Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Hmmm... jártak egy kicsit a gondolataim, és az jutott az eszembe, hogy mi lenne, ha kezdetben mégsem lennének olyan veszett nehéz kérdések, csak pár forduló után nehezedne (persze az is szubjektív, hogy kinek mi a nehéz). Attól függően, mennyire megy a játék a társaságnak. Mert ha hamar elvérzünk, gyorsan véget is ér. És az kár lenne Bár ez csak személyes vélemény Teljesen igaz. Én is támogatom az ötletet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. A jelentkezés milyen lenne?Remélem nem sztorizással kell elintézni. Nem, szerepjáték vonal kilőve. Simán csak jelentkezni kell majd a játékra az elején, hogy összegezzük hány emberrel kell számolnunk. Karrde, az elején könnyebbek lesznek. De nehezedni fognak, mert ha nem hull ki senki, akkor nem beszélünk versenyről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Így már minden oké Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Karrde, az elején könnyebbek lesznek. De nehezedni fognak, mert ha nem hull ki senki, akkor nem beszélünk versenyről. Ez remek felépítésnek tűnik! Természetesen én is szeretnék résztvenni a játékban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 26. Esetleg nem akarna valaki tartani egy amolyan szokásos fordulót addig, amíg az új játék elindul? Olyan szívesen játszanék újra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 26. Esetleg nem akarna valaki tartani egy amolyan szokásos fordulót addig, amíg az új játék elindul?Olyan szívesen játszanék újra Annak már vége, lezárult. Türelem pildi, hamarosan beindul az új. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 26. Türelem. Március elején sztem kezdődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 19. Kedves Coce, mi a helyzet? Már március vége van lassan... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Március 20. Kedves Coce, mi a helyzet? Már március vége van lassan... Nem mondta, melyik év márciusának az eleje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 15. Azt hiszem, eléggé türelmes voltam eddig Most már hallhatnánk végre valamit, hogy mi van az új kvízzel Az is hír, ha nem lesz belőle semmi - bár rossz hír . De én jobban bírom a rossz híreket, mint a bizonytalanságot. Szóval? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Itt vagyok. Mindenképp lesz. Egy problémába ütköztem. NA jó, kettőbe. Van az emberi lustaságom, ami kicsit vissza fogott. A másik, hogy az indulás előtt 6-8 éppkézláb kérdést össze kell szedni, ami megállja a helyét egy ilyen erősebbnek szánt megmérettetésen, és amiket találtam is, a 4.- 5. kérdésnél beleakadtam egy olyan oldalba, ahol az addigi kérdéseimre is a válaszok össze voltak gyűjtve. Így próbálok egy másik alternatívát kitalálni, hátha van. Szó mi szó, ezt a fajta kvízt sokkal jobban el lehet cseszni, mert a kérdések sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak, mint az előző pörgős verziókban. Na inkább igérek valamit, mert azt be szoktam tartani. Ígérem, hogy jövő hét péntek környékén indul a játék valamikor, csak annak pontos időpontjára várok javaslatokat tőletek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Szerintem péntek este induljon. Előtte pár nappal remélem leírod a részletes játékszabályt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Hát ez jó hír! Érdemes volt akkor kicsit noszogatni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Remélhetőleg rendszeresebbé válnak a kvízek a közeljövőben, ennek keretében újra megnyitom ezt a topikot ahol majd az éppen aktuális játékról lehet olvasni infókat. Dzséjt jelezte, hogy szívesen csinálna egy újabb játékot, így legközelebb erre lehet számítani. Részletek hamarosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 12. Ha a többségnek jó, pénteken 20:30-as kezdéssel Star Wars: Mozitól a Képernyőig kvízt tartunk, melyben vegyesen lesznek kérdések a hat filmből, a TCW mozifilmből és a TCW sorozatból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Nekem eddig jó, majd csak nem jön közbe addig semmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Ha jól tudom Pildi nem lesz itthon már a héten. Esetleg megvárhatnánk ezzel a kvízzel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Ha jól tudom Pildi nem lesz itthon már a héten. Esetleg megvárhatnánk ezzel a kvízzel. Lehet róla szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Nem tudom a többiek mit szólnak hozzá. Lehetne hétfő este. Legalább jól indulna a hét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Péntektől kezdve nekem jó, pénteken írom az utolsó ZH-mat a szünet előtt, így péntektől nekem már Hawaii Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Benne vagyok....de epizód címeket kérdezni tilos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Benne vagyok....de epizód címeket kérdezni tilos Nem lesznek epizódcímek... Olyan már lehet, hogy készítési sorrendben hányadik volt ez és ez az epizód, de csak mérsékelten, minden második kérdés lesz ilyen Akkor legyen hétfő, ha a többségnek megfelelő és akkor Pildi is részt tud venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Nem, olyan kell, hogy állítsuk készenléti sorrendbe a 22 részt Persze a magyar, angol és japán epizódcímekkel kell sorrendbe leírni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Nekem bármelyik este megfelel. Dzséjt, gondolj azokra is, akik némi lemaradásban vannak az SW legrészletesebb lexikális adatainak agyukba integrálásával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Dzséjt, gondolj azokra is, akik némi lemaradásban vannak az SW legrészletesebb lexikális adatainak agyukba integrálásával. Csatlakozom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Nyugalom, úgy állítottam össze a kérdéseket, hogy kolmilannak izzasztó legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Nyugalom, úgy állítottam össze a kérdéseket, hogy kolmilannak izzasztó legyen Kolmilannak válaszadás előtt kötelező a Power off gomb megnyomása. De egy Restartban is kiegyezzek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Kolmilannak válaszadás előtt kötelező a Power off gomb megnyomása. De egy Restartban is kiegyezzek. De az nem lenne már túl könnyű? Én nem játszom, kolmilan restartol, hát hol maradna úgy az élvezet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. De az nem lenne már túl könnyű? Én nem játszom, kolmilan restartol, hát hol maradna úgy az élvezet? Én piszkosul élvezni tudnám. Lenne némi esélyem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 13. Nyugalom, úgy állítottam össze a kérdéseket, hogy kolmilannak izzasztó legyen Ettől én nem nyugodtam meg Én piszkosul élvezni tudnám. Lenne némi esélyem Ahogy írod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.