Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Hja kérem onnan "fentről" könnyen szólod le a "kisebbet" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Jó volt a kvíz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Ejj de mekkora paraszt ez az Obi-wan! Be se mutatkozott Anakinnek!!! Ezt még nem is figyeltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Mindent beleadtam.... Sikerült jó pár pontot szerezni, aminek örülök. Talán meglesz a második hely összetettben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Már vége is? De gyorsan elment Jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Köszönöm hogy ennyien részt vettetek az utolsón. Remélem tetszett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Meglesz, mert nem szereztem nálad több pontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Nekem pedig k*rvára az rémlik, hogy valamit odaszólt a kis Anakinnak. Vagy az Örvendek szó volt az, vagy pedig a Szintúgy, reflektálva Ani köszönésére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Amúgy tényleg jó kérdések voltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Nekem pedig k*rvára az rémlik, hogy valamit odaszólt a kis Anakinnak. Vagy az Örvendek szó volt az, vagy pedig a Szintúgy, reflektálva Ani köszönésére. Pedig csak biccentett egyet, és annyi. Akkor még Obi nagyon nagy képű pádáwán volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Nézd vissza! Obi kicsit bunkó volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. (szerkesztve) Nekem pedig k*rvára az rémlik, hogy valamit odaszólt a kis Anakinnak. Vagy az Örvendek szó volt az, vagy pedig a Szintúgy, reflektálva Ani köszönésére. Akkor nézd meg még egyszer, mert ott csak Anakin beszél, Obi-Wan meg vigyorog, mint a tejbetök, míg Qui-Gon kuncog. Lehet mindkét Jedinek eszébe jutott, mit mondott Obi-Wan, mikor Qui-Gon visszament Anakinért. Szerkesztve: 2008. Január 21. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Nincs semmi. Most néztem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Egyébként méltó záró forduló volt coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Meg még kezet ráznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Kár, hogy az általam legjobbnak ítélt kérdés véletlenül lett a legjobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Hát én meg nem voltam tuti biztos abban, hogy köszönt-e Obi, de aztán elkezdtem magamban pörgetni a filmet, hogy akkor mikor szól hozzá, és mire a végére értem, már bent volt a válasz is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Azt a kérdést nem értem amelyikben az volt hogy kik állnak RotJ végén. Abban csak a főszereplők kelllettek vagy mindenki mert még 3 ewok is rázza ott a s*ggét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Az ewokokra nem akartam kitérni. Köszönöm Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Azt a kérdést nem értem amelyikben az volt hogy kik állnak RotJ végén.Abban csak a főszereplők kelllettek vagy mindenki mert még 3 ewok is rázza ott a s*ggét. Ja, ezt én sem, kérdezni is akartam. De négy ewok volt, azok közül Wicket és Paploo elég jelentősek voltak az ep6-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. négy ewok volt A lényeg hogy vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Ja, ezt én sem, kérdezni is akartam. De négy ewok volt, azok közül Wicket és Paploo elég jelentősek voltak az ep6-ban. Nem volt egyértelmű, az már biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Az Erőben is van mindig egy kis zavar. A fejem sem kivétel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Nekem ez az összkép onnan rémlik, hogy benne volt a képeskönyvben is. Ugyanaz a beállás a fák előterében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Összesített végeredményt beszúrtam a topicba. Gratulálok a dobogósoknak. Az aranyérem Dzséjtet, az ezüst Ody Mandrellt és a bronz Csabai Donátot illeti. Nagy taps nekik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. (szerkesztve) Én meg az ewokok nevét nem tuodm, ezért inkább besaccoltam, hátha rosszul emlékszem, és Yodáékkal ér véget a 6-os. Azt a három nevet legalább tudom. Szerkesztve: 2008. Január 21. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Donát téged be lehetett húzni a csőbe néhányszor. Volt egy kis sikerélményem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Gratulálok Dzséjt a győzelmedhez. Nekem sikerült jól hajrázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Grat, Dzséjt És a többieknek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.