Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Kék az, biztos, miért lenne ő az első és egyetlen Jedi, aki elüt a filmektől (és még csak nem is említik ezt az elütést sehol)? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Kék az, biztos, miért lenne ő az első és egyetlen Jedi, aki elüt a filmektől (és még csak nem is említik ezt az elütést sehol)? Miért ne lehetne az? Ha már Pre Vizslánál is előhozakodtak egy fekete fénykarddal, akkor miért ne? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Miért ne lehetne az? Ha már Pre Vizslánál is előhozakodtak egy fekete fénykarddal, akkor miért ne? Na jó, de az egy különleges ősi kard volt, aminek se a hangja, se a formája nem hasonlított a klónháborúk korában használt kardokra és ezt elég erőteljesen kihangsúlyozták az epizódban. Tera Sinube viszont ebben a korban él, ezeket a hagyományokat követi, viszont nincs benne semmi különleges, ami miatt egyedi kardot illene kapnia (nem a Tanács feje, mint Windu, nem ősi kardot forgató Mandalore vezér, mint Vizsla). Egyszerű agg Jedi. Ráadásul a jelenése alatt a mozgása is inkább egy botra emlékeztet, mint a fénykardra (nincs az az "fényelmosódás"), ami szerintem arra utal, hogy nem fejezték be rendesen a kard animálását (pláne, hogy halvány kékes aurája van). Úgyhogy lehet, hogy az egész egy baromi nagy hiba, mint a színváltós Ki-Adi-Mundi kard az ep2-ben, a zöld kard az ep4-ben, a sorra elszúrt lézernyaláb-színek az egész TCW alatt, a textúrázatlan DC-15-ösök a Brain Invadersben, stb. Megesik, de van egy olyan gyanúm, hogy ha legközelebb Sinube kardot ragad, az már kék lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. (szerkesztve) Isten vagy Dzséjt!! Ez egy karakter enciklopédia egy kincsesbánya. Jól jöhet még a jövőben. Sinube kardja ezüstös-kék, asszem ezt Filoni mondta. Szerkesztve: 2010. Augusztus 11. - Ody Mandrell Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. De azért az érdekes, hogy Ventressnél ismeretlenként nevezi meg a faját, illetve a bolygóját... Holott azt már tudjuk, hogy ő egy ratattaki. Vagy talán ezt a TCW-sek át tervezik írni? Mondjuk Eeth Koth mint "human" is fura ... Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Ja és Jek és Shaeeah úgy tűnik Cut Lawquain gyerekei, mive a fajuknál human/Twi'lek-et írnak Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Ja és Jek és Shaeeah úgy tűnik Cut Lawquain gyerekei, mive a fajuknál human/Twi'lek-et írnak Ez még nem jelenti azt, hogy ő az apjuk, csak hogy egy ember az apjuk. Ne feledd, Cut ebben az évben menekült el a háborúból, nem hiszem hogy a két gyerek ez alatt az egy év alatt ilyen sokat nőtt volna. Amúgy Wookieepedián ki van írva, hogy mikor születtek. Jekk 26 BBY, Shaeeah pedig 27 BBY. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Ja és Jek és Shaeeah úgy tűnik Cut Lawquain gyerekei, mive a fajuknál human/Twi'lek-et írnak Jó párszor megbeszéltük már, hogy a koruk miatt baromira nem lehetnek Cut gyerekei. Összegezhetjük, hogy ez az enciklopédia, csak úgy, mint elődei, enyhén szólva pontatlan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Szerintetek ez a földön Padmé lenne? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Ezen már én is gondolkodtam, de szerintem nem. Sky: el ne felejsd, ma TCW a CN-en Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Ezen már én is gondolkodtam, de szerintem nem.Csak azért gondoltam, mert az első trailerben amikor beszélt, elég hasonlóan nézett ki. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. (szerkesztve) Csak azért gondoltam, mert az első trailerben amikor beszélt, elég hasonlóan nézett ki. Az nagyon elcsépelt lenne, hogy mindig vele történik valami baj.Első évadban elkapja a vírus, másodikban megmérgezik... Szerk: Jobban megnézve a trailereket, valóban ő lehet. Szegény, akkor megint megjárja Szerkesztve: 2010. Augusztus 12. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Az nagyon elcsépelt lenne, hogy mindig vele történik valami baj.Első évadban elkapja a vírus, másodikban megmérgezik... Szerk: Jobban megnézve a trailereket, valóban ő lehet. Szegény, akkor megint megjárja Jaja. Akkor lenne jó, ha Anakin sötétebb oldalát hozná elő ez az esemény. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Jaja. Akkor lenne jó, ha Anakin sötétebb oldalát hozná elő ez az esemény.Meg Ahsokára is dühös lehet, hogy nem tudta megvédeni. Bár ez is érdekes, mert a trailerek alapján Aurra akar valami merényletet elkövetni Padmé ellen és Ahsoka védi Padmét. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Szerintetek ez a földön Padmé lenne? Biztos, hogy az. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Meg Ahsokára is dühös lehet, hogy nem tudta megvédeni. Bár ez is érdekes, mert a trailerek alapján Aurra akar valami merényletet elkövetni Padmé ellen és Ahsoka védi Padmét. Az szerintem nem Padmé akit Ahsoka véd. Jó lenne megnézni egy képet. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Az szerintem nem Padmé akit Ahsoka véd. Jó lenne megnézni egy képet. Spoiler: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Köszi, akkor mégis. De ott több szenátor is lesz, úgy láttam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Egyébként feltűnt egy Rodiai fejvadász féleség is, nem tán Greedo? Bár ő még itt elvileg fiatal. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Attól függ, milyen tempóban öregednek a rodik. Mondjuk az ep1 alapján Anakinnal kb. egyidős vagy valamennyivel idősebb (szigorúan magasságból ítélve ), és hát Anakin is már házas ember. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. 19 - A zillo-fenevad visszavág Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=AF2483AT Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. (szerkesztve) Attól függ, milyen tempóban öregednek a rodik. Mondjuk az ep1 alapján Anakinnal kb. egyidős vagy valamennyivel idősebb (szigorúan magasságból ítélve ), és hát Anakin is már házas ember. Aki Han Solóra támad az EPIV.-ben, az elvileg az ifjabbik Greedo, akivel Anakin lógott, az annak az apja. Jah, és köszi Phobos! Szerkesztve: 2010. Augusztus 13. - KisKósa Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Aki Han Solóra támad az EPIV.-ben, az elvileg az ifjabbik Greedo, akivel Anakin lógott, az annak az apja. Áhhh... Fenét okoskodok én itt, ezt te is biztosan tudod. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Beindult a Celebration, máris pár finomság. Pelenkát felkötni, remélem tudjátok miért. Tin mester Kaminoi lőtér Kaminio TCW koncept Kaminoi TCW koncept 2 Egy perces részlet az első részek egyikéből! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Jaja. Akkor lenne jó, ha Anakin sötétebb oldalát hozná elő ez az esemény. Hát ha tudni fog róla, akkor ez szinte biztos. 19 - A zillo-fenevad visszavág Köszi szépen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Köszi Phobos! Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. (szerkesztve) Te jó ÉÉÉG! Az ott... Tiin mester és Gallia mester mellett... Egy klón kommandós... Méghozzá Delta 7-es... Sev... Te jó ÉÉÉÉÉÉG! A videóban pedig ott az egész Delta osztag! Besz*rááás! Szerkesztve: 2010. Augusztus 13. - KisKósa Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Beindult a Celebration, máris pár finomság. Pelenkát felkötni, remélem tudjátok miért. A Kamino-i concept képek nagyon szépek. Pedig a bolygót nem is kedvelem, ezek viszont valahogy lágyabb képet nyújtanak, mint amit az Ep2-ben láthattunk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. A Delta kommandó tagjai: Boss, Fixer, Sev és Scorch. Shaak Ti azért van a Kaminón, hogy kiképezze a klónokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Te jó ÉÉÉG! Az ott... Tiin mester és Gallia mester mellett... Egy klón kommandós... Méghozzá Delta 7-es... Sev... Te jó ÉÉÉÉÉÉG! A videóban pedig ott az egész Delta osztag! Besz*rááás!Mondtam, hogy kell a pelenka. Erre én se számítottam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.