Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Obi1, gratulálok a fordulóhoz! Pildi, nyugodtan vázold fel, engem érdekelne az ötleted! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Nem jó. Bocs hogy ha egy kicsit nehéz volt, csak gondoltam hogy ne a net gyorsaságától függjön hogy ki hány pontot ér el. Csak a számot nézd. Nem baj, hogy nehéz volt. Csak megállapítottam. Hozzánk képest a Barta Zoli kvíze kismiska. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerintem nézzétek meg Anakin mészárlását a Jedi Templomban, és a hologramos jelenetet is, hogy biztosra menjetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerintem nézzétek meg Anakin mészárlását a Jedi Templomban, és a hologramos jelenetet is, hogy biztosra menjetek. Kár volt nevet írnom, elég lett volna csak a szám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Bocs hogy ha egy kicsit nehéz volt, csak gondoltam hogy ne a net gyorsaságától függjön hogy ki hány pontot ér el. Bejött a taktikád Pl. a dianogás is ilyen volt, bár ott az döntött, ki keresett gyorsabban utána Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Azért arra ügyelj, hogy ott nem Anakin, hanem Vader van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Látom dzséjt mind a ketten az sw adatbankban kutakodtunk Dianoga ügyben. Jaja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. sw.com sw.hu volt a nyerő ezek szerint Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Egyébként volna ötletem, hogyan lehetne a gyorsaságot kiszűrni a versenyből, és mégis izgalmas volna, mert nem minden jó válasz kapna egy pontot. Ha érdekel benneteket, felvázolom. Természetesen érdekel! Coce a főnök, a végső szó az övé lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Azért arra ügyelj, hogy ott nem Anakin, hanem Vader van... Hoppá! Tényleg, az Vader! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Hmm... szerintem jól elszúrtam az utolsó kérdést Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Hmm... szerintem jól elszúrtam az utolsó kérdést A privist? Hát még én! Nem fogok pontot kapni érte az tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Kár volt nevet írnom, elég lett volna csak a szám. De a szám se jó. Az számít ha mutatják ha valakit Anakin megöl, az nem hogy csak készül rá(mint az ifjaknál a jedi templomban) Coce: Anakin nem skizofrén, Anakin és Vader egy és ugyanaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Hát nem tudom, nálam nem ugyanaz. Persze felfogás kérdése. Csak én a kérdésekben minden szóra figyelek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. De a szám se jó. Küldtem újat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. (szerkesztve) Vegyünk 5 játékost. Tegyük fel, hogy az adott kérdésre ketten jól válaszolnak egy megadott időintervallumon belül (pl.2 perc),hárman pedig nem. Ekkor a maximális 5 pontból (ami a játékosok számából adódik) 3 pontot lehet elosztani két felé, tehát a két jól válaszolónak 1,5-1,5 pont jut. A következő kérdésnél csak egy ember tudja a választ, ő megkapja a négy nem jól válaszoló pontját. Ha mind az öten jól válaszolnak, akkor nem jár érte pont (5-5=0), mert az egy túl egyszerű kérdés volt Szerintem ez azért jó, mert minél kevesebben tudják a jó választ, annál több pont jár érte. vagyis nem a gyorsaság számít, hanem a tudás Ráadásul nagyobb az esélye, hogy mindenki kaphat valamennyi pontot, aki tud akár egy jó választ (jól esik a léleknek ), a feltétel az, hogy legyen egyvalaki, aki nem jól válaszol az adott kérdésre. Hátránya, hogy egy tizedesjegyig vannak a pontok nyilvántartva, ami kevésbé jól néz ki. Mit szóltok hozzá? Szerkesztve: 2007. December 13. