KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Pontosabban 14 rész. 8+14=22. Tényleg... Hát, ezek szerint matek terén még mindig vannak hiányosságaim. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. (szerkesztve) Nem 12? Ha azért van 13 még, mert a kövtekezőt tudjuk, hogy Grivis lesz, akkor lehet 12 is, mert az is dupla lesz Nincs veled semmi baj csak annyi, hogy ahelyett, hogy beismered, hogy hiányos vagy matekból, ahelyett valamit kikéne találnod, hogy mért írtad azt. (Ha 5x-re olvassátok el, és akkor sem értitek mit akartam, megfogalmazom még1x ) Szerkesztve: 2009. December 5. - Jinx Lumos Joke Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Ha azért van 13 még, mert a kövtekezőt tudjuk, hogy Grivis lesz, akkor lehet 12 is, mert az is dupla lesz Nincs veled semmi baj csak annyi, hogy ahelyett, hogy beismered, hogy hiányos vagy matekból, ahelyett valamit kikéne találnod, hogy mért írtad azt. (Ha 5x-re olvassátok el, és akkor sem értitek mit akartam, megfogalmazom még1x ) Én értem, csak szerintem a Star Warsszal ellentétben a való életben nem kell mindent megmagyarázni. Főleg akkor nem, ha a magyarázat maga a beismerés. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. (szerkesztve) Ránéztem a wookiepedián a Grievous-es részre és írták hogy szerepelni fog Spoiler: legalább egy zabrak Szerkesztve: 2009. December 5. - Nabopolasszar Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. (szerkesztve) Ránéztem a wookiepedián a Grievous-es részre és írták hogy szerepelni fog legalább egy zabrak Talán ő lesz Agen Kolar. Vagy amit még valószínűbbnek tartok... Tyzen Xebec, az Act of Instinct webképregényekből, amely párhuzamosan fut a sorozattal. Ő volt Bolla Ropal tanítványa, és szerintem nem véletlenül szerepel ennyit a webképregényekben, és lehet, hogy fel fog tűnni a sorozatban. Például az új mestere elküldi őt valami köztársasági helyőrséghez, amit majd Grievous megtámad majd, és ő lesz egy újabb darabja a trófeagyűjteményének, mert padawan, és ellene ki mer állni ez a gyáva féreg. Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Star.Wars.The.Clone.Wars.S02E08.HDTV.XviD-2HD Spoiler: http://d01.megashares.com/?d01=ab8a1d9http://depositfiles.com/files/neonjxuxg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Imádlak barnez. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. (szerkesztve) Itt is van 1-2: Spoiler: http://rapidshare.com/files/316811497/Star.Wars.The.Clone.Wars.S02E08.HDTV.XviD-2HD.avi http://netload.in/dateisMDu5SAaG4/Star.War...viD-2HD.rar.htm http://hotfile.com/dl/19643370/7c2c868/sta...id-2hd.avi.html http://www.storage.to/get/sAdwuVxI/star.wa...tv.xvid-2hd.avi http://www.bigandfree.com/5706974/star.war...id-2hd.avi.html Szerkesztve: 2009. December 5. - Darth_Phobos Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. 720p Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=8JTF9AI0 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Jól van Phobos. Jól... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. köszi Phobos. Azért így 720ban kicsit másképp mutat mint CPben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. A grivis részről nem tudtok adni linket az előzeteshez? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Következő részből: Spoiler: A zabrak Eeth Koth lesz, akit Grievous elfog és megkínoz. Anakin, Obi-Wan és Agen Kolar elmennek segíteni a társuknak... A 10-es rész címe talán a The Deserter lesz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Akkor a tizedik rész is Grivis lesz csak úgy mint az első évadban. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. El sem hiszem, hogy már húsz rész óta nem szerepelt. Ez legalább olyan, mintha egy teljes évadból kihagyták volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. El sem hiszem, hogy már húsz rész óta nem szerepelt. Ez legalább olyan, mintha egy teljes évadból kihagyták volna.Legalább stílusosan tér vissza. Remélem most meglátjuk majd azt az oldalát is, miért félik annyira a Köztársaságiak. amúgy jó az avtarod. Elég spoielres. