Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát Palpi úgy gondolta, h Vadert lecseréli Luke-ra, Vader meg úgy gondolta, hogy két Sith helyett két Skywalker... abban egyetértettek, h Luke kell nekik, csak abban nem, hogy egymással mit kezdenek :D

Hozzászólás ideje:
Hát Palpi úgy gondolta, h Vadert lecseréli Luke-ra, Vader meg úgy gondolta, hogy két Sith helyett két Skywalker... abban egyetértettek, h Luke kell nekik, csak abban nem, hogy egymással mit kezdenek :D

Hát persze, ez a legdurvább az egészben. mindketten azt hitték, hogy megszerezhetik Luke-ot a saját céljukra, és kinyírhatják a másikat. klasszikus Sith belső konfliktus.

Hozzászólás ideje:

Az nem egy lehetőség, hogy Vader, 3 sith-et akar?

Jediként sem nagyon érdekelte, hogy nem lenne szabad szerelembe esni, házasodni.

Lehet Sith-ként sem érdekli a 2 sithes szabály.

Hozzászólás ideje:
Az nem egy lehetőség, hogy Vader, 3 sith-et akar?

Jediként sem nagyon érdekelte, hogy nem lenne szabad szerelembe esni, házasodni.

Lehet Sith-ként sem érdekli a 2 sithes szabály.

Hoppá! Itt a tuti! :D:D:D

Hozzászólás ideje:
Hoppá! Itt a tuti! :D:D:D

Szerintem nem akart Vader Palpival közösködni: császár akart lenni, és Sith Mester, a fiával, mint tanítvánnyal az oldalán. Nem a kétsithes szabály miatt, hanem mert egyszerűen nagyravágyó volt. Márpedig amíg Palpi él, aligha lehet császár...

Hozzászólás ideje:

ezek mellett én azt is könnyen el tudom képzelni, hogy Palpi ezek után csak úgy figyeltette Vader minden lépését, ahogy csak tudta, nehogy már pont ő járjon túl az eszén, meg azért jobb mindenről tudni, hogy ha kell, sarkára lépjen a cselszövő tanítványak. (ha az EU-t is bevesszük, akkor Vader-nek még Xizor herceggel is meggyűlt a baja, persze Palpi a háttérben röhögött)

Hozzászólás ideje:

A Birodalom Visszavágból egyértelmüen kidrül, hogy Vader el akarta pusztítani a Császárt és a fiát akarat volna maga mellé.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
A Birodalom Visszavágból egyértelmüen kidrül, hogy Vader el akarta pusztítani a Császárt és a fiát akarat volna maga mellé.

Szerintem Luke-ra várt volna a feladat, hogy elpusztítsa Sidit. De ha ez már így van, akkor miért javasolta ő maga Sidinek, hogy állítsák az ő oldalukra? Nem teljesen tiszta Vader szándéka.

Hozzászólás ideje:
Miss: De akkor már ott volt a fia is!

Úgy értettem, ha a fia nem állna mellé, mint a tanítványa, akkor még mindig maradhat Palpi mellett.

Hozzászólás ideje:
. De ha ez már így van, akkor miért javasolta ő maga Sidinek, hogy állítsák az ő oldalukra? Nem teljesen tiszta Vader szándéka.

Lentebb elhangzott, hogy kétszínű (ő is). Palpi előtt teszi az engedelmes tanítványt, aki csak az ő céljait tartja szeme előtt, a háta mögött meg ellene áskálódik.

Hozzászólás ideje:
az új Vader-Palpi csevejre gondolsz? NMert abbban ténykleg szinte beígérik egymásnak a szellőzőt...

Hát amennyiben az újban hangzik el ez a mondat:

"Állj mellém, mi véget vethetünk ennek a pusztító háborúskodásnak és ketten uralkodhatunk a Galaxison, mint apa és fia."

Szerintem ez elég egyértelműen utal arra, hogy Vadernek szándékában volt megölni Sidioust, és csak a két Skywalkernek kell maradnia.

Hozzászólás ideje:
Szerintem ez elég egyértelműen utal arra, hogy Vadernek szándékában volt megölni Sidioust, és csak a két Skywalkernek kell maradnia.

Az Ep3 óta forgatta a fejében. Csak hát ugye a villámló emberkéhez olyasvalaki kell, aki kevésbé van fémből mint ő - tehát ezt a részét valóban Luke kapta volna.

Hozzászólás ideje:
Az Ep3 óta forgatta a fejében. Csak hát ugye a villámló emberkéhez olyasvalaki kell, aki kevésbé van fémből mint ő - tehát ezt a részét valóban Luke kapta volna.

Erről jut eszembe.. nehogy valaki véletlenül megmutassa Luke-nak az EPII-t vagy III-at! Ha meglátná, hogy Obi meg Mace fénykarddal képesek voltak felfogni az erővillámokat, megpukkadna dühében, amiért a Halálcsillagon meggondaltlanul elhajította a sajátját, csak úgy a drámai hatás kedvéért :yeah:

Hozzászólás ideje:
Szerintem ott képes lett volna feláldozni magát. :yeah: Nem akart már harcolni.

Persze, de mondjuk kicsi később, amikor már lehiggadt... emlékszem, amikor először néztem a Klónokat, elképzeltem, hogy Luke ül a mellettem a moziban, és annál a jelenetnél, amikor Kenobi felfogja Dooku villámait, odafordulok hozzá, kárörvendően röhögve, hogy: "Na vazze, lúzer, gondoltad volna ezt?" :hmm:

Hozzászólás ideje:
Persze, de mondjuk kicsi később, amikor már lehiggadt... emlékszem, amikor először néztem a Klónokat, elképzeltem, hogy Luke ül a mellettem a moziban, és annál a jelenetnél, amikor Kenobi felfogja Dooku villámait, odafordulok hozzá, kárörvendően röhögve, hogy: "Na vazze, lúzer, gondoltad volna ezt?" :rock:

Ha Luke látta volna ezt a jelenetet, nem maradt volna csendben...

"Vazze, Obi-wan, erről miért nem szóltál?!" :peace:

Donát.

Hozzászólás ideje:

Bennem mindig felmerül a kérdés, hogy amikor a vén majom elkezdi villámozni akkor miért nem húzza magához a fénykardot és védi ki a villámokat vele?Miért hagyja magát?

Hozzászólás ideje:
Bennem mindig felmerül a kérdés, hogy amikor a vén majom elkezdi villámozni akkor miért nem húzza magához a fénykardot és védi ki a villámokat vele?Miért hagyja magát?

Mert a villámok eléggé kiütötték ahhoz, hogy ne tudjon az Erővel pöszmögni, plusz ideje sem nagyon volt rá, plusz nem tudta h milyen hatásfokkal hárít....

Hozzászólás ideje:
Szerintem meg tudat alatt arra játszott, hogy ha Vader látja a szenvedését, akkor visszatudja téríteni.

Hát akkor az NAGYON tudat alattt volt... olyan mélyen h fél lábbal már a reaktorban...

Hozzászólás ideje:
felkészültebb Windunak micsoda erőfeszítésébe tellett visszaverni a villámokat Palpatine kezéből...

...ja és egyesek szerint nnál a résznél még Palpi színészkedett is! Ha "játékból" meg tudta tartani a képzett Windut, akkor teljes lendületből miért ne tudott volna elbánni Luke-kal?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.