Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Hát ez rajta áll, hozzáférése van a Disney+-hoz, úgyhogy, ha meg akarja nézni, nincs akadálya. De alapvetően ő sincs oda a Predator-szériáért, se az Alienekért. Előbbiből a Predators-t szereti csak, utóbbiból meg csupán az Aliens-t és az Alien Resurrectiont. Bár lehet, hogy ha még fent van, és épp kijön a szobából, amikor nézem, akkor másnap ő is megnézi. Így nézte végig a Wednesday-t is, ami hát finoman is olyan sorozat, amit sosem hittem volna, hogy a 60-as évei közepét taposó, 20+ évet a hadseregben lehúzó, merev, katonás, konzervatív apám végignéz, nem is egyszer. Ehhez képest egy Halálbolygó tokkal-vonóval hozzá illik.
Hozzászólás ideje: 1 órával korábban1 órája 33 perccel korábban, Dzséjt írta:Így nézte végig a Wednesday-t is, ami hát finoman is olyan sorozat, amit sosem hittem volnaHát meglepő valóban. Azzal én sem mernék próbálkozni. Az jobb, hogy magától ment.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.