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Legalább stílusosan tér vissza. Remélem most meglátjuk majd azt az oldalát is, miért félik annyira a Köztársaságiak. amúgy jó az avtarod. Elég spoielres. Jogos... De most már késő megváltoztatni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Jogos... De most már késő megváltoztatni... Vendégeket várunk ebédre, majd csak délután nézem meg, de már nagyon várom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Nem baj, jó ez Csak egy kép Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Ody nem lehetne az új részekhez beilleszteni egy szavazást 1-5ig hogy kimek mennyire tetszett? Bár ha lehet inkább 1-10ig kéne mert elég egyhangú lenne az állandó 4-es5ös részek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. (szerkesztve) Ody nem lehetne az új részekhez beilleszteni egy szavazást 1-5ig hogy kimek mennyire tetszett? Bár ha lehet inkább 1-10ig kéne mert elég egyhangú lenne az állandó 4-es5ös részek Már én is gondoltam erre de most már túl későnek találom. Meg aztán a szezon után lévő szavazás így izgalmasabb. Szerkesztve: 2009. December 6. - Ody Mandrell Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. (szerkesztve) Ody nem lehetne az új részekhez beilleszteni egy szavazást 1-5ig hogy kimek mennyire tetszett? Bár ha lehet inkább 1-10ig kéne mert elég egyhangú lenne az állandó 4-es5ös részek Én akartam (akarok) ilyet az oldalamra, de sehol nem találtam rá jó módszert, hogy megjegyezze, hogy kinek mennyire tetszett... (Tehát nem szavazással akatam, mert az szerintem gagyi, hogy csak annyit ír ki hogy három csávó szerint 10/10-es. Ha már ilyet csinálok akkor legyenek benne százalékok, meg ilyenek. De mivel ilyen nem volt ezért nem csináltam...) Szerkesztve: 2009. December 6. - Jinx Lumos Joke Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hát Ody lehet igazad van. Jinx, azért hajrá, mert jó öltet! Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hát Ody lehet igazad van. Jinx, azért hajrá, mert jó öltet! Kösz. Esetleg valaki nem ismer ilyet? (Például az IGN játék értékelőjét szívesen ellopnám... ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Az első és a második évad közötti különbséget hűen jelzi pl. a két nyolcadik rész összehasonlítása. 1x08 - Bombad Jedi / 2x08 Brain Invaders. Óriási a második évad! Igazi darkos feeling. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hozzászólás ideje: 2009. December 7. (szerkesztve) Következő részből: A zabrak Eeth Koth lesz, akit Grievous elfog és megkínoz. Anakin, Obi-Wan és Agen Kolar elmennek segíteni a társuknak... Hogy lehetne Eeth Koth, ha ő már az első geonosisi csatában meghalt? Akkor már ez lenne a második EU történet, amely megcáfolja a filmekben történteket. Az első a Karen Miller féle Wild Space. Ott is arról írtak, hogy Koth mester a Korribanon van. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hozzászólás ideje: 2009. December 7. KisKósa Spoiler: tudtommal csak EU-ban halt meg a Genyózison, a filmben nem látni, hogy meghalt volna. Plusz a régi CW-ben is benne volt + a ROTS forgatókönyvében ő lett volna Agen Kolar, csak mivel az EU megölte, így nem lehetett. Most lesz. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hozzászólás ideje: 2009. December 7. És akkor Karen Miller örülhet, mert akkor mégiscsak hiteles lesz a regényében az említett Jedi mester szereplése. Azért fogalmazok ilyen árnyaltan, mert nincs kedvem most bajlódni a spoiler füllel. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Sorozatjunkie szerint: a TCW már verte nézettségben az SGUt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Hozzászólás ideje: 2009. December 8. Nem csoda. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.