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. (szerkesztve) Obi1, beírnád ide vagy pribiven, hogy jó vagy rossz a privis válaszom? Szerkesztve: 2007. December 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Bocs, az előbb elírtam egy 5-t 6-nak, és javítottam, tehát a szerkesztett változatot nézzétek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Tegyük fel, hogy az adott kérdésre ketten jól válaszolnak egy megadott időintervallumon belül (pl.2 perc) És azt stopperral mérnénk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Ody-val való közös megegyezés alapján akkor Anakint egybe vesszük Vaderrel.Bocs hogy félreérthető voltam, modosítva lett a kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. És azt stopperral mérnénk? Igazad van, végül is mindegy az idő, lehet az a határ, amíg mindenki válaszol, de azért egy végső határt célszerű megállapítani ( mondjuk 5 percet). Mondjuk, ennek a rendszernek az a hátránya, hogy időt ad utánanézni a válasznak mindenféle adatbázisban, ami nem valami jó, mert a meglévő tudást kellene értékelni, nem a keresési készséget de a szabályzatban ezt meg lehetne tiltani, s onnantól kedve fair play kérdés az egész: mindenkinek lelke rajta, hogy betartja-e. Szerintem nem nagy dicsőség úgy nyerni, hogy ilyen eszközökhöz folyamodik az ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Pildi. Érdekes ötlet. Bár ennek meg az a hátul ütője, hogy aki nem tudja a választ, az vár egy olyanra aki igen, és lemásolja. Ezzel kioltva annak pontjait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Pildi. Érdekes ötlet. Bár ennek meg az a hátul ütője, hogy aki nem tudja a választ, az vár egy olyanra aki igen, és lemásolja. Ezzel kioltva annak pontjait. Erre nem gondoltam Az emberi lelemény pedig határtalan, ez igaz. A megoldás erre csak privát üzenet lehet, de az meg nehézkessé teszi az online versenyt, ha minden választ így kell megadni Ezen még gondolkozni fogok, hogy lehetne ezt kiküszöbölni úgy, hogy az egész gördülékeny maradjon. Ha további negatívumok merültek fel bennetek, ne habozzatok szóvá tenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Egyébként meg lehet tudni az utolsó kérdésre a helyes választ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. (szerkesztve) Fan fordulós pontok: Csabai Donát: 22 pont Darth Fuge: 0 pont Dzséjt: 17 pont lokatelli: 17 pont MissKarrde: 17 pont Obi1: 15 pont Ody Mandrell: 20 pont Oldfighter: 13 pont Rog: 13 pont Pildi: 0 pont Coce_Plant: 0 pont A nagykérdés pontjai még nincsenek hozzászámolva, azt még egy napig küldhetitek. Szerkesztve: 2007. December 13. - Obi1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Követelem a mostani nicknevemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Ha további negatívumok merültek fel bennetek, ne habozzatok szóvá tenni Egyenlőre ennyit fedeztem fel, de majd Coce dönt a reform kérdéséről. Egyébként lehetne egy új fajta játékot is indítani, de ezt ki kell dolgozni, Coce vezetésével. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Fan fordulós pontok:Csabai Donát: 22 pont Darth Fuge: 0 pont Dzséjt: 17 pont lokatelli: 17 pont MissKarrde: 17 pont Obi1: 15 pont Ody Mandrell: 20 pont Oldfighter: 13 pont Rog: 13 pont Pildi: 0 pont A nagykérdés pontjai még nincsenek hozzászámolva, azt még egy napig küldhetitek. Az összesítettbe a múlt heti eredmény nem számít bele? Akkor szereztem 1 pontot, most pedig 0-át látok a sorban Tudom, nem nagy szám 1 pont, de azért mégis... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Ez a különböző erősségű kérdések megállapítása jó ötlet, de a becsületességet ne keverjük bele, mert őszintén bevallom (nálam is sokszor) sokunknak előbukkan a vállán a kisördög, és bemásolnák a válaszokat, hogy a pontokat lefaragják. Valahogy amugy tovább lehetne szőni a gondolatmenetet, de sztem a gyoraság is kulcsmomentuma ennek a kvíznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Pildi: 0 pont Pildi ne ijedj meg, nem veszett el a pontod, csak ez a fan fordulós számlálás külön van, a hivatalos coce fordulóktól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.