Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Hmmm... jártak egy kicsit a gondolataim, és az jutott az eszembe, hogy mi lenne, ha kezdetben mégsem lennének olyan veszett nehéz kérdések, csak pár forduló után nehezedne (persze az is szubjektív, hogy kinek mi a nehéz). Attól függően, mennyire megy a játék a társaságnak. Mert ha hamar elvérzünk, gyorsan véget is ér. És az kár lenne :) Bár ez csak személyes vélemény :)

Teljesen igaz. Én is támogatom az ötletet.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
A jelentkezés milyen lenne?

Remélem nem sztorizással kell elintézni. :)

Nem, szerepjáték vonal kilőve. Simán csak jelentkezni kell majd a játékra az elején, hogy összegezzük hány emberrel kell számolnunk.

Karrde, az elején könnyebbek lesznek. :) De nehezedni fognak, mert ha nem hull ki senki, akkor nem beszélünk versenyről. :)

Hozzászólás ideje:

Esetleg nem akarna valaki tartani egy amolyan szokásos fordulót addig, amíg az új játék elindul?

Olyan szívesen játszanék újra :cry:

• 4 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Azt hiszem, eléggé türelmes voltam eddig :D Most már hallhatnánk végre valamit, hogy mi van az új kvízzel :)

Az is hír, ha nem lesz belőle semmi - bár rossz hír ;) . De én jobban bírom a rossz híreket, mint a bizonytalanságot. Szóval?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Itt vagyok. Mindenképp lesz. Egy problémába ütköztem. NA jó, kettőbe. Van az emberi lustaságom, ami kicsit vissza fogott. ;) A másik, hogy az indulás előtt 6-8 éppkézláb kérdést össze kell szedni, ami megállja a helyét egy ilyen erősebbnek szánt megmérettetésen, és amiket találtam is, a 4.- 5. kérdésnél beleakadtam egy olyan oldalba, ahol az addigi kérdéseimre is a válaszok össze voltak gyűjtve. Így próbálok egy másik alternatívát kitalálni, hátha van. Szó mi szó, ezt a fajta kvízt sokkal jobban el lehet cseszni, mert a kérdések sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak, mint az előző pörgős verziókban.

Na inkább igérek valamit, mert azt be szoktam tartani. Ígérem, hogy jövő hét péntek környékén indul a játék valamikor, csak annak pontos időpontjára várok javaslatokat tőletek.

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Remélhetőleg rendszeresebbé válnak a kvízek a közeljövőben, ennek keretében újra megnyitom ezt a topikot ahol majd az éppen aktuális játékról lehet olvasni infókat. Dzséjt jelezte, hogy szívesen csinálna egy újabb játékot, így legközelebb erre lehet számítani. Részletek hamarosan.

Hozzászólás ideje:
Benne vagyok....de epizód címeket kérdezni tilos :D

Nem lesznek epizódcímek... Olyan már lehet, hogy készítési sorrendben hányadik volt ez és ez az epizód, de csak mérsékelten, minden második kérdés lesz ilyen ;)

Akkor legyen hétfő, ha a többségnek megfelelő és akkor Pildi is részt tud venni.

Hozzászólás ideje:
Dzséjt, gondolj azokra is, akik némi lemaradásban vannak az SW legrészletesebb lexikális adatainak agyukba integrálásával. :D

Csatlakozom ;)

Hozzászólás ideje:
Nyugalom, úgy állítottam össze a kérdéseket, hogy kolmilannak izzasztó legyen :D
Kolmilannak válaszadás előtt kötelező a Power off gomb megnyomása. :D De egy Restartban is kiegyezzek. :D
Hozzászólás ideje:
Kolmilannak válaszadás előtt kötelező a Power off gomb megnyomása. :D De egy Restartban is kiegyezzek. :D

De az nem lenne már túl könnyű? Én nem játszom, kolmilan restartol, hát hol maradna úgy az élvezet? :D

Hozzászólás ideje:
De az nem lenne már túl könnyű? Én nem játszom, kolmilan restartol, hát hol maradna úgy az élvezet? :D
Én piszkosul élvezni tudnám. Lenne némi esélyem :D
Hozzászólás ideje:
Nyugalom, úgy állítottam össze a kérdéseket, hogy kolmilannak izzasztó legyen :D

Ettől én nem nyugodtam meg :P

Én piszkosul élvezni tudnám. Lenne némi esélyem :D

Ahogy írod :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.