Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Remélem nem Dzséjttel kell megküzdenem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Pedig még lenne is esélyed. Éppen tömöm a majmot. Ilyenkor kicsit belassulok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Csak ti ketten játszotok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Feltűnően ritkásan vagyunk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Csak ti ketten játszotok? Várjunk szerintem. Ketten semmi értelme. Minimum négy-öt játszó ember kellene! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Én is itt vagyok már! De várhatunk még. Mintha többen jelentkeztek volna, hátha jönnek még ... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Ez az!!! Várjunk még, jönnek az emberek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. B** elszoktam a kvíztől, csak véletlen jöttem fel, bocsánat Obi1 De most már vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Örülök a jöttötöknek Pildi, Karrde. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. (szerkesztve) Üdv Karrde, Pildi! B** elszoktam a kvíztől, csak véletlen jöttem fel, bocsánat Obi1 icon8.gif A lényeg hogy ittvagy. Akkor várjunk még valamennyit, hátha jön még valaki. Szerkesztve: 2007. December 13. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Mintha Donát is jelentkezett volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Meg Rog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Mintha Donát is jelentkezett volna... És Rog is írta, hogy jó az időpont neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megnéztem, rosszul emlékeztem, Rog jelentkezett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Na meddig vártok? Óráig? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Na meddig vártok? Óráig? Hát akkor most kell kezdeni, sajnos már a többiek nem jönnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Hajrá akkor! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Na a hülyebarom (én) be is írt, mikor privátban kell... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Hát ez jó volt. Dianoga és Starkiller megfogott. Starkillert tudtam, csak azt nem, hogy mi a pontos cím. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Ez elég nehéz volt. De sikerült egyet nyernem!! Az elején megint hülye voltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. És Rog is írta, hogy jó az időpont neki. Közbejött egy szülinapi buli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Hát ez jó volt. Dianoga és Starkiller megfogott. Starkillert tudtam, csak azt nem, hogy mi a pontos cím. Látom dzséjt mind a ketten az sw adatbankban kutakodtunk Dianoga ügyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Na a hülyebarom (én) be is írt, mikor privátban kell... Úgyis rossz volt. Dzséjt küldte be az első helyes választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Úgyis rossz volt. Dzséjt küldte be az első helyes választ. Én jól válaszoltam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. A jó válasz majd kiderül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Sajnos most nem voltam leggyorsabb egyszer sem, bár két válaszom jó volt. Egyébként volna ötletem, hogyan lehetne a gyorsaságot kiszűrni a versenyből, és mégis izgalmas volna, mert nem minden jó válasz kapna egy pontot. Ha érdekel benneteket, felvázolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Látom dzséjt mind a ketten az sw adatbankban kutakodtunk Dianoga ügyben. Melyikben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Én jól válaszoltam? Nem jó. Bocs hogy ha egy kicsit nehéz volt, csak gondoltam hogy ne a net gyorsaságától függjön hogy ki hány pontot ér el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Ha érdekel benneteket, felvázolom. Jöhet az ötlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Melyikben? sw.com Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.