Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. (szerkesztve) viszont az idézeted nagyon jó! ANAKIN: if you are not with me, then you are my enemy ! Anakin háttal áll Obi-Wan-nak, ezért szerintem ez a jelenet nagyon jól összecseng a Return of the Jedi Vader és Luke endori jelenetével. erre gondolok : VADER: Obi-Wan once thought as you do Ebben a jelenetben háttal áll Vader Luke-nak. Valóban! Szenzációs a párhuzam, hogy ez eddig még nem jutott eszünkba. Bravo Xom! Szerkesztve: 2006. Május 12. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Valóban! Szenzációs a párhuzam, hogy ez eddig még nem jutott eszünkba. Bravo Xom! EZ tényleg nem rossz! SŐt!!! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Wow, mekkora jó párhuzam. "Hello there!" - egyik kedvencem Válasz
Ory-Wan Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Obi-Wan: Get out of here. There's nothing more you can do. Anakin: I'm not leaving without you, Master. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Kedvenc jelenetek:Padmé halála Padmé temetése Hát ez egy kicsit bizarr. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hát ez egy kicsit bizarr. Attól még, hogy szomorú, lehet az Nem csak a tartalma miatt lehet egy jelenet kedvenc. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 19. General Grievous will run and hide as he always does. He is a coward. egyik kedvenc Windu-idézetem Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 19. Hozzászólás ideje: 2007. Január 19. egyik kedvenc Windu-idézetem Nekem is. Grivi ugyanis EGYEDÜL ment be Palpihoz, Windu meg csak és kizárólag mindig kísérettel... ;-P Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 19. pedig Windu nem egy gyáva alak, az biztos annyira bírom a ROTS-ban Palpatine és Windu ezen első párbeszédét. Már látszódik, hogy milyen feszült Windu, mikor Palpival beszél Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Grievous csak a CW-ben bátrabb, a ROTS-ban inkább menekülni szokott Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. pedig Windu nem egy gyáva alak, az biztos annyira bírom a ROTS-ban Palpatine és Windu ezen első párbeszédét. Már látszódik, hogy milyen feszült Windu, mikor Palpival beszél Itt még szerintem nem gyanakszik rá. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. Hozzászólás ideje: 2007. Január 20. "It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him." Szerintem itt már eléggé gyanaxik. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. Hozzászólás ideje: 2007. Január 21. a ROTS-ban inkább menekülni szokott Kergetni szokták. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. na ez az idézet is nagyon jó (legalábbis szerintem ): "And a little more knowledge might light our way" (Yoda) Válasz
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Nagyon sok jó idézet van, például van pár: Uniónkat új alapokra helyezzük, neve mától Első Galaktikus Birodalom. A rend és a biztonság birodalma! - Darth Sidious Így száll hát sírba a szabadság... Tapsvihar közepette. - Padmé Uralkodásod még csak most kezdődött, s így is túl sokáig tartott. - Yoda Cody parancsnok, elérkezett a pillanat. Hajtsa végre a 66-os parancsot. - Darth Sidious A neved ettől a perctől fogva, Darth... Vader. - Darth Sidious Vader Nagyúr, már vártuk önt. - Nute Gunray Sidious Nagyúr békét ígért. Mi nem is kérünk mást... - Nute Gunray Akárhány katonád van, meg fogsz halni. - Grievous Egy Sith Nagyúr ínyenc falat nekünk - Obi-van Kenobi Még nagyon sokáig írhatnám... Bocsánat, hogy magyarul írom, remélem nem baj, de nem tudom őket angolul. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Nekem spec tetszik hogy magyarul írod, az újdonság varázsával hat Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.