Darth Revan9 Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 A murkhanai dologról jutott eszembe, hogy lehetne nyitni külön témát a Legends-ből az új kánonba átkerült elemek kitárgyalására is. Eddig is volt már rá példa, hogy könyvekből átvettek elemeket, jelenleg is zajlik ez a folyamat és a jövőben is fog. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 26, 2014 Author Share Posted October 26, 2014 (edited ) Tarkin regényről Egy hír szerint Daala admirális szerepeltetésére a Tarkinban mégsem történt meg. Viszont ez nem jelenti azt, hogy nem fognak utalni rá. Kíváncsi vagyok milyen régi könyvbéli karakter fog feltűnni a könyvben. Edited October 26, 2014 by Darth Revan9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Az említett nem lett volna rossz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 Ranulph Tarkin és Armand Isard átkerültek az új kánonba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Ezt vártam, hogy az ilyen apróságok ismét megvetik a lábukat a canon művekben. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Remélem, minél több ilyen örömteli hírt kapunk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted November 5, 2014 Author Share Posted November 5, 2014 Tarkin eriadui származása és Eriadu, mint helyszín átkerültek az új kánonba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Canon lett Luceno új könyvében Ars Dangor (ismeri őt itt valaki?) illetve Valorum kancellárelődje, Kalpana is. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted November 8, 2014 Author Share Posted November 8, 2014 Nem igazán, eddig regényben nem szerepelt, csupán egy forráskönyvben bukkant fel. Illetve Kalpana sem szerepelt túl sokat, csak a Darth Plagueis-ben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Mindegy, ezek a kis dolgok is számítanak szerintem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted November 9, 2014 Author Share Posted November 9, 2014 Az eriadui csúcstalálkozó is átkerült az új kánonba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 11-4D, Darth Plagueis droidja átkerült az új kánonba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted November 15, 2014 Author Share Posted November 15, 2014 Bothawui, Cartao, Brentaal IV (ezek bolygók) átkerültek az új kánonba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Legalábbis a nevek, de attól még teljesen más háttérsztorit írhatnak hozzájuk. Sajnos, a Rebels-ben a Kessel sem hasonlított egy megnyomorított krumplira. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 15, 2014 Share Posted November 15, 2014 Bothawui, Cartao, Brentaal IV (ezek bolygók) átkerültek az új kánonba. A Buthawui nem került ki a kánonból, mivel a TCW 1. évadában említik. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted November 16, 2014 Author Share Posted November 16, 2014 A Buthawui nem került ki a kánonból, mivel a TCW 1. évadában említik. Ez esetben már akkor "feljebb" került. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted November 24, 2014 Author Share Posted November 24, 2014 (eletekintve Thrawn karrierjétől, ami ugye ment a levesbe a Disney-nél). Nem ment a levesbe. Berakták egy olyan sarokba, aminek a neve Legends. De ebből a sarokból is merítenek. Ha 11-4D-t, Ranulph Tarkint, Armand Isard-ot átemelték, akkor majd pont Thrawn-t hagyják ki? Kétlem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 (edited ) A Biblringi Hajógyár, az Aquaris bekerültek az új kánonba. Edited November 27, 2014 by Darth Revan9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirszalhasogato Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Engem az is érdekelne, a kánonból mi kerül át a Legends-be, már ha folytatják. Ez Palpatine keresztneve kapcsán jutott eszembe. Folytatják amúgy a Legends univerzumot? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted December 2, 2014 Author Share Posted December 2, 2014 A Legends könyveket jelen pillanatban nem folytatják. (Esetleg ez akkor képzelhető el, ha a lobbisták sikerrel járnak. ) Így hát jelenleg egy irányú a dolog, csak a Legends-ből kerülnek át dolgok az új kánonba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Engem az is érdekelne, a kánonból mi kerül át a Legends-be, már ha folytatják. Ez Palpatine keresztneve kapcsán jutott eszembe. Folytatják amúgy a Legends univerzumot? A Legends -ről a Legends topikokban lehet társalogni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted December 17, 2014 Author Share Posted December 17, 2014 Ha valamit át is vesznek belőlük, úgyis megváltoztatják. Én ebben nem vagyok biztos. Állítólag úgy működik a dolog, hogy ha van rá lehetőség, akkor a régebbi könyvekből átemelik az elemeket .Igaz, biztos lesz, amit megváltoztatnak. De szerintem lesz olyan is, ami változatlan marad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted February 12, 2015 Author Share Posted February 12, 2015 Remélem nem. Remélem Mara Jade egyáltalán nem kerül be a kánonba, mert minden bizonnyal semmi köze nincs Luke-hoz (ugye remete) így meg számomra nem lenne az igazi, hogy nem dúl köztük a Lamour Pedig, ha tippelnem kéne, akkor azt mondom, hogy Mara újra be fog kerülni. Sőt, nem csak ő, hanem Thrawn, Revan és még sokan mások is. Amit megcsináltak Armand Isard-dal, 11-4D-vel akkor azt pont a legnépszerűbb könyves, vagy egyéb karaktereknél hagyják ki? Kétlem. Nyilván majd megváltoztatják a sorsuk alakulását. De nem hiszem, hogy Marát kihagyják. Nála meg lehet csinálni, hogy a múltja változatlan marad, a jövője pedig megváltozik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpi Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Thrawn és Revan kánonba kerülésének örülnék, utóbbi előbb utóbb szerintem biztosan megtörténik, voltak már ere utaló jelek.... Thrawn pedig a személyes kedvencem volt a régi EU-ban a Thrawn trilógiából a fontosabb nem filmes szereplők közül ő az a karakter akit tényleg kedveltem, Mara és Talon Karrde nekem sosem volt a szívem csücske. Utóbbival szertintem nem is kezdenek semmit a jövőben, Mara viszont lehetséges, hogy kánonba kerül, ha így lesz remélem ez az "Uralkodó jobbkeze" dolog kimarad mert az mindig is nonszensz volt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted February 12, 2015 Author Share Posted February 12, 2015 Inkább olyan ítélet végrehajtó lehetne, mint Ventress volt a Klónháború idejében. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted March 6, 2015 Author Share Posted March 6, 2015 (edited ) A Ghest nevű szörnyeteg; Betu, Rodia bolygó egyik kontinense; Abran Balfour birodalmi moff személye átkerültek az új kánonba. Edited March 6, 2015 by Darth Revan9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Ezek amiket soroltak,hogy atkerultek,ezt hogy kell erteni? Az uj konyvekrol derultek ki mar ilyenek?Vagy hol lesznek ezek? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Az USA-ban már kezdenek megjelenni az új kánonban tartozó könyvek (pl. Tarkin), s az átkerülő dolgokat a Wookieepedia is szorgalmasan kigyűjti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 14, 2015 Author Share Posted April 14, 2015 Így van, az átkerült elemeket odakint listázzák. Úgy gondoltam nem árt ilyen téma ide, így mindenki láthatja majd rendszerezve ezeket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 (edited ) A Story Group megerősítette, hogy a jövőben továbbra is várhatóak elemek és karakterek a Legendákból. Állítólag, ha egy szerző Legenda anyagot szeretne alkalmazni és semmi sem szól ellene, akkor megteheti. Edited April 19, 2015 by Darth Revan9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts