog. Én valszeg nem tudok itt lenni, a fórumtali miatt. Bár az még képlékeny (??). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Jó lenne ha itt lennél most már folyamatosan! Ha rajtam múlik, részt veszek minden fordulóban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (szerkesztve) Ha rajtam múlik, részt veszek minden fordulóban Nagyon jó! Csupán a fórumtalis részvétel ad felmentést. Remélem legközelebb már Oldiék is csatlakoznak majd a kvízhez (és a fórumtalihoz is )! Szerkesztve: 2007. December 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Én valszeg nem tudok itt lenni, a fórumtali miatt. Bár az még képlékeny (??). Én Bomarrtól úgy tudom, hogy lesz tali jövő szombaton A kvízt meg talán lehetne még egy kicsit később kezdeni, hogy addigra hazaérj. Kár volna, ha kimaradnál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Én Bomarrtól úgy tudom, hogy lesz tali jövő szombaton A kvízt meg talán lehetne még egy kicsit később kezdeni, hogy addigra hazaérj. Kár volna, ha kimaradnál Függ attól is, hogy mikor találkozunk. Ha késő délutánba nyúlik a dolog, akkor csak tíz óra után érek haza. A fórum közössége az első, így ha kimaradok egyből, az nem olyan nagy tragédia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 8. És végül is mikor találkozunk? Én du. 1-2 közöttre emlékszem. (de ez már itt OFF) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.