KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Nincs még release! Amit töltesz az fake! Sajnos most már én is rájöttem. De akkor itt a következő kérdés: Hol késlekedik a release? Megint kapunk majd egy ilyen okádék sdtv-c_p release-t? (Bár amikor felkerült még annak is örültem, hogy egyáltalán van.) Egyszer elmegy egy ilyen baki, de azért már ne csináljanak rendszert belőle, mi folyik odakinnt? Biztosan megfeledkeztek a műsorváltozásról. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Úgy tudom, elfelejtették felvenni, mert nem tudták, hogy szerdán lesz új rész Valaki mégis felvette. Most vele kooperálnak. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Úgy tudom, elfelejtették felvenni, mert nem tudták, hogy szerdán lesz új rész hát szerintem az azért furcsa lenne, hogy a sok rilízer közül egy se tudta volna... ma már a kalózok se a régiek... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Valaki mégis felvette. Most vele kooperálnak. És... Mikorra várhatjuk? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. És... Mikorra várhatjuk? Bizonytalan. De ha nem ma, akkor marad a szombati szokásos menetrend. Egyébként akik látták azok oda vannak, megy a sok "best episode ever" ajnározás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Á belefutottam egy spoilerbe. Spoiler: Boil és Waxer is feltűnik az epizódban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. hát szerintem az azért furcsa lenne, hogy a sok rilízer közül egy se tudta volna... ma már a kalózok se a régiek... Pedig az oldalak szaporodnak, ma olvastam egy cikket arról, hogy a piratebay pere óta mennyivel több oldal született Csak hát szinte mindenhova ugyanaz kerül ki Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Nem hiszem el hogy a fenébe nem tudnak felrakni egy szánalmas release-t sem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Nem hiszem el hogy a fenébe nem tudnak felrakni egy szánalmas release-t sem.Sajnos úgy látszik marad a szombat... Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Sajnos úgy látszik marad a szombat... Azt már csak-csak kibírjuk, nemde? Felkerült az episode guide és az episode commentary. Érdekes, ahogyan Dave Filoni a D-Naphoz hasonlítja az epizódban történteket. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Lehet, hogy találtam valami releaset. Ha sikerült letöltenem, és nem kamu, akkor megosztom. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Ha egy 175 MB-os FQM és wmv a kiterjesztése, akkor ne szedd Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Nem, nem FQM-est szedek, mert az rég megjelent volna az rlslog.net oldalon, mivel a relízer csapat jó barátságban áll az oldallal. Ezt szedem: Spoiler: Star.Wars.The.Clone.Wars.S02E05.HDTV.XviD-SYS Bár nem adok sok esélyt neki... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. barnez, olvass vissza, KisKósa már leszedte azt és Ody is mondta, hogy fék az Ha lenne rész, MF oldalán ott lenne az 100% Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Ha a 3 magyaron megjelenik akkor ok.Elég azt nézni. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Nocsak, nem úgy szokták mondani, hogy az okos ember a másik kárán tanul? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Ha a 3 magyaron megjelenik akkor ok.Elég azt nézni. Én is inkább erre adok, bár csak egy oldalon nézem Oda nem került fel semmi, szóval nincs rész. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Azt már csak-csak kibírjuk, nemde? Felkerült az episode guide és az episode commentary. Érdekes, ahogyan Dave Filoni a D-Naphoz hasonlítja az epizódban történteket. Pedig messze még a háború vége. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. (szerkesztve) A hetedik rész címe Legacy of Terror lesz. így tehát e Geonosisi szál a következő: Senate Spy Landing at Point Rain Weapons Factory Attack on Point Rain Legacy of Terror A címek alapján semmiképp se babazsúrra készüljetek. Szerkesztve: 2009. November 6. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Ody: a 8. résznek lesz ez a címe, nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Ody: a 8. résznek lesz ez a címe, nem?Ja igen a nyolcadik. Bár a lényegen ez nem változtat. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. (szerkesztve) Ja igen a nyolcadik. Bár a lényegen ez nem változtat. Viszont nem úgy kell írni, hogy Point Rain? Mert ha jól látom, akkor te fordítva írtad. A Weapons Factory-ról is lemaradt egy "s" betű. A Wookieepedián is fennt vannak ezek a címek az Attack On Point Rain kivételével. Ott a hetedik epizódként szerepel a Legacy Of Terror. Szerkesztve: 2009. November 6. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én már nagyon unom a külföldi ömlengéseket olvasni. Ide most már a résszel! Így is várattak három hétig! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Egyszerű: Nem kell olvasni őket Bírd ki ezt az 1 napot már, ha már 3 hetet vártunk rá. Holnap szépen megnézzük a részt és majd mi is ömlengeni fogunk róla. Majd ezt levezetve kvízezünk egyet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Egyszerű: Nem kell olvasni őket Bírd ki ezt az 1 napot már, ha már 3 hetet vártunk rá. Holnap szépen megnézzük a részt és majd mi is ömlengeni fogunk róla. Majd ezt levezetve kvízezünk egyet Remek lesz! Bár megyek oktatásra holnap délelőtt, az nem lesz olyan jó de a többi része annál inkább. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Legacy of Terror. Piszok jól hangzik. Újabb jabiimi csatára számítok most már. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Legacy of Terror. Piszok jól hangzik. Újabb jabiimi csatára számítok most már. Szerintem ez mindenen túl tesz majd. No azért az Klón háború nyitó csatáján biztos nem, de azért remélhetőleg partiban lesz vele. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Egyszerű: Nem kell olvasni őket Bizony ám, én se olvasom őket Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerintem ez mindenen túl tesz majd. No azért az Klón háború nyitó csatáján biztos nem, de azért remélhetőleg partiban lesz vele. Voltak a nyitó csatánál pusztítóbb ütközetek is. És azt hiszem most egy újabb ilyet látunk majd. Ez eddiek alapján a második geonosisi csata jóval túl fog tenni elődjén. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Voltak a nyitó csatánál pusztítóbb ütközetek is. És azt hiszem most egy újabb ilyet látunk majd. Ez eddiek alapján a második geonosisi csata jóval túl fog tenni elődjén.Itt már tombol a háború, szóval valószínűleg így lesz. Holnap meglátjuk. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.