Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Az előzetesek alapján űtős lesz a sztori befejezése. Vajon Bane van olyan állat, hogy gyerekeket is bántson?

Ahsoka is megkapta a magáét... Nah, jó, ő már nem gyerek, ő már 14 éves, ahogyan azt a regényben mondja. ;) Bane-nek szerintem nem jelentene problémát, hogy gyerekeket bántson, vagy esetleg megöljön, őt csakis a pénz érdekli, és a a gyilkolás okozta öröm. Viszont nem hinném, hogy bántalmazná őket, mert Sidious gondolom sértetlenül tart rájuk igényt... A Wookieepedia szerint azért, mert...

Spoiler:

...Mert Erőt használó kémeket akar kiképezni belőlük, hogy az ő sötét ügynökei legyenek.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:
Ahsoka is megkapta a magáét... Nah, jó, ő már nem gyerek, ő már 14 éves, ahogyan azt a regényben mondja. ;) Bane-nek szerintem nem jelentene problémát, hogy gyerekeket bántson, vagy esetleg megöljön, őt csakis a pénz érdekli, és a a gyilkolás okozta öröm. Viszont nem hinném, hogy bántalmazná őket, mert Sidious gondolom sértetlenül tart rájuk igényt... A Wookieepedia szerint azért, mert...

...Mert Erőt használó kémeket akar kiképezni belőlük, hogy az ő sötét ügynökei legyenek.

Nocsak, Sidious sok kicsi Ventresst akar. Pedig azt hittem Grievous Erőhasználóvá válása van a háttérben.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Hmmm... Érdekes lenne, az egyszer biztos. De a Wookieepedia szerint még meg sem született, majd csak az EPIII. után fog két évvel. Szóval, Karrde... Megnyugodhatsz. ;)

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Nocsak, ezúttal már nem raknak fel a www.starwars.com-ra olyan előzeteseket, amit általában az az idétlen hangú narrátor szokott bemutatni? ;)

Hozzászólás ideje:
Nocsak, ezúttal már nem raknak fel a www.starwars.com-ra olyan előzeteseket, amit általában az az idétlen hangú narrátor szokott bemutatni? ;)
Kicsit furcsák, mert régebben új epizód rövid leírása is felkerült már szombat reggel. Most az sincs.
Hozzászólás ideje:
Akkor most melyiket tegyem? ;)

Nem tudtam a pontos születését, de mivel Filoni csípi az EU-t, ezt nem fogják felborítani :D

Fiolini csípi az EU-t, de a kronológiákat már változtatták. Most miért ne tennék meg?

Hozzászólás ideje:

Mellesleg hibás a Cargo Of Doom episode guide-ja. Abban azt írják, hogy Denal utoljára a Downfall Of A Droidban szerepelt, ami hülyeség, mert az a Duel Of The Droids volt... De ha rákattintunk a Downfallra, akkor is a Duelre irányít át, szóval érdekes... ;)

Hozzászólás ideje:
Skaccok, felvetődött egy érdekes kérdés az sw.hu-n. Hová tűnt Ziro? ;)
Nekem is hiányzott, hogy megtudjuk, ki miatt kerölt ki a börtönből. Reméljük megtudjuk majd valamikor :D
Hozzászólás ideje:
Felkerült a harmadik epizód guide -ja a topikba. Hát mit nem mondjak, elég érdekesnek ígérkezik. Öt helyszínen fogunk járni, kíváncsi vagyok hogyan oldják majd meg, hogy ne legyen túl zsúfolt az epizód.

Elég érdekesnek ígérkezik.

Spoiler:

Arra leszek kíváncsi, hogy miért akarja Sidious az erő-érzékeny gyerekeket a Mustafarra vinni? Talán szeretné őket megölni, vagy hasznosítani a tehetségüket? A guide képen ki lehet az aki, a kis rodian-t magával hurcolja? Érdekes, nekem egy Jedi v. Sith köpenynek tűnik.

Remélem jó rész lesz. :)

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

Children of the Force előzetes azoknak, akik nem tudnak várni. A negyedik rész címe pedig "Senate Spy" lesz...

Spoiler:

Tudom, hogy már linkelve vannak a videók.

De ahogy az előzetes elején észrevehetjük, Anakin nyomot fogott, méghozzá Bane vérét. Azt hiszem, a Durosiaknak a vére zöld színű. (Valószínűleg azért rendesen meg kellett küzdeni azokkal a klónokkal :) ) Tehát, Bane-nek akkor találják meg a vérfoltját, amikor odahívják a második videóban Anankint. Bane sunyi módon kisétál a hajóból, így megint csak a szerencse folytán tud elmenekülni a mi kis szerencsés fejvadászunk. Egy kérdés még fennmaradt: Hogy tudta azt az óriási fejét belegyömöszölni a sisakba? :)

Negyedik epizód:

Hmm... talán nagyobb betekintést nyerhetünk Sidious ármánykodásaiból, hogy hogyan keverte a kártyáit? Vagy Cad Bane és a csapatának újabb misszióját tekinthetjük meg?

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Engem inkább az érdsekel, hogy hogyan szökik meg Anakin elől, hisz ő rájön a turpisságra és lelöki a fejéről a sisakot.

A 3. rész képén pedig Bane bácsi viszi a kis rodiai ifjút.

A 4. rész pedig a Padmés rész lesz, amit az előzetesben is láthattunk

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.