KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Darth Sky írta: ITT a link! Már ott hibádzik a dolog, hogy a két Twilight-os részhez azt írja, hogy Rex és Denal indul Anakin Skywalker megmentésére, márpedig Denal halott, és ezt már mindannyian jól tudjuk a Children Of The Force után. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Hozzászólás ideje: 2009. December 25. KisKósa írta: Nem tudom mennyire megbízhatók ezek az információk, de gondoltam megmutatom nektek.Remélem nem igaz, mert akkor megint három hetet kell várni az új részekre. Darth Sky írta: Na igen. Egyébként egy olyan oldalról szedtem a címeket, ahol fent van Lucas 7-8-9. epizódjainak forgató könyve, ami persze szintén hatalmas kamu...ITT a link! Csak egy szó. Supershadows. Aki évek óta benne van az SW világában, az ilyenkor hangosan röhög. Ez egy akkora kamu oldal mint a ház. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Az idén több szünet volt, az biztos, mert tavaly karácsonykor unokaöcsémnek az első 10 részt DVD-re írtam, amit most még korainak tartottam. És ha megint lesz egy szünet, akkor az évad időben sokkal hosszabbra nyúlik majd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Pildi írta: Az idén több szünet volt, az biztos, mert tavaly karácsonykor unokaöcsémnek az első 10 részt DVD-re írtam, amit most még korainak tartottam. És ha megint lesz egy szünet, akkor az évad időben sokkal hosszabbra nyúlik majd.Ezek a hosszú szünetek nem kellenének. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Pildi írta: És ha megint lesz egy szünet, akkor az évad időben sokkal hosszabbra nyúlik majd. Így könnyen lehet, hogy rövidebb lesz a nyári szünet. Kivéve, ha kevesebb részből áll ez az évad Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. MissKarrde írta: Így könnyen lehet, hogy rövidebb lesz a nyári szünet. Kivéve, ha kevesebb részből áll ez az évad 22 rész lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Akkor nem ér túl hamar véget az évad tavasszal, kevesebbet kell várni a következőre, mint idén Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Ody Mandrell írta: Remélem nem igaz, mert akkor megint három hetet kell várni az új részekre. Sajnos igaz, nézd meg te is: http://starwars.wikia.com/wiki/Lightsaber_Lost Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Ezek a három hetes szünetek nem túl jók. Vajon a magyar debütálás is tolódni fog emiatt? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. De a három hetes szünet most is úgy értendő, hogy két hétvége marad ki - mint apró vígasz... Ettől persze még rossz a hír. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. MissKarrde írta: Akkor nem ér túl hamar véget az évad tavasszal, kevesebbet kell várni a következőre, mint idén Ugyanakkor lesz vége mint az első évadnak. KisKósa írta: Sajnos igaz, nézd meg te is: http://starwars.wikia.com/wiki/Lightsaber_Lost Wikire én nem adok. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Ody Mandrell írta: Wikire én nem adok. Viszont a hozzá tartozó kép a starwars.com episode guide-jából került fel, de hogy hogyan, az számomra rejtély, mert nem elérhető. De ha nem hiszed, járj utána... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. KisKósa írta: Viszont a hozzá tartozó kép a starwars.com episode guide-jából került fel, de hogy hogyan, az számomra rejtély, mert nem elérhető. De ha nem hiszed, járj utána... Ezt most nem nagyon értem. Mi nem elérhető? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. (szerkesztve) Ody Mandrell írta: Ezt most nem nagyon értem. Mi nem elérhető? A Lightsaber Lost című rész epizód leírása. Viszont a kép forrásaként a starwars.com episode guide-ja van megadva, rákattintva azonban azt írja, hogy nem elérhető. Szerkesztve: 2009. December 26. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. KisKósa írta: A Lightsaber Lost című rész epizód leírása. Viszont a kép forrásaként a starwars.com episode guide-ja van megadva, rákattintva azonban azt írja, hogy nem elérhető.Ez is azt bizonyítja, hogy egy nagy rakás pudu az egész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Lesz egy Pre Vizsla elnevezésű karakter. Nem mondták, hogy kutyák is szerepelnek majd a sorozatban. