KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. (szerkesztve) Az előzetesek alapján űtős lesz a sztori befejezése. Vajon Bane van olyan állat, hogy gyerekeket is bántson? Ahsoka is megkapta a magáét... Nah, jó, ő már nem gyerek, ő már 14 éves, ahogyan azt a regényben mondja. Bane-nek szerintem nem jelentene problémát, hogy gyerekeket bántson, vagy esetleg megöljön, őt csakis a pénz érdekli, és a a gyilkolás okozta öröm. Viszont nem hinném, hogy bántalmazná őket, mert Sidious gondolom sértetlenül tart rájuk igényt... A Wookieepedia szerint azért, mert... Spoiler: ...Mert Erőt használó kémeket akar kiképezni belőlük, hogy az ő sötét ügynökei legyenek. Szerkesztve: 2009. Október 4. - KisKósa Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. (szerkesztve) Ahsoka is megkapta a magáét... Nah, jó, ő már nem gyerek, ő már 14 éves, ahogyan azt a regényben mondja. Bane-nek szerintem nem jelentene problémát, hogy gyerekeket bántson, vagy esetleg megöljön, őt csakis a pénz érdekli, és a a gyilkolás okozta öröm. Viszont nem hinném, hogy bántalmazná őket, mert Sidious gondolom sértetlenül tart rájuk igényt... A Wookieepedia szerint azért, mert... ...Mert Erőt használó kémeket akar kiképezni belőlük, hogy az ő sötét ügynökei legyenek. Nocsak, Sidious sok kicsi Ventresst akar. Pedig azt hittem Grievous Erőhasználóvá válása van a háttérben. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Spoiler: Azt hiszem, nekem ez az ötlet a gyerekekről nem bejövős. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Mármint melyik, az enyém, vagy Revané? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Csak nehogy képbe kerüljőn: Spoiler: az ici pici Mara Jade Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Mármint melyik, az enyém, vagy Revané? Bocsi Az az infó, ami a wookie-n van fent. Oldie igaz, ez ne legyen, kicsit tartok tőle Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. (szerkesztve) Hmmm... Érdekes lenne, az egyszer biztos. De a Wookieepedia szerint még meg sem született, majd csak az EPIII. után fog két évvel. Szóval, Karrde... Megnyugodhatsz. Szerkesztve: 2009. Október 4. - KisKósa Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Legalábbis egyelőre megnyugodhatsz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Akkor most melyiket tegyem? Nem tudtam a pontos születését, de mivel Filoni csípi az EU-t, ezt nem fogják felborítani Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Nocsak, ezúttal már nem raknak fel a www.starwars.com-ra olyan előzeteseket, amit általában az az idétlen hangú narrátor szokott bemutatni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Nocsak, ezúttal már nem raknak fel a www.starwars.com-ra olyan előzeteseket, amit általában az az idétlen hangú narrátor szokott bemutatni? Kicsit furcsák, mert régebben új epizód rövid leírása is felkerült már szombat reggel. Most az sincs. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Kicsit furcsák, mert régebben új epizód rövid leírása is felkerült már szombat reggel. Most az sincs.Az Episode Guide-okra gondolsz? Mert az most is van...http://starwars.com/theclonewars/guide/episode201.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Az Episode Guide-okra gondolsz? Mert az most is van...http://starwars.com/theclonewars/guide/episode201.html Az új epizódra gondoltam. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Akkor most melyiket tegyem? Nem tudtam a pontos születését, de mivel Filoni csípi az EU-t, ezt nem fogják felborítani Fiolini csípi az EU-t, de a kronológiákat már változtatták. Most miért ne tennék meg? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Mellesleg hibás a Cargo Of Doom episode guide-ja. Abban azt írják, hogy Denal utoljára a Downfall Of A Droidban szerepelt, ami hülyeség, mert az a Duel Of The Droids volt... De ha rákattintunk a Downfallra, akkor is a Duelre irányít át, szóval érdekes... