MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Érdekes képeket kaptál ki belőle Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Hozzászólás ideje: 2009. November 20. A minőség hagy némi kívánni valót maga után, de hát egy youtube-os videóból loptam le a képeket, meg az egészet kutyafuttában csináltam, mert már csak néhány perc volt a buszomig, aztán sietnem kellett, különben elfelejtem. Ezekre már én is felfigyeltem anno. Tetszetősek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Hozzászólás ideje: 2009. November 20. 12.04. - Brain Invaders. Csak egy hét szünet lesz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Spoiler: Sima: http://www.megaupload.com/?d=A2PFBFTR720p: http://www.megaupload.com/?d=1MW2R01O Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Köszi Phobos. Szedem is lefelé. Semmi vélemény? Nem is láttátok még? Hiányzik kudar szokásos "hát ez marha jó volt" hozzászólása. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Már megint hiányzik az intró az elejéről. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Már megint hiányzik az intró az elejéről. A 720p-nél nem hiányzik Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Én már megnéztem, de bővebben majd a felirat megérkezése után nyilatkozom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. A 720p-nél nem hiányzikAkkor várjak egy másik verzióra szerinted? Ja és nem írtál a részről még. Kudarnak feltűnt a dolog. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Én már megnéztem, de bővebben majd a felirat megérkezése után nyilatkozom. Tetszett? Csak minimálisan. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. (szerkesztve) Akkor várjak egy másik verzióra szerinted? Ja és nem írtál a részről még. Kudarnak feltűnt a dolog. Hát a jövő héten 2 ZH, azután 3 ZH lesz, tanulok és közben főzöcskézek is magamra Nem érek rá TCW-t nézni. Majd este felé, ha lesz felirat is hozzá Szerkesztve: 2009. November 21. - Darth_Phobos Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Tetszett? Csak minimálisan. Meglepően jó, és ötletes! Kicsit tényleg az Alien filmekre hajaz, de attól még tetszett. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Kicsit? az is lehetne a címe, hogy a Bolygó neve: Geonosis... De Ody, nagyon jó rész volt, érdemes várni, de azt hiszem ezzel nem mondtam újat! Válasz
Levadzsi Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. (szerkesztve) Bár ahogy elnézem a következő rész se lesz piskóta. Elvileg ez a sorozat főként gyerekeknek készül Sz.tem túllőnek a célon. Spoiler: (orrlyukba bemászó giliszták pfujj) Csak nehogy ezt is betiltsák. Szerkesztve: 2009. November 21. - Ody Mandrell Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Kicsit? az is lehetne a címe, hogy a Bolygó neve: Geonosis... De Ody, nagyon jó rész volt, érdemes várni, de azt hiszem ezzel nem mondtam újat! :) Jogos... Azért mondtam, hogy kicsit, mert én személy szerint nem láttam az Alien filmeket (Pedig illene, és meg is akartam nézni, csak sosem szánom rá magam eléggé, hogy le is töltsem, de majd igyekszem bepótolni), és nem akartam azt írni, hogy "nagyon", nehogy esetleg túlzásokba essek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Spoiler: A gilisztáknak lesz a köv. részben szerepük, az fontos rész volt Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hát a követekező résszel kapcsolatban újfent kételyeim vannak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Nekem továbbra is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. én személy szerint nem láttam az Alien filmeket (Pedig illene, és meg is akartam nézni, csak sosem szánom rá magam eléggé, hogy le is töltsem, de majd igyekszem bepótolni) Hujuj, hogy itt hányszor kellett szelektíven megvakulnom... Nem látta, töltené és csak igyekszik... Cöcc Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Akkor nekem el kell ásnom magam, mert 1x megnéztem és nem is vágyom rá, hogy többször megnézzem? Fura, nekem nagyon bejött a rész - bővebben a topicjában - és várom a köv. részt. Gondolom a címe a kis kukacokra vonatkozik. Jó lenne pár zombi genyót meg klónt látni (az elesetteket, azt a 2-t. Biztos nem a semmiért haltak meg, remélem kihasználják a lehetőségeket ) a következőben még Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Nem is láttam az előzetest, a végén lekapcsoltam, de ez Spoiler: Nem gondoltam, hogy ezt a részt lehet hova fokozni, de a következő rész, hú-hú, ez már valami Klónok és kukacok elszabadulnak, egy zárt tér, sehova se lehet menekülni, ki vannak szolgáltatva. Vajon hogy döntenek a padawanok, kipusztítják a klónokat, vagy nem? Vagy amikor a klónoknak majd saját vértestvérük ellen kell harcolniuk... Uhhh, de várom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. (szerkesztve) Nem is láttam az előzetest, a végén lekapcsoltam, de ez Nem gondoltam, hogy ezt a részt lehet hova fokozni, de a következő rész, hú-hú, ez már valami Klónok és kukacok elszabadulnak, egy zárt tér, sehova se lehet menekülni, ki vannak szolgáltatva. Vajon hogy döntenek a padawanok, kipusztítják a klónokat, vagy nem? Vagy amikor a klónoknak majd saját vértestvérük ellen kell harcolniuk... Uhhh, de várom No igen! az előzetes alapján Ahsokának nagy nehézségekbe fog telni, hogy kinyírja a klónokat. Hatalmas rész lesz az biztos! Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. (szerkesztve) Gyakorlatilag az évad egy negyede a geonosisi csatát dolgozta fel. Nyilván lesz még egy rakat fejvadászos rész, mert nem véletlenül lett az az évad alcíme, hogy Rise of the Bounty Hunters. De remélem ez nem fogja azt jelenteni, hogy Dooku gróf és Ventress szinte teljesen kiszorul a történetből. Ők is legalább annyira eltűntek, mint Grievous az előző évadban. Szerkesztve: 2009. November 21. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Lesz még három évad KisKósa. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Nyilván lesz még egy rakat fejvadászos rész, mert nem véletlenül lett az az évad alcíme, hogy Rise of the Bounty Hunters. Nagyon remélem, hogy a következő rész után végre rátérnek erre a témára is, ha már ez szerepel az alcímben. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Szerintem a köv. rész utáni pár rész a Sateen királynős, Mandaloros epizódok lesznek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Csináltam egy kis listát a rendezőkről. 6: Brian Kalin O'Connell: Shadow of Malevolence, Destroy Malevolence, Trespass, Storm Over Ryloth, Children of the Force, Landing at Point Rain 5: Rob Coleman: Downfall of a Droid, Duel of the Droids, Jedi Crash, Liberty on Ryloth, Cargo of Doom 4: Justin Ridge : Rookies, The Gungan General, Innocents of Ryloth, Holocron Heist Steward Lee: Defenders of Peace, Hidden Enemy, Senate Spy, Legacy of Terror 3: Jesse Yeh: Bombad Jedi, Dooku Captured, Mystery of a Thousand Moon Giancarlo Volpe: Blue Shadow Virus, Hostage Crisis, Weapons Factory 2: Dave Filoni: Rising Malevolence, Cloak of Darkness 1: Dave Bullock: Ambush Atsushi Takeuchi: Lair of Grievous Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Akkor nekem el kell ásnom magam, mert 1x megnéztem és nem is vágyom rá, hogy többször megnézzem? Téged már nagyon rég elástalak emiatt Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Aki nem 720p-ben nézte meg a részt: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Ennek a köztársasági cirkálónak olyan a belseje mint a Tantive IV -nek? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.