Jump to content

Legendákból az új kánonba

Recommended Posts

Tarkin regényről

Egy hír szerint Daala admirális szerepeltetésére a Tarkinban mégsem történt meg. Viszont ez nem jelenti azt, hogy nem fognak utalni rá.

Kíváncsi vagyok milyen régi könyvbéli karakter fog feltűnni a könyvben.

Edited by Darth Revan9

• 2 weeks later...

(eletekintve Thrawn karrierjétől, ami ugye ment a levesbe a Disney-nél).

Nem ment a levesbe. Berakták egy olyan sarokba, aminek a neve Legends. De ebből a sarokból is merítenek. Ha 11-4D-t, Ranulph Tarkint, Armand Isard-ot átemelték, akkor majd pont Thrawn-t hagyják ki? Kétlem.

• 2 weeks later...

Ha valamit át is vesznek belőlük, úgyis megváltoztatják.

Én ebben nem vagyok biztos. Állítólag úgy működik a dolog, hogy ha van rá lehetőség, akkor a régebbi könyvekből átemelik az elemeket .Igaz, biztos lesz, amit megváltoztatnak. De szerintem lesz olyan is, ami változatlan marad.

• 1 month later...

Remélem nem. Remélem Mara Jade egyáltalán nem kerül be a kánonba, mert minden bizonnyal semmi köze nincs Luke-hoz (ugye remete) így meg számomra nem lenne az igazi, hogy nem dúl köztük a Lamour :)

Pedig, ha tippelnem kéne, akkor azt mondom, hogy Mara újra be fog kerülni. Sőt, nem csak ő, hanem Thrawn, Revan és még sokan mások is. Amit megcsináltak Armand Isard-dal, 11-4D-vel akkor azt pont a legnépszerűbb könyves, vagy egyéb karaktereknél hagyják ki? Kétlem. Nyilván majd megváltoztatják a sorsuk alakulását. De nem hiszem, hogy Marát kihagyják. Nála meg lehet csinálni, hogy a múltja változatlan marad, a jövője pedig megváltozik.

Thrawn és Revan kánonba kerülésének örülnék, utóbbi előbb utóbb szerintem biztosan megtörténik, voltak már ere utaló jelek.... Thrawn pedig a személyes kedvencem volt a régi EU-ban a Thrawn trilógiából a fontosabb nem filmes szereplők közül ő az a karakter akit tényleg kedveltem, Mara és Talon Karrde nekem sosem volt a szívem csücske. Utóbbival szertintem nem is kezdenek semmit a jövőben, Mara viszont lehetséges, hogy kánonba kerül, ha így lesz remélem ez az "Uralkodó jobbkeze" dolog kimarad mert az mindig is nonszensz volt.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

A Story Group megerősítette, hogy a jövőben továbbra is várhatóak elemek és karakterek a Legendákból.

Állítólag, ha egy szerző Legenda anyagot szeretne alkalmazni és semmi sem szól ellene, akkor megteheti.

Edited by Darth Revan9