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Skaccok, felvetődött egy érdekes kérdés az sw.hu-n. Hová tűnt Ziro? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. (szerkesztve) Skaccok, felvetődött egy érdekes kérdés az sw.hu-n. Hová tűnt Ziro? Szerintem a peremvidéken bujkál valahol. Szerkesztve: 2009. Október 5. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Skaccok, felvetődött egy érdekes kérdés az sw.hu-n. Hová tűnt Ziro? Nekem is hiányzott, hogy megtudjuk, ki miatt kerölt ki a börtönből. Reméljük megtudjuk majd valamikor Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Az tényleg jó lenne. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Tényleg.Bane csak úgy elengedte volna?De hol? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Tényleg.Bane csak úgy elengedte volna?De hol?Csak ki ne derüljön, hogy Bane-nek új csizmája van. Igazi hutt bőr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Tényleg.Bane csak úgy elengedte volna?De hol?Szerintem Ziro volt a megbízó. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Szerintem Ziro volt a megbízó. A börtönből?Ez érdekes. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. A börtönből?Ez érdekes.Miért ne? Egy hutt -nak messzire elér a keze. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Nekem totál ki is ment a fejemből Ziro. Szerintem csak egy megbízás volt, aztán lépjünk tovább kategória Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Nekem totál ki is ment a fejemből Ziro. Szerintem csak egy megbízás volt, aztán lépjünk tovább kategória Szerintem előkerül még. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Felkerült a harmadik epizód guide -ja a topikba. Hát mit nem mondjak, elég érdekesnek ígérkezik. Öt helyszínen fogunk járni, kíváncsi vagyok hogyan oldják majd meg, hogy ne legyen túl zsúfolt az epizód. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. (szerkesztve) Felkerült a harmadik epizód guide -ja a topikba. Hát mit nem mondjak, elég érdekesnek ígérkezik. Öt helyszínen fogunk járni, kíváncsi vagyok hogyan oldják majd meg, hogy ne legyen túl zsúfolt az epizód. Elég érdekesnek ígérkezik. Spoiler: Arra leszek kíváncsi, hogy miért akarja Sidious az erő-érzékeny gyerekeket a Mustafarra vinni? Talán szeretné őket megölni, vagy hasznosítani a tehetségüket? A guide képen ki lehet az aki, a kis rodian-t magával hurcolja? Érdekes, nekem egy Jedi v. Sith köpenynek tűnik. Remélem jó rész lesz. Szerkesztve: 2009. Október 6. - barnez Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. (szerkesztve) Children of the Force előzetes azoknak, akik nem tudnak várni. A negyedik rész címe pedig "Senate Spy" lesz... Spoiler: Tudom, hogy már linkelve vannak a videók. De ahogy az előzetes elején észrevehetjük, Anakin nyomot fogott, méghozzá Bane vérét. Azt hiszem, a Durosiaknak a vére zöld színű. (Valószínűleg azért rendesen meg kellett küzdeni azokkal a klónokkal ) Tehát, Bane-nek akkor találják meg a vérfoltját, amikor odahívják a második videóban Anankint. Bane sunyi módon kisétál a hajóból, így megint csak a szerencse folytán tud elmenekülni a mi kis szerencsés fejvadászunk. Egy kérdés még fennmaradt: Hogy tudta azt az óriási fejét belegyömöszölni a sisakba? Negyedik epizód: Hmm... talán nagyobb betekintést nyerhetünk Sidious ármánykodásaiból, hogy hogyan keverte a kártyáit? Vagy Cad Bane és a csapatának újabb misszióját tekinthetjük meg? Szerkesztve: 2009. Október 6. - barnez Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Spoiler: Engem inkább az érdsekel, hogy hogyan szökik meg Anakin elől, hisz ő rájön a turpisságra és lelöki a fejéről a sisakot. A 3. rész képén pedig Bane bácsi viszi a kis rodiai ifjút. A 4. rész pedig a Padmés rész lesz, amit az előzetesben is láthattunk Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.