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Ody Mandrell írta: Lesz egy Pre Vizsla elnevezésű karakter. Nem mondták, hogy kutyák is szerepelnek majd a sorozatban. Érdekes, korábban is hallottam már egy Tor Vizsla neveztű fickóról, ő viszont egy mandaloriai volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Akkor lehet, hogy ugyanarról a karakterről van szó, mert hát elvileg jönnek a mandik is most már Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. MissKarrde írta: Akkor lehet, hogy ugyanarról a karakterről van szó, mert hát elvileg jönnek a mandik is most már Maximum a rokona, mert Tor Vizsla 32 BBY-ben meghalt. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Jó a képed! Nincs meg nagyban? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Darth Sky írta: Jó a képed! Nincs meg nagyban? Már nincs meg, de ha gondolod megkereshetem neked deviantarton, ugyanis onnan van a kép. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. (szerkesztve) Ody Mandrell írta: Az első évad a 'Csillagok Háborúja'. Tökéletesen hozza ezt az átvitt-értelmű koncepciót. De ha arra gondolsz, hogy a második viszont A Birodalom visszavág, akkor erre azt kell hogy mondjam, hogy annak minden komorsága ellenére rendkívül sok poénos és könnyed momentuma volt, így egészen a végéig nem volt igazán nyomasztó. Én a második évadot ennél komorabbnak érzem, ami érthető, de talán túl nagy lett az ugrás egyszerre és már az elején. Egyébként ezt így konkrétan csak most fogalmaztam meg magamban, a lenti párhuzam kapcsán, főleg, mert ez magyarázatot adhat arra, miért túl sok ez egy gyereknek. Szerkesztve: 2009. December 27. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Pildi írta: De ha arra gondolsz, hogy a második viszont A Birodalom visszavág, akkor erre azt kell hogy mondjam, hogy annak minden komorsága ellenére rendkívül sok poénos és könnyed momentuma volt, így egészen a végéig nem volt igazán nyomasztó. Én a második évadot ennél komorabbnak érzem, ami érthető, de talán túl nagy lett az ugrás egyszerre és már az elején. Egyébként ezt így konkrétan csak most fogalmaztam meg magamban, a lenti párhuzam kapcsán, főleg, mert ez magyarázatot adhat arra, miért túl sok ez egy gyereknek. Még lehetnek a második évadban humoros pillanatok. Főleg, hogy jön Jar Jar. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Ody Mandrell írta: Még lehetnek a második évadban humoros pillanatok. Főleg, hogy jön Jar Jar. Reméljük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Pildi írta: Reméljük. Jönni fog ez biztos. Megint lesz egy Jar Jar -os rész. Reméljük Rex kitanította a harci tudományokra. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. MissKarrde eszembe juttatott valamit... Lehet, hogy ez a Pre Vizsla nevű fickó tényleg Tor Vizsla rokona, és talán ő az a trailerben, aki... Spoiler: ...Aki a végén mandaloriai páncélt visel, és van nála egy fénykard. Mert ugyebár abban az időben volt az, amikor még Dooku Jedi volt, és a korrupt galidraani kormányzó parancsára lemészárolták a mandaloriai népet. És talán ennek a Pre Vizslának is innen eredhetett a Jedik elleni ellenszenve, és ezért van nála egy fénykard, mert a galidraanon sok Jedi is meghalt ugyebár, és egyszerűen magához vett egyet. Jah, és utólag hozzáteszem ez a spoileres rész csak az én elképzelésem, de mostanában valamiért túl sokszor találok telibe a találgatásaimmal. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Darth Sky írta: Jó a képed! Nincs meg nagyban? Kukkants be az Ahsoka Tano topikba, ott majd megtalálod kinagyítva. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. KisKósa írta: MissKarrde eszembe juttatott valamit... Lehet, hogy ez a Pre Vizsla nevű fickó tényleg Tor Vizsla rokona, Fura lenne, ha csak véletlen volna a névegyezés Főleg egy ilyen angol fülnek fura névé Bármi lehet, még az is, amit írtál. Válasz
Levadzsi Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. lécci segítsen valaki! a theclone........atw.hu-n szeretném letölteni HD-be a children of the forcet. már le is töltöttem de ez nem hd, ráadásul a többivel ellentétben nem is olyan formátumú. megköszönném ha valami linket is küldenétek, ahonnan le tudnám tölteni HD-be. A felirat megvan. Előre is köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Levadzsi írta: lécci segítsen valaki! a theclone........atw.hu-n szeretném letölteni HD-be a children of the forcet. már le is töltöttem de ez nem hd, ráadásul a többivel ellentétben nem is olyan formátumú. megköszönném ha valami linket is küldenétek, ahonnan le tudnám tölteni HD-be. A felirat megvan. Előre is köszi!Pedig az atw-s címen van HD -s link is. Nézd meg még egyszer. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.