Hozzászólás ideje: 2008. Február 18.17 éve Hmmm... jártak egy kicsit a gondolataim, és az jutott az eszembe, hogy mi lenne, ha kezdetben mégsem lennének olyan veszett nehéz kérdések, csak pár forduló után nehezedne (persze az is szubjektív, hogy kinek mi a nehéz). Attól függően, mennyire megy a játék a társaságnak. Mert ha hamar elvérzünk, gyorsan véget is ér. És az kár lenne Bár ez csak személyes vélemény Teljesen igaz. Én is támogatom az ötletet.
Hozzászólás ideje: 2008. Február 18.17 éve Szerző A jelentkezés milyen lenne?Remélem nem sztorizással kell elintézni. Nem, szerepjáték vonal kilőve. Simán csak jelentkezni kell majd a játékra az elején, hogy összegezzük hány emberrel kell számolnunk. Karrde, az elején könnyebbek lesznek. De nehezedni fognak, mert ha nem hull ki senki, akkor nem beszélünk versenyről.
Hozzászólás ideje: 2008. Február 19.17 éve Karrde, az elején könnyebbek lesznek. De nehezedni fognak, mert ha nem hull ki senki, akkor nem beszélünk versenyről. Ez remek felépítésnek tűnik! Természetesen én is szeretnék résztvenni a játékban.
Hozzászólás ideje: 2008. Február 26.17 éve Esetleg nem akarna valaki tartani egy amolyan szokásos fordulót addig, amíg az új játék elindul? Olyan szívesen játszanék újra
Hozzászólás ideje: 2008. Február 26.17 éve Esetleg nem akarna valaki tartani egy amolyan szokásos fordulót addig, amíg az új játék elindul?Olyan szívesen játszanék újra Annak már vége, lezárult. Türelem pildi, hamarosan beindul az új.
Hozzászólás ideje: 2008. Március 20.17 éve Kedves Coce, mi a helyzet? Már március vége van lassan... Nem mondta, melyik év márciusának az eleje
Hozzászólás ideje: 2008. Április 15.17 éve Azt hiszem, eléggé türelmes voltam eddig Most már hallhatnánk végre valamit, hogy mi van az új kvízzel Az is hír, ha nem lesz belőle semmi - bár rossz hír . De én jobban bírom a rossz híreket, mint a bizonytalanságot. Szóval?
Hozzászólás ideje: 2008. Április 16.17 éve Szerző Itt vagyok. Mindenképp lesz. Egy problémába ütköztem. NA jó, kettőbe. Van az emberi lustaságom, ami kicsit vissza fogott. A másik, hogy az indulás előtt 6-8 éppkézláb kérdést össze kell szedni, ami megállja a helyét egy ilyen erősebbnek szánt megmérettetésen, és amiket találtam is, a 4.- 5. kérdésnél beleakadtam egy olyan oldalba, ahol az addigi kérdéseimre is a válaszok össze voltak gyűjtve. Így próbálok egy másik alternatívát kitalálni, hátha van. Szó mi szó, ezt a fajta kvízt sokkal jobban el lehet cseszni, mert a kérdések sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak, mint az előző pörgős verziókban. Na inkább igérek valamit, mert azt be szoktam tartani. Ígérem, hogy jövő hét péntek környékén indul a játék valamikor, csak annak pontos időpontjára várok javaslatokat tőletek.
Hozzászólás ideje: 2008. Április 16.17 éve Szerintem péntek este induljon. Előtte pár nappal remélem leírod a részletes játékszabályt is.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 12.15 éve Remélhetőleg rendszeresebbé válnak a kvízek a közeljövőben, ennek keretében újra megnyitom ezt a topikot ahol majd az éppen aktuális játékról lehet olvasni infókat. Dzséjt jelezte, hogy szívesen csinálna egy újabb játékot, így legközelebb erre lehet számítani. Részletek hamarosan.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 12.15 éve Ha a többségnek jó, pénteken 20:30-as kezdéssel Star Wars: Mozitól a Képernyőig kvízt tartunk, melyben vegyesen lesznek kérdések a hat filmből, a TCW mozifilmből és a TCW sorozatból.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve Ha jól tudom Pildi nem lesz itthon már a héten. Esetleg megvárhatnánk ezzel a kvízzel.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve Ha jól tudom Pildi nem lesz itthon már a héten. Esetleg megvárhatnánk ezzel a kvízzel. Lehet róla szó.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve Nem tudom a többiek mit szólnak hozzá. Lehetne hétfő este. Legalább jól indulna a hét.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve Péntektől kezdve nekem jó, pénteken írom az utolsó ZH-mat a szünet előtt, így péntektől nekem már Hawaii
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve Benne vagyok....de epizód címeket kérdezni tilos Nem lesznek epizódcímek... Olyan már lehet, hogy készítési sorrendben hányadik volt ez és ez az epizód, de csak mérsékelten, minden második kérdés lesz ilyen Akkor legyen hétfő, ha a többségnek megfelelő és akkor Pildi is részt tud venni.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve Nem, olyan kell, hogy állítsuk készenléti sorrendbe a 22 részt Persze a magyar, angol és japán epizódcímekkel kell sorrendbe leírni.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve Nekem bármelyik este megfelel. Dzséjt, gondolj azokra is, akik némi lemaradásban vannak az SW legrészletesebb lexikális adatainak agyukba integrálásával.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve Dzséjt, gondolj azokra is, akik némi lemaradásban vannak az SW legrészletesebb lexikális adatainak agyukba integrálásával. Csatlakozom
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve Nyugalom, úgy állítottam össze a kérdéseket, hogy kolmilannak izzasztó legyen
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve Nyugalom, úgy állítottam össze a kérdéseket, hogy kolmilannak izzasztó legyen Kolmilannak válaszadás előtt kötelező a Power off gomb megnyomása. De egy Restartban is kiegyezzek.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve Kolmilannak válaszadás előtt kötelező a Power off gomb megnyomása. De egy Restartban is kiegyezzek. De az nem lenne már túl könnyű? Én nem játszom, kolmilan restartol, hát hol maradna úgy az élvezet?
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve De az nem lenne már túl könnyű? Én nem játszom, kolmilan restartol, hát hol maradna úgy az élvezet? Én piszkosul élvezni tudnám. Lenne némi esélyem
Hozzászólás ideje: 2009. Október 13.15 éve Nyugalom, úgy állítottam össze a kérdéseket, hogy kolmilannak izzasztó legyen Ettől én nem nyugodtam meg Én piszkosul élvezni tudnám. Lenne némi esélyem Ahogy írod
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.