Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A murkhanai dologról jutott eszembe, hogy lehetne nyitni külön témát a Legends-ből az új kánonba átkerült elemek kitárgyalására is. Eddig is volt már rá példa, hogy könyvekből átvettek elemeket, jelenleg is zajlik ez a folyamat és a jövőben is fog.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tarkin regényről

Egy hír szerint Daala admirális szerepeltetésére a Tarkinban mégsem történt meg. Viszont ez nem jelenti azt, hogy nem fognak utalni rá.

Kíváncsi vagyok milyen régi könyvbéli karakter fog feltűnni a könyvben.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Ezt vártam, hogy az ilyen apróságok ismét megvetik a lábukat a canon művekben. :)

Hozzászólás ideje:

Canon lett Luceno új könyvében Ars Dangor (ismeri őt itt valaki?) illetve Valorum kancellárelődje, Kalpana is.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem igazán, eddig regényben nem szerepelt, csupán egy forráskönyvben bukkant fel.

Illetve Kalpana sem szerepelt túl sokat, csak a Darth Plagueis-ben.

Hozzászólás ideje:

Legalábbis a nevek, de attól még teljesen más háttérsztorit írhatnak hozzájuk. Sajnos, a Rebels-ben a Kessel sem hasonlított egy megnyomorított krumplira. :(

Hozzászólás ideje:

Bothawui, Cartao, Brentaal IV (ezek bolygók) átkerültek az új kánonba.

A Buthawui nem került ki a kánonból, mivel a TCW 1. évadában említik.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Buthawui nem került ki a kánonból, mivel a TCW 1. évadában említik.

Ez esetben már akkor "feljebb" került.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

(eletekintve Thrawn karrierjétől, ami ugye ment a levesbe a Disney-nél).

Nem ment a levesbe. Berakták egy olyan sarokba, aminek a neve Legends. De ebből a sarokból is merítenek. Ha 11-4D-t, Ranulph Tarkint, Armand Isard-ot átemelték, akkor majd pont Thrawn-t hagyják ki? Kétlem.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Biblringi Hajógyár, az Aquaris bekerültek az új kánonba.

Hozzászólás ideje:

Engem az is érdekelne, a kánonból mi kerül át a Legends-be, már ha folytatják. Ez Palpatine keresztneve kapcsán jutott eszembe. Folytatják amúgy a Legends univerzumot?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Legends könyveket jelen pillanatban nem folytatják. (Esetleg ez akkor képzelhető el, ha a lobbisták sikerrel járnak. )

Így hát jelenleg egy irányú a dolog, csak a Legends-ből kerülnek át dolgok az új kánonba.

Hozzászólás ideje:

Engem az is érdekelne, a kánonból mi kerül át a Legends-be, már ha folytatják. Ez Palpatine keresztneve kapcsán jutott eszembe. Folytatják amúgy a Legends univerzumot?

A Legends -ről a Legends topikokban lehet társalogni. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ha valamit át is vesznek belőlük, úgyis megváltoztatják.

Én ebben nem vagyok biztos. Állítólag úgy működik a dolog, hogy ha van rá lehetőség, akkor a régebbi könyvekből átemelik az elemeket .Igaz, biztos lesz, amit megváltoztatnak. De szerintem lesz olyan is, ami változatlan marad.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Remélem nem. Remélem Mara Jade egyáltalán nem kerül be a kánonba, mert minden bizonnyal semmi köze nincs Luke-hoz (ugye remete) így meg számomra nem lenne az igazi, hogy nem dúl köztük a Lamour :)

Pedig, ha tippelnem kéne, akkor azt mondom, hogy Mara újra be fog kerülni. Sőt, nem csak ő, hanem Thrawn, Revan és még sokan mások is. Amit megcsináltak Armand Isard-dal, 11-4D-vel akkor azt pont a legnépszerűbb könyves, vagy egyéb karaktereknél hagyják ki? Kétlem. Nyilván majd megváltoztatják a sorsuk alakulását. De nem hiszem, hogy Marát kihagyják. Nála meg lehet csinálni, hogy a múltja változatlan marad, a jövője pedig megváltozik.

Hozzászólás ideje:

Thrawn és Revan kánonba kerülésének örülnék, utóbbi előbb utóbb szerintem biztosan megtörténik, voltak már ere utaló jelek.... Thrawn pedig a személyes kedvencem volt a régi EU-ban a Thrawn trilógiából a fontosabb nem filmes szereplők közül ő az a karakter akit tényleg kedveltem, Mara és Talon Karrde nekem sosem volt a szívem csücske. Utóbbival szertintem nem is kezdenek semmit a jövőben, Mara viszont lehetséges, hogy kánonba kerül, ha így lesz remélem ez az "Uralkodó jobbkeze" dolog kimarad mert az mindig is nonszensz volt.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Ghest nevű szörnyeteg; Betu, Rodia bolygó egyik kontinense; Abran Balfour birodalmi moff személye átkerültek az új kánonba.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az USA-ban már kezdenek megjelenni az új kánonban tartozó könyvek (pl. Tarkin), s az átkerülő dolgokat a Wookieepedia is szorgalmasan kigyűjti.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Így van, az átkerült elemeket odakint listázzák. Úgy gondoltam nem árt ilyen téma ide, így mindenki láthatja majd rendszerezve ezeket.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Story Group megerősítette, hogy a jövőben továbbra is várhatóak elemek és karakterek a Legendákból.

Állítólag, ha egy szerző Legenda anyagot szeretne alkalmazni és semmi sem szól ellene, akkor megteheti.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.